banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 09:20 Danas je 02 Jul 2026, 09:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2011, 10:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma jebes obestecenje. Dobice 100.000 i biti sretni. Ma jeebem ja njima mamu svima u upravi. tri sedmice ne mogu potpisati ugovor sa igracima ali zato za prodaju su uvijek raspolozeni. Sad tri dana pred Antaliju oni prodaju tog malog papka koji nas je opet zajebao tj. Vladu je zajebao. Rok je bio do 15. Neozbiljan klub, uprava, trener, navijaci (sinoc ni jednog u Boriku). Gadimi se vise ovo. Taman sklepamo super tim i sad ovo! Ooooooooo Boze moj znas li koliko je tesko navijati za Borac????

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 10:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
Bilo je jasno da nazovi Sportski portali prepisuju puno toga sa ovog foruma, ali da im je to glavni izvor informacija o Borcu, to nisam znao.Cim se ovdje pojavila informacija da Puza ide, nekoliko minuta kasnije objavljena je i na sportskom portalu iz federacije. Stvarno trebamo povesti racuna sta pisemo.

:lol: :lol: :lol:

Ma samo ekskluziva...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 10:54 
Bič božji
Bič božji

zli mrkvić je napisao:
Ma jebes obestecenje. Dobice 100.000 i biti sretni. Ma jeebem ja njima mamu svima u upravi. tri sedmice ne mogu potpisati ugovor sa igracima ali zato za prodaju su uvijek raspolozeni. Sad tri dana pred Antaliju oni prodaju tog malog papka koji nas je opet zajebao tj. Vladu je zajebao. Rok je bio do 15. Neozbiljan klub, uprava, trener, navijaci (sinoc ni jednog u Boriku). Gadimi se vise ovo. Taman sklepamo super tim i sad ovo! Ooooooooo Boze moj znas li koliko je tesko navijati za Borac????

ZA BORAC JE LAKŠE IGRATI NEGO ZA NJEGA NAVIJATI...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zadnj klub u prvenstvu Poljske kupuje igraca Sampionu! S obzirom da se radi o Puzigaci i njegovom mentalnom sklopu ovo me stvarno ne moze iznenaditi. Putuj i sa srecom. Toliko od mene!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
zli mrkvić je napisao:

ZA BORAC JE LAKŠE IGRATI NEGO ZA NJEGA NAVIJATI...

100 % ispravno
koliko vidim svi smo manje-vise slabi na borca,volimo ga, a on je nazalost uvijek na klimavim nogama,malo-malo pa je u problemima.a igraci(osim "borceve djece",koji su malo lojalniji),cim im se ponudi MALO bolji uslovi opale po gasu,a mi žalosnici nervirajmo se za svaku sitnicu vezanu za naseg borca...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ama ljudi sto se se "usplahirili", doce jos jace pojacanje. Jebes Puzija, ako hoce da ide, sretan mu put.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:15 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
ama ljudi sto se se "usplahirili", doce jos jace pojacanje. Jebes Puzija, ako hoce da ide, sretan mu put.

Ja isto ne razumijem, sretan mu put, neka ljudi uplate pare, imamo mi drugih obaveza...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro je sto cemo bar neku crkavicu na njemu zaraditi. Puzi je solidan u ofanzivi, ali se veoma lose postavlja u odbrani i sjecam se veceg broja njegovih ispadanja.

