skeva je napisao:
Citiraj:
ZA MATERIJALISTE: SARAJEVO-ZRINJSKI 0-2, ZRINJSKI NA GOSTOVANJIMA IGRA ZATVORENO NA KONTRU, S DRUGE STRANE SARJLIJE IMAJU TANKOG TRENERA, TIM KOJI NA GRBAVICI NIJE PUNO POKOZAO DO ISKLJUCENJA DOMACEG IGRACA, A KVOTA 1,80.....SIROKI-SLOBODA 0-2.. Siroki je slabiji nego ikad, ispali od maltezana, karacic preuzeo ekipu, i trebace im malo vremena da krenu naprijed,sliboda zadrzala kostur ekipe, igraju kao i zrinjski zatvorenije na strani, kvota 1,80 a hrabriji neka 2 probaju.....RADNIK-CELIK 1,SVI KOJI PRATE BH GUDNAL ZNAJU U KAKVIM JE PROBLEMIMA CELIK,KASNO KRENULI S PRIPREMAMA,LOS TIM, RADNIK SOLIDNO IGRA NA POXETKU SEZONE,DOBAR EVRO NASTUP,KVOTA 1,60....OLIMPIK-ZELJO 2 1,75 O OVOME JE SUVISNO GOVORITI, JOS OLIMPIK SLABIJI NEGO IKAD.....VITEZ-MLADOST,1-3 NEMAM NEKI JAK ARGUMENT AL MISLIM DA CE BIT BAR NEKI GOL A TRI NECE PRECI,KVOTA 1,37....JAJCE-KRUPA 1..PRVI PUT PRED DOMACOM PUBLIKOM U PLBIH,OBJEKTIVNO JACI TIM OD KRUPE 1,75 KVOTA...
Prošli put 3od6....nije ni loše od koga je.
Probaćem i ovo kolo koje počinje od danas...Mozzart tipovi, tj kladionica
Sloboda Tuzla - Vitez 1&2-4....1,67 kvota. Mislim da pobjeda domaćina neće doći u pitanje, a mala je kvota na čist kec, 1,27 pa mislim da bi moglo biti 2-3,0 eventualno da vitez dadne jedan gol
Čelik - Sarajevo 2, 1.80. SArajevo je sigurno jače i kvalitetnije, uz to Čelik kasno s početkom pripremama, i sem solidnog napada nemaju nekog kvaliteta, a očekuje se invazija sarajlija na zenicu.
Krupa - Radnik BN 0-2 1,62...mišljenja sam da ovo neće biti više od 2 gola. Tvrda utakmica u najavi
Željezničar - Široki, gg 2,00....široki je slabo krenuo u novu sezonu, ispao od maltežana, nije uspio dobiti ni vitez ni slobodu kući, ali tradiocionalno dobro igraju na grbavici. Željezničar u transu, novi igrači, poznati za ove uslove, vjerovatno pun stadion, atmosfera.
Zrinjski - Olimpik 1&2-4 1,.70...olimpik je prvi kandidat za niži rang, i kao u slučaju Slobode, mislim da neće doći do nekog iznenađenja.
Mladost DK-Jajce 1, 1.80...čisto jer igraju prvu utakmciu pred domaćom publikom u novom prvenstvu. Ekipe su tu negdje, privlačna je kvota 1,62 na tip 0-2.