Hirosima je napisao:
-Prvo to dijete nije krivo ni za jedan go, samo budala moze djetetu nakon ovakve utakmice CIJELOG tima nabacivati samar na ledja...
-Drugo, budala sam kad bilo sta diskutujem sa ''strucnjakom'' koji u prvom pretkolu proziva milu dodiCka(ciji nisam fan) ili prvu familiju sto nema VAR-a....decko, prouci fabulu......
Prvo samim tim ga pravdas sto si napisao "dijete" , to djete nije djete u prvoj postavi evropske utakmice već IGRAČ. Ako je "dijete" onda možda ne treba još na evropskoj utakmici stajati na golu, a pogotovo ne ispred Šiškovskog, koji je za njega još uvijek klasa.
I grujin mali je isto tako "dijete" ali on nije mogao stati protiv andoraca na gol, je li tako?! Ili u nekom kupu RS ili BiH ili na kraju sezone smiješnih utakmica gdje sve bilo odlučeno.
Je li kriv ili nije, je li mogao ili nije, je li uopšte za prvog tima ili nije , nećemo se složiti, kao ni za pobjedu u Andori, gdje nam je onaj šut za malo ušao, ili kući pogodili stativu, pa poništen gol i još koja mrtva šansa...Ti si gledao neki Borac u premijer ligi za 20 šuteva na gol, 15 prečki, 10 polušansi i 5 golova po utakmici, pa je izdanje u Andori na početku sezonu bilo ispodprosječno.
čiji si ti fan puca medi neki stvar,
nisam znao da se VAR od trećeg pretkola obavezno koristi ...a sada da li klubovi mogu od prvog ne znam ali u pravi si da nisu obavezni do trećeg pretkola...Vidis kako malo edukacije pomogne, sad si naucio da nema vara pa sledece godine neces lupati gluposti...a ''dijete'' sam rekao jer ZA MENE i jeste dijete, ako si stariji 40+ od nekog onda je za tebe djete, kao sto i za tebe mogu reci sudeci po pisanju.....i puca mi zato sto tebi puca.....''medi''
no sikiriki, srcka ce te strefiti....