banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6057 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 303  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2013, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Opet mi se javlja biznis ideja... :D

Uplacuj preko mog racuna, dacu ti ime i pass a ja ti uzmem mizernih 10% na ime troskova. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ili jednostavno prosetaj i uplati papir :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
To je stvarno smecarski, a opet ne konntam tebe sta ti treba da igras tu pored toliko online kladionica u kojima ti ne traze nikakve uslove.i ako pocnes dizati vece novce ne uslovljavaju te sa tim da moras dodati 540 utakmica vec samo ogranice uplatu

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, vidjeli da dobijas redovno i ogranice uplate (ovo za igre prvi put cujem), nista novo za online kladionice..

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 15:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Odoh na borac,odg cu veceras...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

eh,da odgovorim konačno 8)

znači,ja sam odavno prestao biti donator kladionica i igrati ono da za dve marke dobijem milion maraka,pa onda promašim prvu utakmicu pa uplaćuj opet,pa opet......ne.....odigram samo jedan tiket dnevno,prošao,pao nebitno,nema "vađenja"...veća uplata (40-60 evra,u zavisnosti koliko vjerujem u parove) i dva para na tiketu ...ili konačan ishod,ili tim 2+ ili gg,nebitno..ukupna kvota na ta dva para mi varira od 3,5-5 otprilike..

e sad,odgovor na prvo pitanje,zašto ne odem na uplatno mjesto?...pa zato što je do skoro bilo ono pravilo da radnice moraju zvati beograd za svaku uplatu koja je iole veća...i onda ja npr stojim na pultu,a ona zove nekog "stručnjaka" u beograd i pita "može li 100 maraka na millwall i peterhead" :angry4: ...naravno,svi u kladionici se kao po komandi okreću,prave zabezeknute face i kreće sašaptavanje,slanje sms-ova, "lik uplatio 100 maraka na millwall",ima tu nešto,hahahahahah...a ja odigram bezveze,po intuiciji...a koliko je to smiješno,znaju svi koji idu po kladionicama,ja imam druga koji ulaže 1000 maraka na utakmicu njemačka-poljska,ko će prvi krenuti sa centra :( :( ....sad više ne zove beograd za ove moje uplate,jer su konačno vidjeli da nisu nešto velike,ali mora proći nekih minut-dva verifikacije dok joj kompjuterski ne odobre....eh,onda ako ne odobre,to je horor...stani kraj one table,traži zamjenski par slušajući "provjerene informacije" raznoraznih stručnjaka koji su tamo po čitav dan....užas..ja dobijem osip kad čujem "kome treba pobjeda,a kome ne treba" :angry4:

a sad odgovor na ostala pitanja...zašto ne igram u svjetskim online kladionicama?..pa jednostavno,nisam našao ništa da mi baš legne....najbolji je pinnacle,ali po ovome što sam napisao,vidite da to tamo ne prolazi...to je odlična kladionica za singlove,pogotovo raj za američke sportove...ali nema tamo stavljanja više parova na tiket,čak ni dva...samo poneke koje ti oni ponude za kombo,a to je mizerija,znači savršena kladionica za singlove,za ostalo-nula!
na bet 365 sam došao na crnu listu zato što sam ih htio prevariti i uzeti bonuse na svu bližu i dalju familiju...
sa tipicco je obrnuto,oni su došli na moju crnu listu :angry4: :angry4: ...majmuni mi šalju na mail ponudu za bonus,ja se kao klen upecam,uplatim,tražim bonus a oni mi odgovore "bonus ne vrijedi za vašu zemlju " :angry4: :angry4: ...i umjesto da ladno podignem ulog,ja onako od huje krenem igrati "sad ću vam jebat znanje!",i zna se kako se prolazi kad se igra od huje,ili kad se čupa...
bet-at-home je korektan,nema šta...ali jbg,nemaju ništa od igara za fudbal,mizerija totalna...ne možeš odigrati oba daju gol ni kad igraju dva manchestera,onda možeš misliti za ove ostale lige...obrnuo par puta bonus,podigao ulog i to je to...

i još odgovor mandraku za ovo da mi traže više parova i igara u mozzartu...ne,nisi me razumio...stvar je ovakva...ja preksinoć hoću da odigram grimzbi dvojku i kardif oba daju gol za 80 maraka....ali oni ne prihvate...probam 60..ne može...40 ne može...30-može :( ...ja ponovim još jedan isti od 30 km,a on mi napiše "prekoračili ste broj istih tiketa za taj dan"...i onda otkucam još jedan za 30km,ali dodam dortmund daje gol i još jedan za 20 i hamilton daje gol...na to sam mislio,a klasičnih usova u mozzartu nema...super su što se toga tiče

