banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
данас ми пријатељ спомену један детаљ са ове рукометне утакмице. чудим се да то већ нико није коментарисао.

када су Владо и играчи улазили у дворану једва добише аплауз од једно 10-15 људи :-?

и касније и онај впдитељ рече преко разгласа да се у дворани налази тренер и читав први тим Борца и опет их је једва неколико људи наградило аплаузом...
срамота...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Rade je legenda kaze da postoji mogucnost da se poslije 6 mjeseci produzi saradnja sa njim al da to nece biti bas lako

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo odgledao sam i ja ovo predstavljanje.Ono sto sam prvo primjetio je ogromna razlika u licnosti izmedju Mede i Veljovica,ovaj prvi mi se cini dosta stidjiv,vidi se da je veci dio karijere proveo u jednom klubu,nema iskustva s tim predstavljanjima. :D Salu na stranu,okej se momak cini,ovako na prvi pogled miran,odmjeren,malo trema,al bice to okej.Cini mi se da je vrijedan,i da ce davati sve od sebe na terenu.S druge strane Veljovic,onako pravi maco tip,tetovaze,frizurica,vidi se da ima iskustva sto se tice odnosa s medijima,zna tacno sta treba da kaze,onako on mi se cini kao da bi mogao podivljati koji put na terenu. :D Vojvoda Rade. :D

Uglavnom,sve to fino izgleda na papiru,nadam se da ce oni svoje dokazati na zelenoj travi.Ja od njih samo trazim trud!Cim se trude,doce i rezultati,a ljudi ce ih cijeniti,pa i ako im ne bude islo.A ne ko onaj Muminovic,vuce se po terenu,ne trudi se,i onda se jos usudi reci,nisam zadovoljan minutazom?!Hej,pa ako je iko dobio priliku da se dokaze,dobio je on...Cak i previse.

Elem,otisao Puzigaca,rekao sam vec svoje misljenje,a sad cu jos nesto reci sto ce vas mozda sokirati,ali moje misljenje je da je Benovic kompletniji bek od Puzigace...I mislim da ce i on pokazati da nije bezveze doveden,vec da je zasluzio nositi sveti dres.Eto nadam se,da sam u pravu...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Kakvo je ovo sranje????

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=14205

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
novinar koji hoce da izmisli senzaciju, nista vise

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Našem kapitenu Vuletu Trivunoviću želim svu sreću povodom rođenja sina :D :D :D :D :D :D :D :D SRETNO VULEEEEEE

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Našem kapitenu Vuletu Trivunoviću želim svu sreću povodom rođenja sina :D :D :D :D :D :D :D :D SRETNO VULEEEEEE

Opaaaa Vule dosta je bilo sa desankom :lol: Cestitam

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... 77527.html
Sloga, pa Antalija
Fudbaleri Borca u subotu će odigrati prijateljski meč sa Slogom iz Doboja i to će biti jedina provjera pred put u Antaliju 2. februara. Po povratku će odigrati meč s Ljubićem iz Prnjavora. Protivnik za generalnu probu još nije poznat, a u klubu rade dogovoru sa jakim protivnikom.

Cestitke Vuletu. Jos jedan koji je otpjevao svoje. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
и од мене честитке Вулету :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
Na pitanje upuceno Medjedovicu "kako vam se svidja grad?" kod Rade osmjeh od uva do uva :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

userof5800 je napisao:
Na pitanje upuceno Medjedovicu "kako vam se svidja grad?" kod Rade osmjeh od uva do uva :lol:

Rade stari smeker ako se negdje najebe onda ce ovde :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Vule cestitke za pisonju, da Bog da dakrene tvojim stopama pa da i on bude kapiten Borca

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Koliko mjesecno ode na plate fudbalera? moze i na PP odg

Vule svaka cast! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Честитке капитену!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Честитке Вулету, нек их само штанца још! :D
Сад кад сам погледао овај видео, баш ме развеселило. Имам осјећај да ће ова два момка унијети позитивну енергију и створити супер атмосферу у свлачионици. Таман су отишли они који су стварали немир, а дошли добри момци. :)
Дражен је баш културан и одмјерен, помало стидљив! А Раде је шмекер, има да "забија" и на терену и ван њега. :lol: (надам се више на фудбалском)
Све у свему, ја задовољан.
Пузигаћа је био добар, али ако су се узеле неке парице за њега неће ми превише фалити.

Сад нам остаје да испунимо вријеме до прве утакмице неким садржајима(предложите којим). :evil3:

П.С. Дефинитвно мислим да би администрација требала запријетити баном оном ко следећи поведе тему о том ко има више навијача, јер мислим да смо ту тему довољно апсолвирали. Свако је изнио своје мишљење и нема више потребе да "трошимо тастатуру". Такође форумаше из Федерације игнорисати, осим у случају да су дошли да водимо неку здраву дискусију. Дакле, све провокације пријавити и модерација ће одрадити остатак посла.

Признајем, и ја сам пар пута спамовао тему, али то је било чисто јер се нема шта пуно писати, нема утакмица, па све оде у кривом правцу.
Од сада, па надаље и убудуће што се мене тиче... САМО БОРАЦ! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Честитке Вулету, нек их само штанца још! :D
Сад кад сам погледао овај видео, баш ме развеселило. Имам осјећај да ће ова два момка унијети позитивну енергију и створити супер атмосферу у свлачионици. Таман су отишли они који су стварали немир, а дошли добри момци. :)
Дражен је баш културан и одмјерен, помало стидљив! А Раде је шмекер, има да "забија" и на терену и ван њега. :lol: (надам се више на фудбалском)
Све у свему, ја задовољан.
Пузигаћа је био добар, али ако су се узеле неке парице за њега неће ми превише фалити.

Сад нам остаје да испунимо вријеме до прве утакмице неким садржајима(предложите којим). :evil3:

П.С. Дефинитвно мислим да би администрација требала запријетити баном оном ко следећи поведе тему о том ко има више навијача, јер мислим да смо ту тему довољно апсолвирали. Свако је изнио своје мишљење и нема више потребе да "трошимо тастатуру". Такође форумаше из Федерације игнорисати, осим у случају да су дошли да водимо неку здраву дискусију. Дакле, све провокације пријавити и модерација ће одрадити остатак посла.

Признајем, и ја сам пар пута спамовао тему, али то је било чисто јер се нема шта пуно писати, нема утакмица, па све оде у кривом правцу.
Од сада, па надаље и убудуће што се мене тиче... САМО БОРАЦ! 8)

BOG I POBJEDA

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika
Komunalee :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Evropski Borac je napisao:
Slika
Komunalee :D

odlicna slika :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Vule nek' je sa srecom!

slika mi se bas svidja. da li postoji u vecoj rezoluciji da je stavim kao pozadinu?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

batica je napisao:
Vule nek' je sa srecom!

slika mi se bas svidja. da li postoji u vecoj rezoluciji da je stavim kao pozadinu?

Nazalost Ne :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]