banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5204, 5205, 5206, 5207, 5208, 5209, 5210 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Avg 2021, 19:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/fudbal/milinkovic-nije-bilo-energije-kratko-sam-sa-ekipom-i-nismo-detektovali-sve-probleme-video/

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Što se Kize tiče dovoljno je pogledati da čovjek u šorcu vodi utakmicu. Je li tako vodio i 2. ligu Srbije ili obuče košulju i hlače. Pa nije došao u Donji Žabar. Sramoti i klub time, da ne kažem ne poštuje ali poštovanje nismo ni očekivali. Očigledno je čuo da je trenutno Borac krava muzara, a što se tiče rezultata ostvariće se već nekako sami od sebe. Tako da je pojurio, uz to Miloja odmah u prvu vratio.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 08 Avg 2021, 21:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
korpus je napisao:
ChairosBL1987 je napisao:
Nagradno pitanje: gdje je i sta radi predsjednik kluba prethodnih 6+ mjeseci?

Radi da buši trenera, gleda kad će plata i kako da se ugradi još para što namaknu Zeljkovići. Zna on vrlo dobro da nigdje nigdje pristao mimo Borca pa daj da se proda maksimalno dok je tu.

Koliki beskicmenjak treba biti da pored njega koji je navodno predsjednik neki brat od sestrica drzi presice, prezentuje igrace, trenere, predstavlja sponzore i dresove... I na sve uspone i padove kluba niti se oglasava niti se pojavljuje bilo gdje u javnosti. U kojem ozbiljnom klubu to ima?

Nikad mi necemo biti ne ozbiljan klub vec ovo ne lici ni na klub nego seosku zadrugu.

Prezivio je ustase prezivjece i snsd bagru i ustati jos jaci!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Htio sam napisati prije utakmice, utakmica ce biti uzas, ali ako izvucemo tri boda nekako ce se preci preko svega, sve ostalo nas baca u tesku dubiozu.

Marko Maksimovic, nasa djete, momak koji voli Borac, dozivljava ga kao svoj klub, ma koliko ko gdje igrao u kojem klubu, takvi ljudi zive da sa svojim klubom "nesto" naprave, da budu u borcevom okruženju priznati. Uspio si Marko!!!
Da je Marko velik, pokazao je svojim odlaskom, jer je shvatio da vise ne moze ni on pored svih mogucih problem "krpiti" probleme.
Covjek koji nije ni jednu utakmicu precutao, presjedio ...zapravo je 12ti igrac, igra utakmicu sa igracima i osjeca ekipu. Suflere koje mora slusati nadomjestio je svojom energijom, motivacijom i najbitnije nasao je zicu ekipu (nebitno kakva je , takvu kakvu je on nasao fukcionisala je...).

Pri tome da kazem kada je Marko postavljen za trenera, nisam bio odusevljen, ali sada shvatam da je on bio idealna opcija, jer sa ovom postavom u klubu necemo dobiti strucnjaka koji treba da radi sa ekipom vec da slusa nadredjene.

Na mjesto Marka doveli ste covjeka stranca, koga realno libu racku za klubom, mozda ocekujete da ce vam on gurati igrace, ali jedino koga ce on gurati je sebe i naplatice vam to debelo. Sto se mene tice evo da ne budem nepravedan, i prva utakmica Marka je bila katastrofa a onda je krenulo ...sa te strane evo cekamo slijedecu utakmicu, a kao da sam vec napisao MARS IZ BORCA KIZA ...nemoj licno shvatati, nisi ti kriv mi smo vnago.
Volio bi da me trener demantuje, ali za to tebi treba neko da prelomi, da povuce ...odmah da ti kazem, Cupo ti nije kum, da ce postaviti i takav kakav je ledja za tebe...Zakarius ce odradjivati profesionale ...ako kontas da je Meleg taj, zajebao si se ...

Igraci moraju shvatiti da ih pratimo ...sve ok, imali ste jednog trenera , sada vam je dosao drugi, dijametralno supratan trener osoba itd. Imate bonus ko kuca za proslu sezonu, ali nemojte misliti da vam to daje za pravo da nas ponizavate svojim nezalaganjem na terenu.

