Eo ga za danas
Zvijezda - Sarajevo 2, loženje, dobili su cijelu zapadnu tribinu gosti, tako da će igrati ko na domaćem terenu. Mada jel, uvijek može biti ono ko visoko leti nisko pada, ali to će biti idući vikend na lavoru
Drina Zvornik - Velež 0-2, Velež je čini mi se najmanje golova primio, ali vrlo malo i dao. Vjerujem da je teren u Zvorniku plač majke božije, tako da je od 0-2 vrlo realno.
Vitez - Čelik 0-2, htio sam potegnuti dvicu, ovo nisu čista posla

ali smatram da je mali broj golova objektiviniji.
БОРАЦ БАЊА ЛУКА - Mladost VO 0-2 Znajući kako mi loše godinama igramo ovu prvu utakmicu, a da će Mladost doći i tući nemilice, ovo mi se čini objektivno, a i kvota 1,55 nije slaba za ovu ligu i ovaj zbir golova. 1-0, Joco Stokić.
Budućnost Podogorica - Petrovac 1, biće da je prošlo kolo Budućnost dobila u Nikšiću ako se ne varam i to 0-4, tako da je ovdje 1 neminovan.
Leverkuzne - Frajburg 1, Domaćini su sredinom sedmice odučili Atletiko madrida, ako hoće i dogodine da igraju najeltinije takmičenje, moraće ovo dobiti.
Solnok - Budućnost 2, dukljani ako misle da izbjegnu pantere, moraće ovo dobiti kako znaju i umiju. Valjda bez Reynoldsa igraju.
River Andora - Manresa 1, Manresa zadnja u Španiji bez pobjede na gostovanju, tako bi i sad trebalo biti.
Sasari - Kantu 1, pobjednik kupa Italije, zločin je nestaviti 1.
Dalas - Bruklin 1 domaći dosta kvalitetniji, ovi se nisu baš proslavili po turneju po zapadu
kvota 82.75