banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120022 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5252, 5253, 5254, 5255, 5256, 5257, 5258 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Nov 2021, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Tačno.
Ali nas ova garanitura vodi godinama, mnogo više je lošeg nego dobrog.
Poenta, politika oko Borca ne zna klub voditi.
Doduše, ni država im ne ide najbolje :cat:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Pa na ovom forumu se dosta prozivao Stojan i treneri koji su ga ostavljali 90 minuta.. sigurno da su ti komentari bili citani od strane ljudi koji vode klub.
Poceli su ga vaditi u 70oj, a njegove reakcije smo vidjeli.
I sad kad je sklonjen, uprava nesposobna.

Malo je i publika dvolicna i podijeljena.. procitajte komentare na drustvenim mrezama.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Rangarok je napisao:
Pa na ovom forumu se dosta prozivao Stojan i treneri koji su ga ostavljali 90 minuta.. sigurno da su ti komentari bili citani od strane ljudi koji vode klub.

Malo je i publika dvolicna i podijeljena.. procitajte komentare na drustvenim mrezama.

Meni lično jedan fudbaler nije bitan u čitavoj ovoj priči, niti ovo pišem iniciran dešavanjima oko Stojana. Mogao si primijetiti da duži period ukazujem na greške i šta ne valja sa nadom da će baš pročitati i bar se zamisliti šta im poručuju ljudi što dolaze na stadion.

I neka je publika podijeljena, bar na forumu možemo iznositit različita mišljenja. Ne vidim problem da neko napiše kontra tvog ili mog posta.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Добро, имамо ми и примјер Челика, шта се деси кад се ти велики клубови и дугови пусте низ воду, не каже нико да најважнија горућа ситуација није ријешена, како, боли ме уво како, али клуб добија лиценцу и нормално се такмичи и уз то је шампион, јесте то је најважније и свака част за то и ни мало није лако било доћи до тога. Фино је и ово око футсал екипе, и женске екипе, све ок.

Али ово што Корпус говори углавном сви мисле, морају се убацити у систем људи који знају радити посао и који воле клуб. И међу навијачима има много незапослених или студената који крпе крај с крајем, а крв би дали за клуб, зар се неком од њих не може дати да слика или нека друга обавеза коју би радили одлично, а да се мало помегне и њима. Ово сад је што рече претходник ухљебљавање људи који имају по пет других послова и никакве везе са клубом и не знају радити или немају времена да раде послове које им се дало, зато нам све те попратне ствари које прате озбиљан клуб и иду како иду.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Rangarok je napisao:

Upravo pojedinci samo kritikuju.
Nemoze Stojan, ne trci, mora igrati 90 min itd.
E onda ga ovaj 2 × izvadi u 70 min on uradi to sto uradi epilog vidimo.
Sad opet ne valja raskinuli sa najboljim igracem u pola sezone utd itd.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
O cemu vi pricate? Niko ne kritikuje upravu zbog Stojana. To je jedina pozitivna stvar zadnjih mjeseci, ne postujes klub=noga.

Rastjerati ciganski smrad iz kluba. Srediti zvanicni sajt kluba koji bi se redovno azurirao sa vijestima i izvjestajima, a facebook i instagram stranicu dati da vodi neko ko se razumije malo vise od pisanja "idemooooo", smajlija i stikera. Ako moze Stupcanica mozemo i mi za pocetak.

Zajebite sta ko pise po drustvenim mrezama, mjerilo je vecina ovog foruma i tribine sa Prve lige RS.
Juce citam komentar podrske Stojanu, kaze pola stadiona je dolazilo zbog tebe, a ova druga polovina nije ni bitna jer ne voli Borac. :lol: :lol: :lol: Eto kakav mentalitet nam dolazi na stadion.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 18:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Niko nije iznad kluba, niko!!!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
ChairosBL1987 je napisao:
O cemu vi pricate? Niko ne kritikuje upravu zbog Stojana. To je jedina pozitivna stvar zadnjih mjeseci, ne postujes klub=noga.

