mandrak je napisao:
Spacedwarf je napisao:
Evo pitacu ovde da ne otvaram novu temu, pratim neke forume za kladionice malo, tek toliko da naletim na neki dobar info svako malo, ali sve nesto gledam i nije to to, mrtvi su mi previse, evo sad reko jedan nocni sa ovim argentincima da odigram ali nista, nema infa, nema diskusija nigdje. Pa moje pitanje je pratite li vi ista vredno pomena ? Nije bitan jezik, moze i engleski forum, samo da je zivo i da ima diskusije dosta.
ja sam se oladio od tih foruma,jer iskreno nikad nista mi nisu dobro donijeli(osim jednog na kojem sam bio iz razonode i sto je bila dobra ekipa).tu ti je brdo neprovjerenih informacija tipa ne igra prvi tim,15 igraca povrijedjeno,dva za dva,tri za tri i ubjedljivo najjaca glupost DOJAVE.....
prije je bio superdobitak najjaci forum. tamo si uvijek imao dosta ljudi na live-u sto su aktivnii i u 03 iza ponoci i ujutru u 09,sad je to 2-3 stranice za cijeli dan.
Da, na superdobitku sam i sam bio, od 2006, ali forum je mrtav sad. Ne treba meni nista da mi tamo daje neke dojave i slicne gluposti, samo mjesto gdje mogu procitati info, sastave, povrede i sl. Dobro za jace lige to je lako naci, ali eto ti argentinci su primjer. Blogovi mi nisu opcija, volio bi neko mjeste gdje je zivlja diskusija.
http://forum.bettingadvice.com/ je dosta dobar mada ima puno novih clanova pa nije vjerodostojan bas