Ipak bi se morao dovesti bek, jer Benovic mi je vise za rezervu nego prvi izbor.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Previse je fajtera na ovoj temi,bilo koji segment zivota ili sporta da se pomene....prosto covjek izgubi vise volju i da diskutuje. Cisto sumnjam da se na temama o Zeljeznicaru ili nekome drugom tako lagano jebe mater svima u Upravi,iako na tabeli prilicno zaostaju za nama. Samim tim kad jebes mater upravi,jebao si mater i jednom Darku Ljubojevicu koji po meni radi odlican posao u finansijskoj oskudici koja se vise ne moze sakriti. Para je sve manje,vlast ocajnicki skuplja pare za boracki dodatak da bi kupili socijalni mir,sve ostalo,pa i Borac je u drugom planu,i u takvim uslovima uprava radi sasvim korektno. Moje misljenje.
U fudbalu je uvijek bilo odlazaka i dolazaka kad se pojavi dobra ponuda,i ne znam sta je toliko dramaticno u Puzijevoj prodaji,kad je i tako vecina trazila da mu treba zabraniti da igra za Borac zbog njegovih izjava o sarajevskim timovima,zbog prelaska u Celik,itd.... Sta ce nam nezadovoljan igrac,neka ode,rijesi egzistenciju,zaradi za stan ili kafic,a nama neka pripadne obestecenje i ajd zdravo!Dovescemo jos boljeg.
Nije nikakvo cudo sto borcev_navijac vise ne svraca ovdje,dugo je i izdrzao.

Ako neko iz uprave cita ovu nasu temu,znajte da nas ima i koji cijenimo vas rad u teskim uslovima i koji smo vam veoma,veoma zahvalni sto ste nam omogucili da imamo tim sa kojim se,kao navijaci,osjecamo sigurno i u svaki mec ulazimo kao favoriti,bilo u Banjaluci bilo na strani. I To po prvi put u zivotu! Prosto se osjecam neprirodno!
To potvrdjuje i podatak da smo od 21 moguceg boda na strani,osvojili 16,sto je rekord koji nikad nece biti oboren.Stadion je djelimicno renoviran,najavljuje se i zavrsetak adaptacije,omogucena su sredstva za dobre pripreme u Antaliji.....Jedina zamjerka,s moje strane, je sto se ne radi nista po pitanju marketinga i promocije kluba,ali zbog svega gore navedenog-HVALA!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
zli mrkvić je napisao:
Kakvi bolan odlazci. Nema toga vise od 15.01. Puzigaca moze otici uz obestecenje od 300.000 EUR. Kad sam cuo da su oni levati uzeli za onog levata Popovica 150.000 EUR a da su im prvobitno nudili 50.000 EUR. Onda i mi moramo postavljati nekakve standarde a ne kad se neki jave da bi uzeli igraca bez para mi skacemo. To bi bi 4 odlazak a da klub nije uzeo ni marke. Nema vise. Neka sjedi na klupi a odlazaka nema sto se njega tice barem dvije godine. UOZBILJI SE UPRAVO!!!!

To ti misliš i tješiš se. U suštini je sasvim obratno. Zašto. Prije par dana je bila priča na ovom forumu gdje je dosta forumaša napisalo nešto kao "ako možemo uzeti za Trivunovića 200.000 eura, neka ide", u tom stilu ; Željo je bio u istoj situaciji sa Bekrićem. Najbolji igrač, ističe ugovor za 6 mjeseci. Konačni rezultat, prodaja u iznosu od 300.000 eura.

To oko Trivunovića je smiješno i nerezonsko razmišljanje. Baš me zanima za koliko para je otišao Puzigaća, 50.000 eura ? :toothy7:

Što je najbolje/najgore(zavisi od gledišta) na kraju sezone će otići sigurno još par igrača, džaba ili će im isteći pozajmica ili će se prodati za strašnih 100.000 eura.

Đe si bio, šta si radio. Al eto, mi smo levati a vi pametni.

PS bolje bi vam bilo da se ugledate na uspješniji i veći klub. Nije sramota.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:46 
Bič božji
Bič božji

Upravo zbog svega nabrojanog, ja nebi imao ništa ni da se proda Vule Trivunović, znači i on nije nenadoknadiv, samo ako se svi slože za njega, Puzi je dobar ali nije gubitak za ekipu, a schlager, mislim da niko nije psovao upravu zato što je puzi na odlasku, nego zato što je prošao taj famozni 15 januar, ali za dobar posao nikada nije kasno...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ljubojev ... icem/50721
:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
a schlager, mislim da niko nije psovao upravu zato što je puzi na odlasku, nego zato što je prošao taj famozni 15 januar, ali za dobar posao nikada nije kasno..
.