Rastjerati ciganski smrad iz kluba. Srediti zvanicni sajt kluba koji bi se redovno azurirao sa vijestima i izvjestajima, a facebook i instagram stranicu dati da vodi neko ko se razumije malo vise od pisanja "idemooooo", smajlija i stikera. Ako moze Stupcanica mozemo i mi za pocetak.

Zajebite sta ko pise po drustvenim mrezama, mjerilo je vecina ovog foruma i tribine sa Prve lige RS.
Juce citam komentar podrske Stojanu, kaze pola stadiona je dolazilo zbog tebe, a ova druga polovina nije ni bitna jer ne voli Borac. Eto kakav mentalitet nam dolazi na stadion.
Jadna majko. Bitan je Stoki, nije bitan klub, šta kaže ekspert za pola tribine. Jesmo i propali, tačno nam treba neka okupacija od sto godina, ali Japana, ne neke turskoaustrijske žgadije...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 19:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
skypostman je napisao:
Niko nije iznad kluba, niko!!!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Jbg zeljkovici misle da su bitiniji od kluba.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
veteran 1987 je napisao:
Rangarok je napisao:

Upravo pojedinci samo kritikuju.
Nemoze Stojan, ne trci, mora igrati 90 min itd.
E onda ga ovaj 2 × izvadi u 70 min on uradi to sto uradi epilog vidimo.
Sad opet ne valja raskinuli sa najboljim igracem u pola sezone utd itd.

O tome nisu trebali da odlučuju ljudi koji vode klub nego trener. Vranješev otac je napisao što i jedan portal prije par dana - da je ovaj zamijenjen nakon telefonskog poziva iz lože. To nema ni u Somaliji, ako je istina.
Vranješ je mijenjan u 70oj minuti i u Tuzli protiv Slobode i kući protiv Širokog, pa nikom ništa.
Stojan se nije oglasio danas kako sam očekivao, da čujemo malo drugu stranu priče. Objavio je jednu uopštenu oproštajnu poruku, da li ne želi da iznosi prljav veš iz kluba u javnost ili neće da se kači sa Zeljkovićima, ko će znati.

Hvala i srećno. Mnogo je tu bitnih golova, izdvojio bih onaj Sutjesci za prolazak u Evropi poslije toliko godina, Širokom u 90oj i Zrinjskom kad se lomila sezona i ni jedan promašen penal, a bilo ih je.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 19:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Za sve golove protiv stoke iz selendre pored mostara mu posebno hvala!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2021, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Е управо то, из ложе се правља ко ће играти, из канцеларије управе се доводе играчи по њиховој жељи, а тренер, шеф стручног штаба који је стручан за оно због чега клуб и постоји, ко њега јебе, биће како нећак хоће. Не знам кад ће се бар дијелом престати са том праксом.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 07:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mene samo zanima sta Stojan planira postici ovim istupima u javnosti??? Ne kontam kunes se u klub a iznosis prljav ves. Ne branim upravu ne branim nikog kukolj je svuda ali ga bas ne razumijem…Meni se opet cini da njemu sujeta radi a sve je krenulo od toga da ne smije biti zamjenjen. Covjek hoce da igra 90 min i to je to.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Od tame do sjaja, od pakla do raja ...i obrnuto ...to je Stojan Vranješ ...nema sredine ...
Nervirao nas do bola, ali i učinio najsrećnijima na svijetu. Gol protiv Širokog koji nam je možda i najbitniji bio za titulu i proslava tog gola je ono što meni ostaje u sjećanju da je on.
Jaliji je vadio svaki mogući živac, i to je neprocjenjivo.

Mogla bi se analiza duboka napraviti, ali on je kontrastruja u svakom pogledu bio klubu, od političkog do sportskog dijela, i kao takav odličan je balans bio.
U neku ruku klubu očegledno dok je trebao i dok su se ganjali najviše ambicije ćutali su i trpili , a onda...
U svakom slučaju moglo se to i na ljepši način završiti ...

Mnogi ljudi kažu Borac je moj klub, ali volio bih vidjeti za koje pare bi ti ljudi bili spremni igrati na najvišem nivou u svom klubu?!