PS juče su se npr sami zajebali što su mi popodne odbijali prihvatiti tiket,jer promašio bih ga kako god da sam ga složio,bilo da sam izabrao olimpic,srajevo,lecznu....poslije borca dođem kući da vidim šta je ostalo od ponude i izaberem brentford dvojku i umjesto gg na juve odigram ročdejl zato što je abnormalno padala kvota na broj golova i rutinski pogodim tiket 8) ...bolje bi im bilo da me nisu maltretirali popodne,haha 8) ..za divno čudo,sinoć mi primiše moju maximalnu uplatu bez ikakvih komplikacija,vjerovatno su se dobro oparili ranije tokom dana :lol: :lol:

Slika

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Apr 2013, 09:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Uplacuj preko mog racuna, dacu ti ime i pass a ja ti uzmem mizernih 10% na ime troskova. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma kakav tipico i bet at home,to su bas lose kladionice.ova druga ima samo dobru razradu za tenis

probaj od nekih:

www.expekt.com

www.betsafe.com

www.unibet.com

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
shakal je napisao:

pa i u "zlatno vrijeme",1999 god,kad je u gradu postojala samo kladionica derby u mustangu,bez ikakve konkurencije,oni su za manipulativne troškove uzimali 5%,a ti bi 2013.g,kad imamo mali milion kladionica, uzimao 10% :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
ma kakav tipico i bet at home,to su bas lose kladionice.ova druga ima samo dobru razradu za tenis

probaj od nekih:

http://www.expekt.com

http://www.betsafe.com

http://www.unibet.com

koju od ovih bi preporučio za ovo što sam gore napisao kako igram?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sjecam se ko da je bilo juce,u prolazu navratimo u mustang kad jedan kolega pise nesto na papiric,gleda nekakvu tabelu sa brojevima :lol: :lol: a ja ko tele nemam pojma sta se radi.objasni on meni tu sta je to i kako se igra.ja listu pod pazuh i kuci.
sastavim tiket pa opet u mustang i opppp prva uplata i 100 km leze.u jebote reko,dobrog biznisa :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
shakal je napisao:
shakal je napisao:

pa i u "zlatno vrijeme",1999 god,kad je u gradu postojala samo kladionica derby u mustangu,bez ikakve konkurencije,oni su za manipulativne troškove uzimali 5%,a ti bi 2013.g,kad imamo mali milion kladionica, uzimao 10% :D :D

Ajd' ajd' da ne kukas posle, necu ni ja vise od 5%....

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
mandrak je napisao:

probaj od nekih:

http://www.expekt.com

http://www.betsafe.com

http://www.unibet.com

koju od ovih bi preporučio za ovo što sam gore napisao kako igram?

posto si se zalio da se ne mozes snaci na bet365 onda ti preporucujem expekt :lol:

pa otovori sve i pogledaj malo kakvu ponudu imaju.meni je expekt bila prva onlina kladionica pa mozda zato.sad samo bet365.nekad uplatim na neke od ove tri ili www.nordicbet.com

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slageru, za tebe je William Hill kao stvoren http://sports.williamhill.com/bet/en-gb

ili mozda

Betfair http://www.betfair.com/exchange/?clkID= ... 2&bid=4110

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 10:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@mandrak
sad na bet365 imam drugih problema,osim nesnalaženja :wink:

pogledaću expext...prvi su imali ponudu na našem jeziku (uz sportingbet),htio sam još prije desetak godina otvoriti nalog tamo,ne znam ni šta me spriječilo...

@shakal

betfair je više za kupovinu i prodaju opklada,a WH je važio da ima loše kvote,ne znam je li se šta promjenilo...isprovjeravaću i te dve ovako nasuvo 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam uporedjivao kvote, ali vidim da WH ima brutalnu razradu...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Schlager je napisao:
WH je važio da ima loše kvote,ne znam je li se šta promjenilo...

Imaju male kvote, ali imaju dosta kombinacija i mislim da ne traže razne uslove kao ove kladionice.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije da sam razumio komplet šlagerov post, ali sam prokužio da ti tamo imaš više novca nego što ovi mogu isplatiti :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je poenta njegovog kurcenja :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2013, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ali se slažem s prvim djelom njegovog posta, ovo oko igranja parova, i ja igram kako mi nadođe, ne gledam ja te statistike i bakrače.

za šlagera 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7SNni4CqtMI[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6057 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 303  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]