Nebitno ko je zasto psovao,i moj post nije napisan kao poziv na prepirku sa mrkvicem ("znamo" se dugo),ili ovima sto ga podrzavaju,vec sam ga napisao cisto da upravi pokazem da ima neko i ko cijeni sve ovo sto su napravili od ljetos do danas. Jednostavno,srecan sam sto je Borac ovako jak i zahvalan sam ljudima koji su mi to omogucili.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 11:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ne znam nisam je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Kakvi bolan odlazci. Nema toga vise od 15.01. Puzigaca moze otici uz obestecenje od 300.000 EUR. Kad sam cuo da su oni levati uzeli za onog levata Popovica 150.000 EUR a da su im prvobitno nudili 50.000 EUR. Onda i mi moramo postavljati nekakve standarde a ne kad se neki jave da bi uzeli igraca bez para mi skacemo. To bi bi 4 odlazak a da klub nije uzeo ni marke. Nema vise. Neka sjedi na klupi a odlazaka nema sto se njega tice barem dvije godine. UOZBILJI SE UPRAVO!!!!

To ti misliš i tješiš se. U suštini je sasvim obratno. Zašto. Prije par dana je bila priča na ovom forumu gdje je dosta forumaša napisalo nešto kao "ako možemo uzeti za Trivunovića 200.000 eura, neka ide", u tom stilu ; Željo je bio u istoj situaciji sa Bekrićem. Najbolji igrač, ističe ugovor za 6 mjeseci. Konačni rezultat, prodaja u iznosu od 300.000 eura.

To oko Trivunovića je smiješno i nerezonsko razmišljanje. Baš me zanima za koliko para je otišao Puzigaća, 50.000 eura ? :toothy7:

Što je najbolje/najgore(zavisi od gledišta) na kraju sezone će otići sigurno još par igrača, džaba ili će im isteći pozajmica ili će se prodati za strašnih 100.000 eura.

Đe si bio, šta si radio. Al eto, mi smo levati a vi pametni.

PS bolje bi vam bilo da se ugledate na uspješniji i veći klub. Nije sramota.

А ако сте толико паметни, гдје су вам паре? Ја колико видим, ништа се код вас не дешава, осим спектакуларног довођења Перице
СтанЋеског? :) А и ако добро продајете играче, зашто вам је клупска благајна танка к`о папир?
Ту изгледа само онај крмак Осим профитира, јер је јавна тајна да он узима добар постотак од трансфера. :D
И опет понављам - да је вама толико добро, не би ви долазили на форум "малог" клуба. :wink:

А сад адио :toothy2:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
potpisaše li medo i rade,prošlo je 11,30? :evil3:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:05 
Bič božji
Bič božji

blus je napisao:
potpisaše li medo i rade,prošlo je 11,30? :evil3:

Ma oni su potpisali, ovo danas je formalnost, slikanje i tako to...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
a schlager, mislim da niko nije psovao upravu zato što je puzi na odlasku, nego zato što je prošao taj famozni 15 januar, ali za dobar posao nikada nije kasno..
.

Nebitno ko je zasto psovao,i moj post nije napisan kao poziv na prepirku sa mrkvicem ("znamo" se dugo),ili ovima sto ga podrzavaju,vec sam ga napisao cisto da upravi pokazem da ima neko i ko cijeni sve ovo sto su napravili od ljetos do danas. Jednostavno,srecan sam sto je Borac ovako jak i zahvalan sam ljudima koji su mi to omogucili.

