Rašo Spasojević je napisao:
zerocool je napisao:
Rašo Spasojević je napisao:
zerocool je napisao:
Sta, da je los trener? Obavjestile me moje oci dok sam gledao njegove ekipe.
Stvarno? Nemoj da pričaš? Toliko si dokon ili si opasan kladioničar pa si pratio slovensku i iransku ligu?
Zar ti cinjenica sto je takva trenercina uopste isla u Iran ne govori dovoljno? I onda kao slag na tortu ga nabiju nakon 2 mjeseca. Onda u Olimpiji koja je u Sloveniji za klasu iznad svih, otjeraju ga nakon sto ih je doveo do petog mjesta. Sa Bosnom oborio sve negativne rekorde. Nema sta, sve bolji od boljih rezultata.
Edit: Evo sad sam provjerio i vidio da su ti jadni iranci nakon Save ispale iz prve lige, i to kad su ga otjerali bili su posljednji na tabeli, kakva trenercina.

Nisi ti stručan za to, tvoje je da kupiš sjemenke na stadionu i lagano glođeš. Za bolje i nisi. U vezi terena se ne razumiješ previse.
Kad ih je Sava preuzeo i nisu bili svakako u dobroj situaciji, u suprotnom ne bi tražili trenera na kraju sezone. U Iranu ipak plaćaju za pola godine onoliko koliko ti nećeš vidjeti para u životu na gomili.

Dovoljno se razumijem da vidim da Savo nema pojma, da ima, ne bi ispao sa ekipom iz Iranske lige, ne bi sa Olimpijom bio peti, to je kao da preuzmes Dinamo ili Zvezdu i budes peti.
A posto vidim da si toliko navalio na sjemenke, uzecu i tebi da te mine zelja.
I jel i dalje tvrdis da je marketinga Borca najbolji na ovim prostorima? Bas sam gledao ovih dana i IG profil jednog Radnika je 5 klasa ispred Borcevog na zalost, a da ne pominjem neke ozbiljnije lige iz Bosne, a o drugim zemljama je smijesno i govoriti, to je svemirske brod za nas.