banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:07 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2011, 21:37
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Jao kako je dobro kada levatima uvališ destabilizirajući faktor, a oni ga prime sa osmijehom... :lol: :lol:

Znaci prestali ste da cmizdrite za njim :lol:
Jeli se javio Vladi na mob faktor koji odigra 14 od 15 tekmi?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
E ja da sam na Vuletovom mjestu ne bi otisao u AEK da su ne znam koje pare u pitanju samo iz inata ovim osmanlijama sto sanjaju i mole Boga da Vule ode... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne da bih otisao,vec Vule,ako je to tacno-idi pjesice ako treba!!!

To bi bio nas najveci uspjeh,ne da mi se sad detaljno obrazlagati zasto,ali vjerovatno znate na sta mislim.....Izmedju ostalog,mozete misliti kakav bi stampedo ubuduce bio na Borac kad bi igraci imali saznanje da se iz Borca ladno ide u Aek....Pa to nikad nijedan nas igrac nije napravio,ni u najboljim vremenima....Ni onaj Krakov nije los juce,ali u AEK,Vule stvarno idi pjeske....A mogu misliti tek koliko bi nas klub i zaradio,osim ove jos vece,indirektne koristi.

Poslednji put menjao Schlager dana 28 Jan 2011, 20:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Ako se od ovih Grka mogu izvuci solidne pare za Vuleta, treba ga pustiti da ide, jer ce vec na ljeto moci otici bez marke. Nema nista od inata, od toga se ne zivi. A mislim i da smo dovoljno pokriveni na njegovoj poziciji.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ne da bih otisao,vec Vule,ako je to tacno-idi pjesice ako treba!!!

To bi bio nas najveci uspjeh,ne da mi se sad detaljno obrazlagati zasto,ali vjerovatno znate na sta mislim.....Izmedju ostalog,mozete misliti kakav bi stampedo ubuduce bio na Borac kad bi igraci imali saznanje da su iz Borca ladno ide u Aek....Ni onaj Krakov nije los juce,ali u AEK,Vule stvarno idi pjeske....A mogu misliti tek koliko bi nas klub i zaradio,osim ove jos vece,indirektne koristi.

Apsolutno se slažem, nema potrebe da uopšte razmišlja, još juče sam napisao da smo sada na jednom novom višem stadiu, a to je da igrače možemo da prodamo bez odlazaka na probu, znači to je velika stvar, znam da je stigla ponuda za Vuleta, ali nemam pojma od koga, uslovi za njega su sasvim korektni, ali malo veći problem je taj što je on od juče tata, :D :D , u grad se išlo sa rezervnom košuljom... A da, Vule vozi alfu, tako da...

Još nešto, Petra je po svim pokazateljima naš najspremniji igrač, znači nema problema za mjestu u ekipi, lako ćemo pokriti eventualni odlazak Vuleta...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ljudi slažem se sa Šlagrom Vuleta treba pustiti ako je to tačno i poželjeti mu sreću a to je za naš klub još jedan veliki plus a imajući u vidu i to da smo blizu kvalifikacija za LŠ na ljeto bi još zvučnija imena mogla doći na Gradski.
Evo jedna lijepa vijest:
Moraću da počnem da slavim drugi rođendan, a to će biti današnji dan, 28. januar. Zaista ne umem da opišem svoju sreću", rekao je Milan Vilotić nakon što je dobio dozvolu da nastavi karijeru. Momak je za pola godine pobedio tumor.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I ja se slazem se sa Schlagerom. :D Mnogo bi za promociju kluba znacilo to da prodamo igraca direktno u AEK. Ako cemo realno, u zadnjih nekoliko godina nema transfera (ili se mogu nabrojati prstima jedne ruke) igraca iz ovih krkanskih liga u takve klubove. Obicno odlaze u Kazahstan, Moldaviju i slicne destinacije.
Da ne pricamo o tome da bi Grci mogli platiti pristojnu sumu.

I da, pricu oko odlazaka i dolazaka treba zavrsiti do polaska u Antaliju. Sve ostalo bilo bi neozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 20:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Stvarno je vrijeme da se završi saga oko Vuletovog ostanka ili...! Mada, čini mi se da sagu nije režirao Vule nego ovi naši 'otpadnici'.

Ako je tačna informacija da je AEK zainteresovan, Vule je već trebao spakovati kofere. Obeštećenje je propisano i oko njega ne treba pregovarati. Pričati samo u slučaju da se 'nanjuši' veća cifra od propisane.