..sve sto pisete ste u pravu...ali nije se to pisali dok smo pobjedjivali i osvajali titule, a znalo smo da je takva sitaucija, makar vecina.
Posllije j nema kajanja...nemojte sada o Zeljkovicima, znamo mi i ko ih je postavio i kada i zasto i sta se ocekuje zauzvrat.
Nista drugacije ne funkcionisu ni drugi klubovi Balkana ...
Jedino im treba jasno staviti do znanja, ok tu ste sada, radite kako mislite, ali necete tu biti a mi cemo i poslije vas tu biti...pa sada koliko ce nam "druzenje" trajati vidjecemo ...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Pozivam Borčevce, moje drugare i prijatelje koji iz svojih razloga neće da pišu ovdje, da jednom kažu šta imaju. Borac je iznad svih nas, iznad pojedinaca... Pričamo svi između sebe i znamo da levati kupaju Zeljkoviće. Evo ja sam prozvao Ćelu, ima toga i puno za pisati, prozivao sam i prije ovu pješadiju fotografa i Kondića. Šta je problem javno reći da je crnogorac im utrpao kizu, jel sramota reći a svi znamo da su ljudi išli u Kluž i Belfast u šoping i na ekskurziju. Javna poruka za Zeljkoviće a znam da čitate, donosite milione a okružili ste se uhljebima i hoštaplerima. Presijecite jednom ako mislite dobro sebi, nama i Borcu. Skoro 6 godina ste tu i stalno vas levati muzu.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
korpus je napisao:
Nagradno pitanje: gdje je i sta radi predsjednik kluba prethodnih 6+ mjeseci?

Radi da buši trenera, gleda kad će plata i kako da se ugradi još para što namaknu Zeljkovići. Zna on vrlo dobro da nigdje nigdje pristao mimo Borca pa daj da se proda maksimalno dok je tu.

Koliki beskicmenjak treba biti da pored njega koji je navodno predsjednik neki brat od sestrica drzi presice, prezentuje igrace, trenere, predstavlja sponzore i dresove... I na sve uspone i padove kluba niti se oglasava niti se pojavljuje bilo gdje u javnosti. U kojem ozbiljnom klubu to ima?

Nikad mi necemo biti ne ozbiljan klub vec ovo ne lici ni na klub nego seosku zadrugu.

Prezivio je ustase prezivjece i snsd bagru i ustati jos jaci!

Не може он имати неку кичму кад му се јасно ставило до знања шта и како мора да буде и ко мора бити главни de facto. Ако не буде тако, има дела са својим батинашима, на позив долази.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 22:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Daj ljudi o cemu vi pisete, kakav ćelo !?
Pa znamo svi da je on tu formalno postavljen, ne razunijem zasto ga uopste spominjete..

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 22:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Rangarok je napisao:
Daj ljudi o cemu vi pisete, kakav ćelo !?
Pa znamo svi da je on tu formalno postavljen, ne razunijem zasto ga uopste spominjete..

Evo ja kažem da od predsjednika Stojana Malbašića do fotografa Nikola Kulage niko ništa ne radi, samo uzimaju pare. Ti a i svi ostali recite šta imate.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Слободан пад...

И дајте људи какав Ћело, смјешно је тражити алиби у човјеку којег се ништа не пита.
Један човјек има главну ријеч о свему ал' њега нико не смије дирати...

На терену смо разбијена војска, не зна се ко шта ради, екипа не трчи, не отвара се, не покрива простор код одбране, Стојан неће и не може да трчи а нико не смије ни помислити да га избаци из тима, Мелег реинкарнација Мирића, Закарић мислима у Бенфици, моћни Војиновић и Вушуровић се уводе кад треба напасти и загањати гол, Милоје мислим да је 9/10 задњих голова скривио ал не кривим тог момка ни секунде...тренер у шорцу, патикама и армани качкету води утакмицу, новинари се пос*али на своју диплому за пар ноћења на Бледу. Пила је окренута наопако у свим структурама у и око клуба....!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кад год крене на боље и кад се доживи некакав успјех, не може да се настави, мора пад... То је изгледа тако. И у животу, и у Борцу, само у Борцу много извјесније и обавезније да се крене уништавати све што се створило.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2021, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

AndiamoBL je napisao:
Слободан пад...

И дајте људи какав Ћело, смјешно је тражити алиби у човјеку којег се ништа не пита.
Један човјек има главну ријеч о свему ал' њега нико не смије дирати...

На терену смо разбијена војска, не зна се ко шта ради, екипа не трчи, не отвара се, не покрива простор код одбране, Стојан неће и не може да трчи а нико не смије ни помислити да га избаци из тима, Мелег реинкарнација Мирића, Закарић мислима у Бенфици, моћни Војиновић и Вушуровић се уводе кад треба напасти и загањати гол, Милоје мислим да је 9/10 задњих голова скривио ал не кривим тог момка ни секунде...тренер у шорцу, патикама и армани качкету води утакмицу, новинари се пос*али на своју диплому за пар ноћења на Бледу. Пила је окренута наопако у свим структурама у и око клуба....!

Sve si u pravu. I nije Ćelo kriv, već niko ništa ne radi počev od njega do pješadije. A pisao sam skoro da je teren ogledalo stanja u klubu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Оно јуче је срамота у рангу Линфилда. Само је срећа што је ово лига па се има кад исправити...

