Citiraj:
Sclager jesi li i ti bio zasluzni stanovnik vojno istraznog ili nesto goreg
jesam...ali sa druge strane rešetaka u odnosu na onaj tvoj post
ali nisam na to mislio....iako je 101% tačno ono što si pisao da su najvrijednije jedinice VRS razjebane nakon septembra...

..čak ni BVP nisam mogao prepoznati nakon toga...odjednom neka 7 četa uglavnom iz Srbobrana...lupam...ali nije to više bilo to
kad sam napisao da sam sankcionisan "tamo gdje me najviše boli",mislio sam na jednu stranku
a Mladić od te Kasarne Kozara za mene više ne postoji...
U ispravnost svojih stavova sam se uvjerio sad na ovom suočenju sa Karadzićem u Hagu...
Predsjednik ga jasno i glasno pita "Đenerale,komandante,možete li samo potvrditi da nije postojao organizovan plan civilnih i vojnih vlasti o protjerivanju nesrpskog stanovništva iz Republike Srpske"!!??
I pored svega što mislim o Mladiću (a btw,i oficirima skoro pa uopšteno,sa činovima većim od potpukovnika),očekujem da kaže jedino moguće.."NARAVNO DA NIJE!!!!"....
Ma kakvi...ko neka tetkica...."ne bih odgovarao na to pitanje".
"pa komandante,da ili ne...samo to"..
-"moja odbrana mi je rekla da se ne izjašnjavam na slična pitanja"
ma daaaaajjjj...
pa ja bih rekao da nije,taman poginuo tamo

...taman da mi je 19 godina i da mogu guziti 5 puta za veče,i da mi je čitav život preda mnom
a ne ovako,polumrtav čovjek,i dalje gleda kako da svoju guzicu spasi i ovih par godina poluživota vegetiranjem
pa onda zamišljam da Tuđman pita Gotovinu nešto slično

...
jooojj
i odmah da kažem,ne želim se raspravljati o ovome...ovo je samo moj lični stav,i 150 postova kako nisam u pravu, me ne može ubjediti ni u šta drugo..