Vidim mnogi pominju SOS i bombardovanje mailovima,pa da malo pojasnim....Mi koji smo prosle zime bili na ss.ba smo radili istu stvar,slali mailove,zahtjeve da se prati Borac u Antaliji i sl,ali od toga nije bilo nista,tako da se bojim da i sad ne bude nesto slicno. Jednostavno,to je televizija koja boluje od hronicne besparice,i ne idu na neke dogadjaje gdje ih se poziva mailom,vec idu samo tamo gdje im se plati i gdje ih neko povede. Znaci,reprezentacija Srbije im uvijek plati da idu na sva gostovanja sa njima,Tegija KK Partizan vodi gdje god ide,itd.....Znam da je to tako jer sam preko nekih zajednickih poznanika stupio u kontakt sa Nesom (Petrovicem) koji vodi Total Soccer.Prvobitna namjera mi je bila da ih zovem da dodju kad smo igrali za prvaka sa Sarajevom,znao sam da ce biti pun stadion i luda atmosfera i htjeo sam da svi Srbi vide da,osim na derbiju,nema bolje atmosfere nego ovdje. Medjutim,tad mi je nagovjesteno kako stvari funkcionisu i onda sam se organizovao da zovnem u svom aranzmanu Nesu i snimatelja da dodju na finale Kupa protiv Zeljeznicara,medjutim tad oni nisu mogli. Kao za inat istog dana se igralo i njihovo finale Kupa Zvezda-Vojvodina i svi njihovi resursi su bili zauzeti pokrivanjem tog dogadjaja....
Znaci,sto se tice Antalije,oni ce pratiti one klubove koji ih vode,a ako ih nekad budemo htjeli dovesti ovdje,trebamo se samo organizovati (posto ne vjerujem da od kluba mozemo ocekivati ista

),da im skupimo za rezervoar goriva,i onda lagano sa njima ovdje jedan dan gotiva,kafa,reportaza o gradu i stadionu,pa na stadion,utakmica,kasnije malo izadji sa njima na veceru i ostvariti kontakt koji bi kasnije prerastao u tradicionalno druzenje kad bude nesto zanimljivo....vjerovatno bi nam nakon toga i gratis pratili Borca po Antaliji....Ako bude raspolozenih za organizaciju njihovog dolaska ovdje,evo ja cu preuzeti na sebe da se dogovorim sa Nesom kada da dodju (najbolje kad se bude slavila titula)