RK Metalurg - RK Borac m:tel h1(5,5 bwin) 1,85 - ko god ima nalog neka uplacuje sto vece pare, jer ovih 5,5 je ogromna greska. Cekam da izbace hendikep u lokalnim kladionicama, ocekujem nekih 10,5 sto bi takodje trebalo veoma lagano doci.
Pocinje drugi dio sezone u SEHA ligi. O Metalurgu se nema sta reci, sve je poznato. Tim pun internacionalaca, predvodi ih Lino Cervar, igraju Ligu Sampiona, itd itd. Ono sto je bitno u ovoj utakmici je RK Borac.

Igraci su u strajku i nisu trenirali mjesec i po dana jer im nisu isplacene plate,a na ovu utakmicu su otisli cisto da ispostuju klub jer ako se ista ne bi odigrala to bi umanjilo i onako praznu kasu naseg kluba za jos 30000 eura ! Ono sto je jos bitnije jeste da su klub napustila dva najbolja igraca u prvom dijelu sezone, a to su kapiten Srdjan Trivundza (srednji bek) i bivsi srpski reprezentativac Ratko Nikolic (pivot). Bez njih dvojice ova ekipa nema sta da trazi u Skoplju, a kad se na to doda da nije bilo treninga 50 dana onda je realno ocekivati nekih 20 razlike za domace.
Evo i izjava pred polazak :
- Od utakmice u Skoplju nemam prevelika očekivanja. Najbitnije mi je da moji igrači ostanu zdravi. U ovoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi klub je najvažnije da ekipa ostane na okupu, iako mi je to kao treneru i sporisti teško priznati. Metalurg je u ovom trenutku puno stepenica ispred nas - rekao je trener Banjalučana Ivan Čop.
- Igrači iz poštovanja prema klubu idu u Makedoniju, iako su još uvijek u štrajku zbog neizmirenih plata. Ne želimo stvarati još veće probleme Upravi, jer da se meč ne odigra, Borac bio bio kažnjen. To nikome u ovom trenutku ne odgovara. Nismo duži period trenirali tako da od utakmice ne očekujem mnogo. Metalurg je sigurno veliki favorit u ovom susretu - dodao je Branislav Obradović.
Sve u svemu, danas cu igrati na veliki ulog ovaj hendikep i to treba sto prije uplatiti da ne bi kladionice blokirale (ako i uopste bude negdje).