banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5215, 5216, 5217, 5218, 5219, 5220, 5221 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Samopuzdanje igraca - 10. Lukic skroz los. Ajd sto Vranjesa moramo gledati da ovako trckara u napadu, ali momak od 20 i koju godinu bi treba da grize. Grk je pokazao kako se to radi... u svakoj utakmicu covjek se trudi.

Begic je dobar defanzivno, ali pas igra nista.To je nesto sto se treba raditi sa ovim momkom. Uzelac postao sigurniji kad je izasao Jovanovic, sto dovodi do zakljucka da je Jovanovic u totalnom autu.

Treneru neka je sa srecom sa ovakvom ekipom koja j3 u haosu, a uprava nek 2-3 igraca za kupiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Samo cu pohvaliti malog Kulasina. Bori se, ne krije se od lopte, probija...
Bravo momak, jedini koji zasluzuje dres.

I Grka na ovom malom uzorku, trci, cacka...

Ovo ostalo tragedija.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Ocajno. Sto se mene tice i ovog Miljanovica mogu nabiti.
Vranjesa je trebao vaditi pola sata ranije, sto mi govori da je poltroncina.

Nemaju ovi igraci zelju, obraz. A tek za djubrad iz uprave nemam rijeci.
Serem vam se u prelazni rok!
Kako mislis poltoncina. Cija? Jel mislis da neko od uprave kaze da Vranj3s mora igrati? Ja mislim da nije bas tako. Vjerujem da je Vranjes taj status zaradio kod ostatka ekipe i malo je nezgodno izbacivati igraca kojeg ostali igraci zele u prvih 11. Da ga je trebao ranije izbaciti, to svakkao. Max do 60.minute je mogao ostati.
Mali Kulasin nij3 los, ali jednostavno nema skim igrati.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa poltron zato sto ga ne vadi ranije. Mozda je bolji izraz - kukavica.
Sam si napisao 60 minuta, sto ga ne izvadi tad?
I jebes stare zasluge, treba nam svjeza krv ili ce biti i borba opstanak.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ББЛ je napisao:
Срећа па нисам гледао ову срамоту. Јел' баш нико није био у стању да падне у шеснаестерцу?.
Ja budala gledao ovo, umjesto Arsenal-Chelsea ko gospodin.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Pa poltron zato sto ga ne vadi ranije. Mozda je bolji izraz - kukavica.
Sam si napisao 60 minuta, sto ga ne izvadi tad?
I jebes stare zasluge, treba nam svjeza krv ili ce biti i borba opstanak.
Prije bih rekao da je u pitanju nedostatak autoriteta samog trenera. Al dobro..prva je utakmica. Kako god, ovaj trener je bolja opcija od proslog i pametnije je slozio ekipu.

Najveca steta sto sam ja promasio tiket. Konto sam da ce sudija navuci, sto i jeste radio, al kako neko vec rece... nije imao ko pasti u 16m :)

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da ne ponavljamo 100 puta rečeno ... Uglavnom uprava može probati još jednu stvar. Da se ponaša normalno i racionalno, da pusti trenera da radi, i prestane ove dogovore sa sudijama. Prvo blamirate klub i to mora prestati, drugo lošim suđenjem iritirate protivnika i dižete na noge mirne tribine i u Posušju i u Prijedoru, iritiran protivnik kreće još jače, a naši čekaju da ga sudija ugura. Nema šta više komentarisati, ili se unormalite, ili ćete nas sve otjerati od kluba ili ćemo mi vas, četvrto nema.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ako se vec navlaci sa sudijama to se ne radi ovako, vec sviras jedan penal i cao, a ne ova lakrdija. Fino rece trener Rudara na kraju, Borac je veliki klub ne treba im ovo.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Gdje su oni sto me napadose kad sam prije 3 kola napisao da me je prvi put sramota sto navijam za nas Borac?

Daj pustite nas da ispadnemo casno i posteno pa da resetujemo i ekipu i vas i da se ne gledamo vise nikad!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
U situaciji smo da ne znamo ni ko je kriv za ovakve rezultate.

Svi bi da optuže nekog... igrača, upravu, trenera, sudiju, ali pogriješiš koga god da izabereš za krivca.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Sudija nam je najmanji krivac..

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20

https://meridianbetsport.ba/featured/nikica-milenkovic-borcu-ne-treba-pomoc-sudija-ovo-nije-dobro-za-fudbal-video/

https://meridianbetsport.ba/fudbal/nemanja-miljanovic-pozitivan-rezultat-za-nas-su-tri-boda-a-ne-jedan-video/

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Имам осјећај да неко смишљено и плански покушава да згади Борац свима у овом граду кроз ове лакрдије у директном преносу, па да онда новац без неког таласања преусмјери у друге "пројекте". Дијелом су већ успјели у томе јер је маса мојих престала да гледа преносе због свега у задње вријеме. Испрате резултат и то је то.
У Приједор је већ преусмјерен дио финансија са републичког нивоа (вјероватно је то условљено и изборним резултатом црвене секте у том граду).

Што каже @Скај ако желиш помоћу судија да кројиш резултат свирнеш пенал кад загусти и однесеш 3 бода...а ово офирно јбање у здрав мозак 90 минута са неким поклоњеним аутима и фаулима на центру је стварно преочигледно и сумњиво. Мене је срамота када гледам шта нам барабе раде од клуба...у питању је част највећег спортског колектива у држави који озбиљно нарушавају из неког свог разлога.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
AndiamoBL je napisao:
Имам осјећај да неко смишљено и плански покушава да згади Борац свима у овом граду кроз ове лакрдије у директном преносу, па да онда новац без неког таласања преусмјери у друге "пројекте". Дијелом су већ успјели у томе јер је маса мојих престала да гледа преносе због свега у задње вријеме. Испрате резултат и то је то.
У Приједор је већ преусмјерен дио финансија са републичког нивоа (вјероватно је то условљено и изборним резултатом црвене секте у том граду).

Што каже @Скај ако желиш помоћу судија да кројиш резултат свирнеш пенал кад загусти и однесеш 3 бода...а ово офирно јбање у здрав мозак 90 минута са неким поклоњеним аутима и фаулима на центру је стварно преочигледно и сумњиво. Мене је срамота када гледам шта нам барабе раде од клуба...у питању је част највећег спортског колектива у држави који озбиљно нарушавају из неког свог разлога.

Sve stoji ali evo ja pitam koliko smo u 5 utakmica imali situcaija da nam svirne penal. Nula. Mi smo nesposobni loptu ugurati u 16 metara.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 19:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Ма подршка за управу, на челу са главоњом. Као и за све наше играче са шанка, и онима се боловима у курцу. Само ти главоња настави, ниси ти крив, ти само радиш свој посао. Криви смо ми што вас све трпимо, ма да колико се бунимо вјероватно да ништа боље нисмо ни заслужили.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
veteran 1987 je napisao:
Sve stoji ali evo ja pitam koliko smo u 5 utakmica imali situcaija da nam svirne penal. Nula. Mi smo nesposobni loptu ugurati u 16 metara.

Ма екипа је у каналу то нико не спори...нико не трчи на терену осим ових јуниора и Николе Дујаковића. Екипа је претумбана, нико не зна коју позицију покрива, имаш играче са зацементираним мјестом у првих 11, тренера без ауторитета и управу без икакве реакције.
Али да ли рјешење тог проблема треба бити ова срамота коју нам приређују сваки викенд? Закували смо са свим тимовима у лиги, убили су интерес града да прати клуб, а као резултат имамо 2 (ДВА) бода!
Да, ј*бено смрди цијела ова ствар.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
UPRAVA OSTANI!!! Jer kako kazu pojedini forumasi nema niko bolji ko bi mogao preuzeti klub.

Vico, Bogoljube imate li jos koga da se uci fudbalskom zanatu u nasem klubu, mozda neki trener ili igrac Zeljkovic?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Uprava se zajebala jer je mislila da se ova ekipa moze i ove sezone voditi borbu za vrh tabele.
Ali prc, postali su raspustena banda koja je totalno izgubila kompas...
A lako je nama srati ovdje ali kako promjeniti stanje? Koga bi vi tjerali?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2021, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
AndiamoBL je napisao:

Sve je tako, slažem se i sa ostalim što su i pisali. Haos totalni, šta dalje i na koji naačin?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2021, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Za pocetak nismo izgubili...po meni se vidi pomak u igru ...prije svega mislim da smo izgledali kao tim na ovoj utakmicu, pokušali smo dati i drugi nije uspjelo ...

Morako mjenjati taktiku (sampionsku)...
Dva napadača moraju početi ...Idividualnim kvalitetom smo dosta utakmica rjesili prosle godine a ne igrom ...prije svega Zakarić i Vranješ ...i Zilka ...Zilke nema, ova dvojica ne daju golove i sve stoji ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5215, 5216, 5217, 5218, 5219, 5220, 5221 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]