Ja sam psovao i stojim iza toga! Uprava do danas (iako smo šampioni) nije dovela niti jednog novog sponzora, stadion grad i vlada grade a ne Borčeva uprava, Borčevog šopa nema niti će biti a to je ova uprava obećala, Borčev sajt imamo svi znamo kakav je, uslovi za treniranje u ovom dijelu godine su katstrofalni itd....

RBA je skontao sta sam rekao. O odlazku igrača ne odlučuje trener već uprava. Trener je dao rok upravi i igračima do kada hoće da ima jasnu sliku o igračkom kadru. Taj rok je prošao 15. i do danas o odlazcima nije bilo niti riječi. Sad ovo dva dana pred Antaliju. Meni iskreno nije žao Puzigaće što odlazi žao mi je Vlade što ga ovako levate. Za mene je riječ najvažnija vidim da je i Vlado takav, a sad prvo stančeski pa sad puzigaća. Ako ti ovo podržavaš svaka ti čast.... Ima toga još što znamo i ti i ja. Pozzz

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Mrkvic upravu si i podrzavamo te

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Schlager je napisao:
Previse je fajtera na ovoj temi,bilo koji segment zivota ili sporta da se pomene....prosto covjek izgubi vise volju i da diskutuje. Cisto sumnjam da se na temama o Zeljeznicaru ili nekome drugom tako lagano jebe mater svima u Upravi,iako na tabeli prilicno zaostaju za nama. Samim tim kad jebes mater upravi,jebao si mater i jednom Darku Ljubojevicu koji po meni radi odlican posao u finansijskoj oskudici koja se vise ne moze sakriti. Para je sve manje,vlast ocajnicki skuplja pare za boracki dodatak da bi kupili socijalni mir,sve ostalo,pa i Borac je u drugom planu,i u takvim uslovima uprava radi sasvim korektno. Moje misljenje.
U fudbalu je uvijek bilo odlazaka i dolazaka kad se pojavi dobra ponuda,i ne znam sta je toliko dramaticno u Puzijevoj prodaji,kad je i tako vecina trazila da mu treba zabraniti da igra za Borac zbog njegovih izjava o sarajevskim timovima,zbog prelaska u Celik,itd.... Sta ce nam nezadovoljan igrac,neka ode,rijesi egzistenciju,zaradi za stan ili kafic,a nama neka pripadne obestecenje i ajd zdravo!Dovescemo jos boljeg.
Nije nikakvo cudo sto borcev_navijac vise ne svraca ovdje,dugo je i izdrzao.

Ako neko iz uprave cita ovu nasu temu,znajte da nas ima i koji cijenimo vas rad u teskim uslovima i koji smo vam veoma,veoma zahvalni sto ste nam omogucili da imamo tim sa kojim se,kao navijaci,osjecamo sigurno i u svaki mec ulazimo kao favoriti,bilo u Banjaluci bilo na strani. I To po prvi put u zivotu! Prosto se osjecam neprirodno!
To potvrdjuje i podatak da smo od 21 moguceg boda na strani,osvojili 16,sto je rekord koji nikad nece biti oboren.Stadion je djelimicno renoviran,najavljuje se i zavrsetak adaptacije,omogucena su sredstva za dobre pripreme u Antaliji.....Jedina zamjerka,s moje strane, je sto se ne radi nista po pitanju marketinga i promocije kluba,ali zbog svega gore navedenog-HVALA!

Чова зна знање,свака част на посту :) :salute:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Evropski Borac je napisao:
Mrkvic upravu si i podrzavamo te

говори у своје име. небитно да ли ми остали некога подржавамо или не, али ти свакако не можеш да знаш како остали размишљају.

сви смо ми овдје због Борца и то је главно. људи смо, и логично је да се не можемо увијек око свега слагати. мада има истине и у оном што Шлагер прича, али и у ономе што Мрквић спомиње.

а да ли ће Пузи отићи и да ли ће се то показати као добар или лош потез управе, то ћемо видјети у будућности.

смирите доживљај. јебаћемо им мајку на крају сезоне ако зајебу све. сад дајте мало подршке

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]