Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01 Postovi: 4094 Lokacija: Mejdan
odigrao sam boston i baltimore ali me je tu izuo prvi ining na atlanti... Toronto - Boston(2) 3.5. 01:07 2 1,75 1:3 Atlanta - Washington(2)(1.inn) 3.5. 01:10 X 1,80 0:1 LA Angels - Baltimore(2) 3.5. 04:05 2 2,00 1:5
prosao sam drugi gdje sam od bejzbola imao samo filadelfiju... Philadelphia - Miami(2) 3.5. 01:05 1 1,45 7:2 Estudiantes - Atl.Tucuman 3.5. 01:15 1 1,75 2:1 Washington - NY Rangers(5,5) 3.5. 01:30 Manje 1,55 3:1
Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32 Postovi: 5340 Lokacija: HEAVEN
Nema pravila niti bilo sta slicno... Osim za bacace... Oni mogu bacati svaku drugu utakmicu ukoliko bacaju vise od 60 bacanja u jednom mecu, ili svaku cetvrtu ako bacaju vise od 80 ili 90 (nisam siguran u granicu)... Ali sto se tice ostatka tima, nema nekog posebnog pravila... To zavisi od trenera, kao i u fudbalu... Najvise se bacaci mjenjaju (tokom utakmice i izmedju utakmica)... Osim njih, tokom utakmice se mjenja par igraca, ali to opet zavisi od trenera...
Citao sam da se ovim vrhunskim bacacima ruka "istegne" 2-3cm, pa cak i vise nakon jednog meca. Valjda od silnih trzaja i istezanja misica i da je to jedan od razloga zasto ne mogu stalno igrati.
A reci ti meni Arandjele, kad u kladionici pise npr. Yankees-Socks(26)... sta oznacava ovaj broj u zagradi? Jer vidim da su od prije par veceri opet krenuli ispocetka sa brojanjem
Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01 Postovi: 4094 Lokacija: Mejdan
kako mislis "opet" poceli brojati? kazem ti, slabo se ja razumijem u to... ali mislim da je to koliko utakmica u sezoni, i igraju za redom 4-5 utakmica... i tu se smjenjuju bacaci, pa mozes da hvatas na kladionici ono na frku, kad baca neki levat a kvota na taj tim malena... sta reci osim "amerika", nemojte me vise...
Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32 Postovi: 5340 Lokacija: HEAVEN
giometar je napisao:
Sva sreca nisam sinoc pratio bejzbol, a bio sam spreman singlati sve 4
Da si singlao, bio bi u najgorem slucaju na nuli, jer su 2 od 4 dosle (naravno, zavisi od raspodjele uloga), eventualno gubitak od 3-4 KM...
dukicas je napisao:
Archangel je napisao:
Archangel je napisao:
Ne mogu da ne ispostujem CC Sabathiu, pa za veceras, ako neko hoce da se okusa (pogotovo ako nadje negdje single za prvi inning):
NY Yankees - Oakland A's 1 Pittsburgh Pirates - Washington Nationals pX Texas Rangers - Boston Red Sox pX SF Giants - LA Dodgers pX
@Braneee Nadam se da si sinoc ili preskocio utakmicu ili me poslusao, posto je Boston uzeo Toronto...
dukicas je napisao:
Nocas sam igrao Vašington 2
Ovde je pisao, na predhodnoj stranici, mada malo nejasno.
Sta je nejasno?
Pa nejasno je to brate što ja, kao i vecina drugih, nemamo pojma u kojem timu ti igra taj CC Sabathia.
Pa prva utakmica... NY Yankees...
Ali izgubise... 2-0... Texas i SF su dosli, ove dvije ne...
shakal je napisao:
Citao sam da se ovim vrhunskim bacacima ruka "istegne" 2-3cm, pa cak i vise nakon jednog meca. Valjda od silnih trzaja i istezanja misica i da je to jedan od razloga zasto ne mogu stalno igrati.
A reci ti meni Arandjele, kad u kladionici pise npr. Yankees-Socks(26)... sta oznacava ovaj broj u zagradi? Jer vidim da su od prije par veceri opet krenuli ispocetka sa brojanjem
Spoiler:
Citiraj:
A pitcher cannot pitch until:
a minimum of four days have passed since he last pitched, if he threw 50 or more pitches when he last pitched a minimum of one day has passed since he last pitched, if he threw 30 or more pitches when he last pitched a minimum of one day has passed since any second consecutive day on which the pitcher pitched
A pitcher cannot pitch more than
65 pitches per game in First Round of the 2013 tournament (70 in 2009, 65 in 2006) 80 pitches per game in Second Round of the 2013 tournament (85 in 2009, 80 in 2006) 95 pitches per game in Championship Round of the 2013 tournament (100 in 2009, 95 in 2006)
A pitcher can still finish a batter's plate appearance even if the limit is reached, but must come out after completing the plate appearance
Ovo se pravilo primjenjuje na World Classicu, pa mislim da isto vazi i za obicnu ligu, ali nisam 100% siguran...
Sto se tice brojeva... To ovi nasi nesto smisljaju... Ne vjerujem da to ima na pinnacle ili bet365... Broj utakmica nije.. Jer kao sto neko rece, taj broj se resetuje, ali ne znam sto... Eventualno je mozda broj utakmica u toku mjeseca... Pa posto je danas cetvrti, trebalo bi da igraju cetvrtu...
Kad smo kod toga, na koji nacin rade uplate na bet365? Da li se moze sa PayPal-a prebaciti pare ili slicno? Ne da mi se otvarati moneybookers...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu