banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2011, 14:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
zli mrkvić je napisao:
Ovako lijep dan zasra ovaj puzigaca idiot!

Hvala bogu da je sara bacena vec sam poceo gubiti zivce.

Pazite ovo

већ бивши лијеви бек нашег тима био на данашњем јутарњем тренингу, али да није тренирао већ се само поздравио са осталим фудалерима и саопштио како каријеру наставља у Пољској.

Jel on nekog pitao moze li da ide al nema veze. Sretan put i hvala za ona dva gola!

Bar je došao da se pozdravi, nije kao neki, a pomaka ima definitivno, jer evo pogledajte da smo počeli igrače prodavati bez odlazaka na probe i slične gluposti...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Nazalost mali Andrija broji svoje posljednje dane zivota nocas je imao mozdani tesak i doktori kazu da nema sansi da prezivi :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
У данашњем блицу пише да је Петрић добио понуду из Албаније ал сигурно не иде до љета тад ће видјети шта ће.. Иначе има уговор до краја 2011

Ако за Пузигаћу добијемо 150.000 еура ја задовољан :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Evropski Borac je napisao:
Nazalost mali Andrija broji svoje posljednje dane zivota nocas je imao mozdani tesak i doktori kazu da nema sansi da prezivi :( :( :(

Oooooooooo Boze moj! :( :( :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
najgore od svega je sto pola ljudi ovdje uopste nema svoje,ponavljam,svoje misljenje....vjerovatno su u pitanju godine,mladost,neiskustvo,pa se povode veoma lako za tudjim razmisljanjima.

u poslednjih par strana je ispisano svasta,ali morate imati na umu da mi nismo dio evrope i da njihova pravila ovdje ne vaze...
ove talibane sto upadaju,ko jebe,oni ce svoje da dobiju,ovdje kenjaju,glume nekakav klub,ha bu,ali dobice oni svoje...sad nek seru dok jos imaju vremena....prodaju ovamo finjaka i pricu o dzeki,ogromnim parama,a ili su slijepi ili retardirani pa pushe amarovu pricu kako se nece pojacavati,a imaju pare....PARA NEMA :D drugari su se vec rastalili.....6 juniora vode na pripreme....nista drugo,vec hvala sto ste nam olaksali posao u osvajanju novog cupa....

banjalucani su,nebrojeno puta potvrdjeno,najcudniji narod. poteze se polemika oko puzija,kako ne smije da ide ispod 300K evra...kako je uprava losa,ha bu.... halo,u cemu je problem??? koliko se dobije za njega,extra jer nije igrac koji je neophodan...pokrpa se to mjesto lagano. o radu uprave sam pisao u par navrata,ne bih da ih komentarisem(opet). ne znam ko spomenu da neki rade a neki se slikaju.slazem se apsolutno,a dodao bih jos da neki i slusaju sta im drugi kazu pa izvrsavaju,bez razmisljanja....na kraju krajeva,dugorocno,ako ce biti rezultata,ni to mi ne smeta!
ajte malo se iskontrolisite,sa spsp.ba je masa otisla zbog talibana,odavde ce ljudi otici zbog nezrelog i nepromisljenog pisanja. ok,bilo je mrtvo,nista se nije desavalo,ali sad se nesto desava.

na kraju bitke se mrtvi broje!!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Гдје су нови дресови? :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Каква је ово тетка код Вељовића на руци?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Зууууум... :lol:

Slika

Стварно не контам шта је. :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mislm da nam svima nedostaje neka utakmica naseg Borca pa smo poceli da raspravljamo o stvarima koje su sto puta recene. međutim, meni to ne smeta. volim da procitam post post i mrkvica i slagera i mnogih drugih, moram priznati da je i vlakanje napisao jedan, po meni fin post i svi ste djelimicno u pravu. mnogo toga je u nasem klubu mutno i mislim da je to ono sto nas najvise nervira. bilo bi fino da se neko iz uprave prijavi na ovaj forum pod nikom fk Borac, koa sto je to uradjeno na remi rk Borca, i pokusa nam odgovoriti ili objasniti neke stvari. naravno, sigurno bi se ova tema dosta zakomplikovala ali...

sto se mene tice, jedino zamjeram osobama sa ovog foruma koje kazu nesto lose o Vladi Jagodicu. jer u ne tako davnoj proslosti, kad nas je vodio "trenerski mag" i kad je vecina ljudi prestala da dolazi na stadion ne zeleci da gleda taj "moderni fudbal" koji je igrao nas Borac i kad u gostima nismo mogli da damo gol, a primali po 3-4, kad smo kod kuce pobjedjivali u 90+ minutu, Gospodin Vlado Jagodic je dosao kao melem na moju ranu zvanu fk Borac. iz tog razloga, kakv god da je Vlado ja necu reci ni jednu losu rijec za njega.

vecina nas nije ni svjesna koliko mozemo da doprinesemo mi sami nasem klubu. ali za to treba volja i zelja.

htio sam jos da kezem par stvari...prije par sezona ljudi su omalovazavali sve one koji se izjasne kao neko ko navija za Borac,a ne ide na gostujuce utakmice i i nije redovan na gradskom. kad se na ovim forumima malo raspisao, doslo se do zakljucka da ljudi koji zive za Borac zapravo slabo idu na gostovanja...pa se prestalo oko toga dizati tenzija ali sad se vrti ovo Zvezda Partizan, pa zar je bitno da li Brigate navija za Zvezdu? to je njegovo licno.

ovo je moj sigurno najduzi post ali morao sam.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mnogo ste ispisali u proteklih par dana, pojačanja OK, a o upravi sam se davno izjasnio vrlo pozitivno(uzevši sve okolnosti u obzir) i ne mijenjam svoj stav svaki dan kao neki i mnogo su mi smiješni pojedinci. Idu od euforije do potpunog crnila i sve to u roku od 24 sata. Rekao sam ja da bi moglo biti jakog razočarenja kad krenu kvalifikacije za LŠ ne spuste li se na zemlju ali njihov problem... Jedino što vidim to je da naš klub iz poluzene u polusezonu ulazi sve jači i jači.
Aj Borac!

Slika

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 27 Jan 2011, 17:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 16:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
vlakanje je napisao:
ove talibane sto upadaju,ko jebe,oni ce svoje da dobiju,ovdje kenjaju,glume nekakav klub,ha bu,ali dobice oni svoje...sad nek seru dok jos imaju vremena....prodaju ovamo finjaka i pricu o dzeki,ogromnim parama,a ili su slijepi ili retardirani pa pushe amarovu pricu kako se nece pojacavati,a imaju pare....PARA NEMA :D drugari su se vec rastalili.....6 juniora vode na pripreme...

Fudbalski odgovor :D

Pare od Džeke Željo još uvijek nije dobio, tek su krenuli pregovori sa Wolfsburgom. Dio para od Europe je uplaćen u Decembru, ostatak će biti uplaćen na kraju sezone.
Pare od prodaje Bekrića dolaze u ratama. Zbog tih para, između ostalog, plate i sve obećano igračima Želje je isplaćeno. Zato i nema nezadovoljnih u ekipi.
Nije 6 nego dvojica. Jedan je zadnji vezni i već kuca na vrata prvog tima a drugi je golman U 17 koji puni 16 za 4 mjeseca uz opasku da je blago rečeno potencijal.

Модерација: обрисан је "нефудбалски" дио поста и паметовање на тему " да те ја научим нешто"!

Pametni to tumače rivalstvom koje je isplivalo na površinu :D Borac, barem ja, shvatam ozbiljno, za razliku od smiješne Slavije. Lukavica nije stvorena za fudbala, za ganjanje medvjeda, jeste. BL je u tom pogledu mnogo "kvalitetnija sredina". Dokle će trajati, vidjećemo.

јан_де je napisao:

А ако сте толико паметни, гдје су вам паре? Ја колико видим, ништа се код вас не дешава, осим спектакуларног довођења Перице
СтанЋеског? :) А и ако добро продајете играче, зашто вам је клупска благајна танка к`о папир?
Ту изгледа само онај крмак Осим профитира, јер је јавна тајна да он узима добар постотак од трансфера. :D
И опет понављам - да је вама толико добро, не би ви долазили на форум "малог" клуба. :wink:

А сад адио :toothy2:

Činjenica je da smo lopovska država. Svi kradu, skoro svi. Ako ćemo iskreno, više volim da Osim uzme procenat od prodaje igrača a da ostatak para podijeli igračima za plate koje su redovne nego da nekakav seljak trpa sebi u džep. Obično takvi seljaci ne daju nikome pare. To se nama dešavalo 4 godine.
Šta bi više volio, da Jagodić uzme dio procenta od prodaje igrača al da se pita oko dovođenja i prodaje igrača ili da ne uzima ništa al da se ne pita također ništa kada su u pitanju prodaje.
Znamo i ja i ti odgovor :D

PS jel ti misliš da bi Jagodić, da se pita kao Osim u Želji, pustio Trivunovića da ode džaba na kraju sezone što je očito veoma izgledna opcija ?

Usput, Željo je smanjio svoj dug za preko pola miliona od dolaska Osima na klupu pa ti kontaj ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4dIqPxBFT2g[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj portal nadoknađuje poprilično, nedostatak dobrog i ažurnog sajta i po 100-ti put zahvaljujem momcima koji tamo rade i koji se mnogo trude i čestitam im na odlično obavljenom poslu.
Kad bi nekako mogli oni da preuzmu sajt...
Međed je prava ljudina on je baš našpanovan i siguran sam da će dati sve od sebe kao što reči da će biti pravo pojačanje a vojvoda je i na ovoj konferenciji potvrdio svoje atribute koji ga prate od dolaska, ovdje mi se čini kao da je mamuran :lol:

Ovi novinari su baš bilmezi pa zna li se iko predstaviti iz koje medijske kuće dolazi i fino postaviti pitanje, a ne kao djeca u prvom osnovne svi uglas - odakle dolaziš... šta očekuješ... čemu se nadaš...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Не свиђа ми се ова изјава шефа да нећемо тражити појачања на лијевом беку. :-? Сад смо ту тањи него на десном по мом мишљењу.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
he he pa tako bi trebali da se ponasaju novinari ali je njih malo znaju se vec svi bukvalno

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
he he pa tako bi trebali da se ponasaju novinari ali je njih malo znaju se vec svi bukvalno

Mislim da ćeš se složiti sa mnom da ih to ne opravdava, i da nije suština da li se između sebe poznaju, znaš ti to bolje od mene ako se ne varam novinar si... da sad ne opterećujemo druge sa tom pričom.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Naravno u pravu si 100 posto
meni je zao sto Puza ode bez obzira na njegove mentalne sposobnosti , nesmotrene izjave i slicno jer koliko god da je znao da zezne toliko se cesto i ubacivao u ofanzivi. To sad tesko da cemo gledati sa Zarom i Benovicem

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Meni se čini da je vojvoda došao ovdje 6 mjeseci sa jedinim jedinim ciljem da što više zabija (šta, gdje???) :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Evropski Borac je napisao:

Cim budes tu javi mi gdje si to nasao ja ne mogu nigdje naci :(((

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
GanDra je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4dIqPxBFT2g[/youtube]

Медо је потписао до љета 2012..
Нешто се не сјећам да сам то прочитао до сад..
Углавном, за похвалу. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]