Schlager je napisao:
Previse je fajtera na ovoj temi,bilo koji segment zivota ili sporta da se pomene....prosto covjek izgubi vise volju i da diskutuje. Cisto sumnjam da se na temama o Zeljeznicaru ili nekome drugom tako lagano jebe mater svima u Upravi,iako na tabeli prilicno zaostaju za nama. Samim tim kad jebes mater upravi,jebao si mater i jednom Darku Ljubojevicu koji po meni radi odlican posao u finansijskoj oskudici koja se vise ne moze sakriti. Para je sve manje,vlast ocajnicki skuplja pare za boracki dodatak da bi kupili socijalni mir,sve ostalo,pa i Borac je u drugom planu,i u takvim uslovima uprava radi sasvim korektno. Moje misljenje.
U fudbalu je uvijek bilo odlazaka i dolazaka kad se pojavi dobra ponuda,i ne znam sta je toliko dramaticno u Puzijevoj prodaji,kad je i tako vecina trazila da mu treba zabraniti da igra za Borac zbog njegovih izjava o sarajevskim timovima,zbog prelaska u Celik,itd.... Sta ce nam nezadovoljan igrac,neka ode,rijesi egzistenciju,zaradi za stan ili kafic,a nama neka pripadne obestecenje i ajd zdravo!Dovescemo jos boljeg.
Nije nikakvo cudo sto borcev_navijac vise ne svraca ovdje,dugo je i izdrzao.
Ako neko iz uprave cita ovu nasu temu,znajte da nas ima i koji cijenimo vas rad u teskim uslovima i koji smo vam veoma,veoma zahvalni sto ste nam omogucili da imamo tim sa kojim se,kao navijaci,osjecamo sigurno i u svaki mec ulazimo kao favoriti,bilo u Banjaluci bilo na strani. I To po prvi put u zivotu! Prosto se osjecam neprirodno!
To potvrdjuje i podatak da smo od 21 moguceg boda na strani,osvojili 16,sto je rekord koji nikad nece biti oboren.Stadion je djelimicno renoviran,najavljuje se i zavrsetak adaptacije,omogucena su sredstva za dobre pripreme u Antaliji.....Jedina zamjerka,s moje strane, je sto se ne radi nista po pitanju marketinga i promocije kluba,ali zbog svega gore navedenog-HVALA!
Чова зна знање,свака част на посту