Simpatizer je napisao:
Ne znam koliko kosta carter do Tirane, ali nerealno je ocekivati da idu busom do Elbasana koji je vukojebina.
Isto tako ne znam koliko kostaju carteri do Irske, a pogotovo Islanda i Farskih Ostrva. Sumnjam da je jeftino.
Gledaj, jasno je da su zavrnuli pare. Dokaz za to je ocajan prelazni rok.
Ako su mogli dovesti Despota i Majersa prosle godine, mogli su i ove. Mislim da bismo svi bili zadovoljni igracima tog ranga, niko nije trazio jos bolje.
totalno nebitno, samo pratim dokle ce ljudska glupost ici i dokle neki forumasi misle žmiriti i praviti se ludi.
Nije sjever poveo uprava napolje, doduse priključio se na momente, na žalost grupa koja treba prva da pravi pritisak , gleda sebe, moderno navijaštvo, grupe i cijeli pokret su postali smisao sami sebi ali totalno duga tema.
Al da nas na forumu pokušavaju budalama praviti, pise covjek nije dao kabinet , dala vlada para ....hahahahahha što je totalno različito hhahahahahaha kaze 100 000 chartet let, dokle , do zimbabvea boingom ...
7,2 miliona eura je dobit samo od utakmica od toga milion nije potrošen na organizaciju svih evropskih utakmicu u gostima i kuci ...u tih 7,2 miliona ne spadaju bonusu od UEFE, sponzori, donacije od vlade kako kolega kaže, karte , prodaja itd. i najbitnije budzet za tu sezonu ...
Znači jednotavno pitanje GDJE SU PARE?
Zakinuli ok, ko je zakino, covi sa ne zna ni on koliko izvora pije vodu, plaćali lobiranje predsjedniku koji je pod sankcijama?
Da li imaju navijači pravo znati o poslovanu kluba? Da li je klub privatno vlasništvo? Sve se krije, javnost nema pojma o ničemu ,je li to prica?
Dovodi se Misimović u klub, koja je njegova funkcija? Konkretno?
Zašto u upravi Kluba nisu ljudi koji mogu svoj keš dati u Klub a ne odbornici dizači ruku i uživači funkcija?
Ko vodi sportski sektor, Jandrić? Majstore stani sada iza ovog rezultata, pa neka iza tebe stanu tvoju nadređeni ...
Sa normalnim prelaznim rokom, sa normalnim nastupom ne bi se ni pitalo sve ovo ...ljudi i ne spominju "izgubljene" kupove i titule, navikli se ...ali to je to ...prokleto, otimaj od svih, libu nas neka stvar...
Klub koji treba da je ponos grada, ponašanjem ljudi koji ga vode postaje lagano najomrženiji klub grada postupcima odnosom prema drugima...