Barsa je napisao:
Gio nisam stigao postaviti jebiga, propade mi jedan pogođen tip na temi
A da sam stavio na Tip dana ti bi to meni baksuzirao
Uh, nikad više neću ganjati X na neki klub ovoliko dugo. Treba se puno znojiti i gubiti živce a i pare
E dobro je da si se izvukao i opametio.

Vidim igrao si modifikovan martingejlov sistem na X, pa nisi uvek morao duplati ulog. Ja sam pre 3 godine igrao obični prosti martingejlov sistem na tiket mrtvih zicera, kvota 2-3, početni ulog 5KM pa duplirao za svaki promašen tiket, a za pogođen se vraćao na 5KM, počeo sam ja to u septembru i lepo išlo do početka novembra, a onda zaređa crna serija i tek 7. tiket ubodem, ulog bio 320KM, a dobitak oko 800, bila je prpa, sters, ali mi se osladilo pa nastavim i polovinom decembra opet krene crna serija, zaređam 5 promašaja i utom skoro sve lige odu na zimsku pauzu i pauziram i ja, ali to mi je bila najgora proslava svih praznika ( i za Nove Godine obe i Božić samo mi je bila želja da se izvučem iz tih govana uz obećanje da neću više nikad

) jer sam imao k'o kamen od 10Kg okažen oko vrata, nisam mogao mirno ni spavati i onda nastavim posle 20. januara i napravim i 6. i moj rekordni 7. promašaj i uplatim 8. tiket, kvota bila oko 2.6 ulog 640KM i SREĆOM dobijem i taj tiket sam igrao na 2. lige italije, francuske i holandije

A ostalo mi para za još samo jedan ulog, i pitanje je da li bih na 9. tiket uložio 1280KM, jer ne zna se šta je gora, ostati bankrot ili izgubiti oko 1300KM, a ne dovršiti posao. E posle toga sam pauzirao od kladionice godinu i po dana. Ni jedan tiket nisam uplatio. Pre godinu i po sam počeo uplaćivati tikete, ali samo sitni ulog, jer NIKAD VIŠE ono neću igrati. Jebo te, tačno sam primetio da sam sa tom avanturom sebi narušio zdravlje, sekiracija, nerviranje, adrenalin.
To i ako neko misli igrati treba sebi u startu ograničiti broj promašenih serija, a ne ići dok imaš para, jer možda ih na kraju i nemadneš ni cvonjka.