Što se tiče poente, baš mislim suprotno, jer je logično da ljudi zbog eventualnog osvajanja nagrade paze šta tipuju.

Mi ovde imamo jedan problem.
Naime, ljudi koji su bitni na ovom forumu i presuđuju o tome da li će se WWin moći ovde reklamirati, gde, kako i koliko (da li na početnoj stranici foruma ili samo u podforumu ''kladionica'' i sl), tako reći nemaju pojma o našem sistemu takmičenja kao i uopšte o klađenju i WWin kladionici.

U tom telefonskom razgovoru će biti svašta obuhvaćeno tj. i njihov interes i naš. Treba imati na umu šta im predložiti i koliko tražiti.
SMATRAM da ne trebamo pristati na manji novčani fond od 200€ mesečno, po mom mišljenju je to minimum, a naravno pokušati dobiti mnogo više. Evo na primer Radnici.com su čisto kladioničarski sajt, mesečni fond nagrada im je 250€ za prva tri mesta raspoređen 170€,50€,30€
http://www.radnici.com/page/rules Njihova prednost je što su isključivo kladioničarski sajt, a naša je što smo mnogo veći tj. popularniji (imamo više članova foruma), a kad se pročuje da se na podforumu kladionica dele dobre nagrade ima da navali rulja sa svih strana.

E sad što se načina takmičenja tiče.
Ja bi' im prvo ponudio maksimalne zahteve, a onda kad bi' video da neće, pomalo smanjivao.
Ponudio bi' im da nam sponzorišu tri vrste takmičenja:
1. i PRIMARNO Takmčenje bilo bi ''TIP DANA'' u kojem bi pravila bila identična postojećim. Znači za uspeh bi se gledao procenat pogođenih tipova (tražilo bi se najviše pogođenih tipova), kvota bi morala biti 1.50+ i to tako da se navede iz koje je kladionice i da nije nikakva vrsta super tipa, bonus tipa i sl već obična kvota. Nagrađivala bi se prva tri plasirana tačmičara svakog meseca, a brojanje bi se svakog meseca resetovalo.
2. Vrasta takmičenja bi bila TIKET DANA u kojem bi bila pravila jako slična kao kod Radnici.com mada ipak malo modifikovana, ne bi se morale pisati analize, dozvolio bi' veće kvote i po paru, a samim tim i tiketu, tako da bi minimalna kvota po paru bila 1.25 a maksimalna 5.00 , tiket bi se mogao sastojati od singla, dubla ili tripla (1-3 para). Kod tiketa bi se gledao ostvareni profit. Samo ne znam da li bi stavljali fiksan ulog kao npr. Radnici 100 jedinica ili bi omogućili svakom da bira ulog od 1-10 jedinica po tiketu!? Isto bi se nagrađivala tri prvoplasirana takmičara, a računanje bi se resetovalo svaki mesec.
3. Vrsta takmičenja bi bila mogla biti LIGA, koja bi bila sezonskog karaktera, ali je to dosta komplikovano. Ličilo bi na postojeću ligu, znači neko bi zadavao utakmice, a onda bi takmičari tipovali i koja trojica imaju najviše bodova na kraju sezone dobijaju DEBELE nagrade. E al' tu dolazimo do problema prevelikog broja učesnika u jednoj ligi, morali bi onda uvoditi i 2. pa 3. ligu itd.

Takođe bi bio problem priključenja novajlija na pola sezone itd. Za ovo ligaško takmičenje sam ako nam aminuju ova prva dva, pa onda im možemo nuditi i ovo treće.
Što se tiče fonda nagrada, najlepše bi bilo kad bi za ove prve dve vrste takmičenja fond bio po 300€ mesečno, ali bi se zadovoljio kad bi za oba ta takmičeenja ukupni fond bio 300-400€ A ako bi fond bio manji od 300€ mesečno, onda po mom mišljenju treba ići samo na jednu vrstu takmičenja. Kad bi nekim čudom hteli da nam sponzorišu i LIGU, za nju bi fond trebao biti minimum 1500€ po sezoni.

Kako bismo im se malo ''dodvorili'' mogli bi takmičenja nazvati tj. teme foruma ovako nekako: WWin TIP DANA, WWin TIKET DANA, WWin Super/Premier Liga, WWin 2. Liga itd.

Eto, sad vas molim da se i vi izjasnite i možda da neko od vas ko je blizak ili se često viđa sa Vanjom i/ili zokom da preuzmete te telefonske pregovore uz njihovo odobrenje, jer kažem, problematika je u tome što oni nisu upućeni u ovu našu rabotu.
Čuo sam se sa Vanjom, rekao sam mu da bi ovo bilo korisno za forum tako što bi postao mnogo aktivniji (čitaniji i pisaniji), a on mi je odgovorio sledeće:
,,Inace forum nije komercijalnog tipa pa bi se moralo oko tog kacenja banera prodiskutovati
Javim ti za koji dan.''