Još jednu stvar moram istaći. Kapa do poda svima koji su dali svoj doprinos da naš klub ode na pripreme gdje su trenutno, ili će tek doći, svi relevantni klubovi sa prostora bivše Jugoslavije. U Antaliji se nalaze i mnogi drugi ozbiljni klubovi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 21:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Људи, само посматрајте ствари објективно.
Клуб какав је АЕК може довести `ладно играча из много већих клубова него што је наша светиња.

И логично је да ми (тј. наша управа) нисмо у ситуацији да постављамо неке ултиматуме, јер кад такав клуб пошаље понуду нема ту пуно размишљања. Још ако је нека озбиљна цифра(а вјерујем да јесте), ништа се ту не може урадити, осим зажељети капитену срећу!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ево СОС-овци пишу и о кошаркашком клубу! http://www.soskanal.net/14061/pivari-za ... -kupu-bih/
Сад их треба још засути коментарима и мејловима и ето нама фине репортажице из Турске :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Јуче је у Пресу изашао интервју са Вељом, углавном каже да је задовољан како је примљен у граду али и од играча. Да су тек почели да раде са лоптом и да још "фудбалски" није упознао саиграче али да се не боји конкуренције.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vidim mnogi pominju SOS i bombardovanje mailovima,pa da malo pojasnim....Mi koji smo prosle zime bili na ss.ba smo radili istu stvar,slali mailove,zahtjeve da se prati Borac u Antaliji i sl,ali od toga nije bilo nista,tako da se bojim da i sad ne bude nesto slicno. Jednostavno,to je televizija koja boluje od hronicne besparice,i ne idu na neke dogadjaje gdje ih se poziva mailom,vec idu samo tamo gdje im se plati i gdje ih neko povede. Znaci,reprezentacija Srbije im uvijek plati da idu na sva gostovanja sa njima,Tegija KK Partizan vodi gdje god ide,itd.....Znam da je to tako jer sam preko nekih zajednickih poznanika stupio u kontakt sa Nesom (Petrovicem) koji vodi Total Soccer.Prvobitna namjera mi je bila da ih zovem da dodju kad smo igrali za prvaka sa Sarajevom,znao sam da ce biti pun stadion i luda atmosfera i htjeo sam da svi Srbi vide da,osim na derbiju,nema bolje atmosfere nego ovdje. Medjutim,tad mi je nagovjesteno kako stvari funkcionisu i onda sam se organizovao da zovnem u svom aranzmanu Nesu i snimatelja da dodju na finale Kupa protiv Zeljeznicara,medjutim tad oni nisu mogli. Kao za inat istog dana se igralo i njihovo finale Kupa Zvezda-Vojvodina i svi njihovi resursi su bili zauzeti pokrivanjem tog dogadjaja....

Znaci,sto se tice Antalije,oni ce pratiti one klubove koji ih vode,a ako ih nekad budemo htjeli dovesti ovdje,trebamo se samo organizovati (posto ne vjerujem da od kluba mozemo ocekivati ista :D ),da im skupimo za rezervoar goriva,i onda lagano sa njima ovdje jedan dan gotiva,kafa,reportaza o gradu i stadionu,pa na stadion,utakmica,kasnije malo izadji sa njima na veceru i ostvariti kontakt koji bi kasnije prerastao u tradicionalno druzenje kad bude nesto zanimljivo....vjerovatno bi nam nakon toga i gratis pratili Borca po Antaliji....Ako bude raspolozenih za organizaciju njihovog dolaska ovdje,evo ja cu preuzeti na sebe da se dogovorim sa Nesom kada da dodju (najbolje kad se bude slavila titula)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Шлагер допада ми се та идеја. можда и буде нешто од тога.
а док се то не оствари стварно не би било лоше да неко иде са екипом у Анталију и да извјештава. требало би тој особи само платити смјештај и превоз, што не вјерујем да би било прескупо с обзиром да иде заједно са екипом. поред тога треба још фотоапарат и евентуално лаптоп

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
јан_де je napisao:
Ево СОС-овци пишу и о кошаркашком клубу! http://www.soskanal.net/14061/pivari-za ... -kupu-bih/
Сад их треба још засути коментарима и мејловима и ето нама фине репортажице из Турске :D

Slažem se apsolutno s tobom otkako imaju ovaj novi sajta ja pratim svakodnevno vijesti i nisu baš imali vijesti o Borcu. Oni su inače TV koja jako poštuje nas i treba vršiti pritisak i mislim da ćemo uspjeti izgurati što je i očito. Činimi se da na RTRS možemo 6 dana neprekidno vršiti pritisak ne bi se ni počešali.