Па није Милојевић крив за гол, лопта иза леђа Јовановићу, прије тога лик има чист пас, а и нападач се добро отворио.
Такође, црвени картон је више Мелегов него од малог.
Једна је ствар што он није за Борца, друга што га се пљује по дифолту.

у одбрани сем Јовановића, тотални распад, не зна се које гори Ћорић, Субић или Ћосић кад игра штопера.
Од почетка сезоне, голмани су добри, Јовановић, Лукић (како се вратио), Бегић, Мораитис и донекле Закарић. Остало све сјести и Богу плакати. Не рачунам ове што имају мању минутажу.

Опет неки други пар опанака је што смо ми у 3 утакмице дали 1 гол, јуче нисмо шансе направили, све са играчем више.

Није киза једини који у шортсу води, водио је и Марко. А и прије њега тренери. Мислим сулудо је тренера на 40+ због облачења прозивати, био је у клупској опреми, не из "Де факта".
Апсурдно је и јебеног ћелу прозивати да он неком нешто објасни и објелодани.

Закарић готово сигурно неће остати ове сезоне, бар се тако трача.

Гдје је и шта ради један извјесни Вукомановић? :evil3:

Биће тешко против госпе из међугорија, играју јако добар фудбал, расули су и Широки и сарајевске клубове.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije toliki problem u bodovnom smislu taman da smo sve izgubili, početak je, u početnim kolima to je uvijek tako, evropljani pogotovo znaju kaskati.

Problem je što mi bez nekih naročitih odlazaka ne ličimo više na ekipu, doživljavamo šokove od najlošijih evropskih i domaćih klubova. Ili je neko od trojca Mehanović, Ziljkić, Brtan bio toliko bitan da se njegovim odlaskom sve raspalo. To je pitanje za struku i oni trebaju naći rješenje.

Ono što se meni čini s obzirom da se ne ulaže ni u stadion ni u pojačanja, da se energija preusmjerila na guranje podobnih igrača i prodaju, a misle da imaju moć uz gurkanje sudija osvojiti titulu, a višak para što ne dovode igrače sebi u dzepove. Oni su ludi ako tako misle, izbaciće nas u najniži rang. Daj osvojite duplu pošteno uz poštena pojačanja jer je konkurencija jadna i preglupo je u ovakvoj konkurenciji ići na adut sudijskih lakrdija. Još se sad vratili Marko i Jovo. Treba da smo čak i jači a mi trube

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И даље ми није јасно жртвовање резултата ради евентуалне, нимало сигурне и јако далеке продаје неког играча. Овамо ћеш да ускратиш клуб новца од освојених титула, Европских утакмица да би продао неког играча, и то ако, и то за 3-4 године. Зарадићеш на њему можда пар стотина хиљада еура, а колико би могао зарадити од Европе милиона за тај период. И то ако продаш играча уопште.

Не могу да схватим.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Majku mu, pa sudija jbnom Posušju ne sudi 5 čistih i nebitnih faulova na 70 m od našeg gola u 3. kolu u 5. minuti. Pa jeste li toliki degenerici svi koji to osmišljate ??? Navijači će vas otjerati prije ili kasnije, nastavite li se sprdati sa ugledom kluba. Hoćemo pojačanja i poštedite nas seljačkog cirkusa.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Daj upravo, prodaj to sto si naumila prodati, dovedi krstene igrace i prekinite da se blamirate. Za ono juce nema opravdanja, ono hodanje i kurcobolja je katastrofa. Postenog suta nismo imali u selendri.
I ovo sa sudijama vec ide na qrac, juce je stvarno ofirno bilo. Samo steta sto panjevi ne znaju ni u toj situaciji zabiti go..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 13:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ljudi necemo sve na upravu svaliti, pa ima valjda krivice i kod igraca? Umislili su previse, opustili se, a nista ne pokazuju na terenu. Ali bukvalno nista. Za 90 minuta su uspjeli jedan normalan napad organizovati protiv jebenog posusja. Da li je uprava i za to kriva?

Meleg ne moze igrati krilo, znaci trebamo pravo pojacanje na toj poziciji, cim prije.
Vranjesa prodati ako mozemo dobiti neke pare, ako ne onda on i Meleg se moraju mjenjati.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Управа је крива што Марко није остао. Тренер који је доказао шта може са овом екипом. А они довели Кизу...

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Umetnik je napisao:
Управа је крива што Марко није остао. Тренер који је доказао шта може са овом екипом. А они довели Кизу...

Postoji i druga verzija price. Ekipa se digla protiv Marka......

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2021, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Uprava je kriva za izbor trenera, dovodjenje /pustanje igraca.
Igraci kao igraci su krivi za ono sto se desava na terenu i za ono sto se desilo juce. Trenera necu da komentarisem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5204, 5205, 5206, 5207, 5208, 5209, 5210 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]