Što se tiče kluba, nadam se da nikada nećemo postati privatni klub makar na papiru jer Mandarić je lijepo rekao šta je privatizacija kluba:
"Nemam ništa protiv ulagati novac, ali imam protiv toga da ga bacam. Kad god sam ulazio u neki klub, gledao sam na to kao na investiciju koja će mi se kasnije isplatiti, ali jako mi je važno bilo i vidjeti sebe u tom klubu."

U našem sistemu stvari fumkcionišu da moraš biti politički podoban ako hoćeš rezultat. Nema se ti šta kriti, nije slučajno u FK Borac upumpano para, nije slučajno isto u KK Borac, nije slučajno RK Borac dobio milion i ostale raspodjele.
Za jednu stranu je to kontrolisanje mase, za drugu stranu je to postizanje ciljeva u trulom sistemu, igre bez granica u kojima nema kraja .
Klub mora biti iznadpolitički i ne treba dozvoliti da se bilo ko na političkoj osnovi proziva , jer jednostavno sutra ako kontra politička struja pobjedi, treba njoj obezbjediti da ulaže u klub kao što sada ovi rade.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Volim Borac je napisao:
Što se tiče kluba, nadam se da nikada nećemo postati privatni klub makar na papiru jer Mandarić je lijepo rekao šta je privatizacija kluba:
"Nemam ništa protiv ulagati novac, ali imam protiv toga da ga bacam. Kad god sam ulazio u neki klub, gledao sam na to kao na investiciju koja će mi se kasnije isplatiti, ali jako mi je važno bilo i vidjeti sebe u tom klubu."

Zakon o sportu usvojen je prošle godine i stupio je na snagu od 01.01.2021. godine. Nama bi mogle biti zanimljive sledeće stavke:
Citiraj:
Transformacija sportskog udruženja u sportsko privredno društvo je proces dobrovoljne statusne promjene pravne forme organizovanja iz sportskog udruženja u javno preduzeće organizovano u formi akcionarskog društva.

Odluku o transformaciji donosi skupština udruženja uz prethodnu saglasnost skupštine jedinice lokalne samouprave na čijoj teritoriji se nalazi sjedište sportske organizacije.

Dakle, u trenutnoj formi FK Borac je udruženje građana i ukoliko se odluče za transformaciju u akcionarsko društvo, moraju pribaviti saglasnost grada Banja Luka. Ako ima pravnik na forumu ili neko ko se više razumije, mogao bi nam rastumačiti detaljnije koliko bi grad imao akcija i koliko vlasnik maksimalno može imati akcija.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nisam pravnik, ali laički čitano, Draško može "oteti" preko noći klub Vici i dati nekom ko mu je po volji.

Nego, Ordagiću ističe ugovor 31. decembra, treba ga bar pitati koliko bi tražio 8) Takođe, od veznjaka Edinu Rustemoviću.

Od zanimljivih igrača, ugovori ističu Stjepanu Radeljiću, Besimu Šerbečiću, oni su štoperi. I napadaču Irfanu Hadžiću.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Odluku o transformaciji donosi skupština kluba, a za tu odluku potrebna je saglasnost skupštine grada. Trenutno nema šanse da se gradonačelnik pita išta. Čini mi se da skupština kluba broji 27 članova i među njima ima i predstavnika grada.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Ne čačkajte mečku.
Udruženje građana se ne može ugasiti niti otići u stečaj.
Ako bi se transformisao u akcionarsko društvo za neki dug slijedi gašenje kao Parmi, Kijevu... Tad neće ni grad ni država pomoći jer bi to bila privatna firma kao i svaka druga.

I ta Olimpija je ugašena 2005. I poslije ništa nisu napravili, osim što su gledali kako Maribor osvaja titule.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
И као приватни клуб, постали бисмо нечије власништво, као што рече Мандарић, ствар у рукама неког привредника у којој је он себи најбитнији. И он одлучује о том клубу, како ће се звати, хоће ли уопште постојати, да ли ће на стадиону (ако и он буде од тог извјесног газде приватно власништво) направити зграду или складиште своје фирме за дијелове за радне машине.

Треба и то имати на уму, иако фазон са приватизацијом итекако има своје предности, двосјекли је мач.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2021, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ili da napravi grupnjak umjesto utakmice... Gdje ti ode...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120022 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5252, 5253, 5254, 5255, 5256, 5257, 5258 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]