Ne znam kad Zvezda kreće u Anatliju (sutra ili prekosutra) ali s njima ide TV ekipa i bilo bi dobro možda ponovo sutra da napravimo jednu invaziju ali složno kao danas, putem mail ili ponovo kroz komentare.

Mislim da osim Tegijeve emisiju nisu imali više komentara ni na jednu temu

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
stvarno niste normalni. pa srusicete sos-u server koliko im saljete poruka :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Boka je napisao:
јан_де je napisao:

Slažem se apsolutno s tobom otkako imaju ovaj novi sajta ja pratim svakodnevno vijesti i nisu baš imali vijesti o Borcu. Oni su inače TV koja jako poštuje nas i treba vršiti pritisak i mislim da ćemo uspjeti izgurati što je i očito. Činimi se da na RTRS možemo 6 dana neprekidno vršiti pritisak ne bi se ni počešali.

Ne znam kad Zvezda kreće u Anatliju (sutra ili prekosutra) ali s njima ide TV ekipa i bilo bi dobro možda ponovo sutra da napravimo jednu invaziju ali složno kao danas, putem mail ili ponovo kroz komentare.

Mislim da osim Tegijeve emisiju nisu imali više komentara ni na jednu temu

Nije problem!

Čak bi mogli tražiti i jedan total soccer da bude posvećen samo Borcu oni bi to odlično odradili, sad dok je ova pauza poslije kad krene prvenstvo ne možeš doći do mjesta od vječitih.

A nije loša ni ona ideja da imaju jednom sedmično emisiju o sportu RS. Po meni je važno samo da se nekako uguramo u programsku šemu, poslije će nas pratiti

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 23:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
subzero81 je napisao:
stvarno niste normalni. pa srusicete sos-u server koliko im saljete poruka :D :D :D

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ljuka988 je napisao:
Citiraj:
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Vuile Trivunović karijeru bi mogao nastaviti u redovima atinske ekipe AEK-a.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, grčki klub zainteresovan je za najboljeg irgača Premijer lige Bosne i Hercegovine na prošlogodišnjem izboru Idola nacije, te bi se u narednih nekoliko dana ovaj transfer mogao realizovati.

Osim AEK-a, u Borcu su se za Trivunovića raspitivali i predstavnici beogradske Crvene zvezde, ali je navodno ponuda AEK-a finansijski mnogo prihvatljivija, te bi ovaj stoper mogao postati novi saigrač reprezentativcu Bosne i Hercegovine Sanelu Jahiću.

Jel' ovo opet neka patka sa ss.ba?

Не треба на њих пуно обраћати пажњу,много пута су објавили информацију која нема везе са истином тако да и ово о Вулету треба да узмемо са резервом.А кад смо већ код сс.ба,погледајте им прве реченице о нашој контролној утакмици са добојском Слогом и све ће вам бити јасно колико ти ''новинари'' прате шта се дешава :roll:

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 01:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne znam, ali to interno dovođenje Neše nekako mi nerealno zvuči. Nije SOS danas u tako lošoj finansijskoj situaciji kao prije par godina danas je tu nova zgrada a nijednu emisiju nemožeš pogledati od reklama.

Da se razumijemo i ja mislim da je jedna od najvećih prepreka novac ali kad se malo organizovalo oko ovih mail-ova dobili smo info. o Borcu na sajtu, pa kad smo ih zasuli komentarima dobili smo i video zapas, pa kasnije i info. o košarkaškom klubu,po meni treba istrajati jer dobivamo pozitivne signale.

Naviše bih volio kad bi mogli dobiti neku povratnu info. od nekoga od njih, šta je stvarni problem, vjerovatno tu ima i nemara i nezainteresovanosti jer su zaluđeni vječitima i oni misle da samo to ljude interesuje, ali kako može Tegi davati izvještaje o Igokei (samo nemojte spominjati Dodika, nije samo to razlog Tegi je veliki patriota) mogu i oni, znači pritisak i samo pritisak.

Na kraju krajeva ako treba neka kinta kontaktirati ljude u klubu i gradskoj upravi pa možda i preko ministarstva sporta jer je to od interesa za klub, Grad a nisu veliki izdaci, samo što nikako da ljudi pokrenu to na pravi način olako odusatjemo i cjepamo se, nemamo jasan cilj i strategiju.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 01:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ili još bolje to bi moglo da finansira ministarstvo za dijasporu Vlade Srbije ili njihovo ministarstvo sporta sa kojim imamo potpisan i neki Protokol o saradnji, ali nek SOS traži pare od njih. Tako ću im i pisati sutra, jer to uopšte nisu neka prevelika sredstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]