banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 595  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zadnji tiket ?
PostPoslato: 07 Nov 2014, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Sijsling - Wang 1
Gojowczyk - Lacko 2
Broady - Willis 1
Millot - Hanescu 2

Kvota: 4,2

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 07:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
@handball10 - sve je to normalno, samo opusteno, i pisi i dalje, pa ko voli nek' izvoli :-)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
galatasaraj-neptunas h1 (-13.5) vrijeme je da neko ove demolira.
Zvezda - Oly 2, u inat đubradi iz kafane :lol:
Pamesa - Kaha preko 154 poena.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 11:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2014, 01:42
Posto je petak dan velikih kvota, pokusacu da "nabodem" neke takve. Ovo je od mene za danas:

Slika Jupiler Pro League
20:30h Oostende - Waregem

Prvi mec 15. kola belgijske Jupiler lige odigrace se na Albertpark stadionu. Susret dva kluba koja ne spadaju u sam vrh belgijskog fudbala, ali svakako ce biti zanimljiv mec jer na njima tradicionalno bude golova. Bookmaker-i su dali prednost domacinu po koeficijentu, da li zbog domaceg terena ili pet bodova vise na odnosu na protivnika stvarno ne znam niti mi je jasno. Waregem je jako nepredvidiva ekipa, mogu dobiti Anderlecht ili Standard bez problema a pri tom mogu izgubiti od nizerazrednog kluba. Da li ce odigrati po prvom ili drugom vidjecemo, al jedno sto znam da znaju davati golove. U mojoj kladionici da Waregem daje dva ili vise golova kvota je #3.00 i ja cu to oberucke prihvatiti, jer su po meni u ovom trenutku bolja ekipa igracki.

Slika Erste Liga
18:30h Wacker Innsbruck - Horn

Sta se desava sa ekipom Wackera niko u ovom momentu ne zna. Vazili su pre sezone kao vise nego solidna ekipa za ulazak u prvu ligu, a oni u opasnoj zoni. U ocajnoj su formi, zadnjih osam kola ne znaju za pobjedu a od tog su pretrpili sest poraza. Ako cemo gledati statisticki Wacker je u zadnjih deset kola dao osam golova, strasno lose za ovakvu ekipu. Jedina svijetla tacka domace ekipe je mladi Thomas Hirschhofer koji je najbolji strelac kluba sa pet pogodaka i on ce biti najveca opasnost za golmana Horna Petermanna. Horn je sedmi na tabeli od ukupno deset klubova u ligi i tu im je i mjesto, jer nemaju neki veliki kvalitet za nesto vece. Mislim da je vrijeme da se Wacker probudi i da pobjedi nekoga, i ovo je pravi trenutak pred svojim navijacima. Igram Wacker Innsbruck daje dva ili vise golova po kvoti #2.50.

Slika Ligue 2
20:00h Orleans - Clermont

Mec francuske Ligue 2, koja je dosta teska za kladjenje i ima dosta podjednakih ekipa, i nema favorita sto se moze vidjeti i po kvotama u kladionici. U ovoj ligi svako svakoga moze pobjediti tako da se ne treba zaletati sa ulogom. Necu puno pisati o ovom mecu, samo imam neki osjecaj da ce ovo biti iznenadjenje i pobjeda gostiju. Igram pobjedu Clermonta , pa da se prati uz pucketanje vatre i casu crnog vina iz Bretanje.

SlikaJupiler League
20:00h Oss - Jong Ajax

Jedan od sest susreta 13. kola jedne od "najpostenijih" liga u Evropi, kladionicari znaju zasto. Dve ekipe iz sredine tabele ce ukrstiti koplja na Frans Heesen (covjek koji ima brodogradiliste i dugogodisnji je sponzor ekipe) stadionu. Ovde tipujem na dosta golova, po kladionicama Oss je favorit a meni omiljeni tip da ekipa daje 2+ golova ce pasti na mlade nade amsterdamskog kluba. Jong Ajax je mladi tip velikog Ajaxa. Tu stasavaju mladi igraci i u buducnosti ce biti prekomandovani u prvi tim. Glavne zvijezde ekipe su Lucas Andersen, kapiten Becker. Dosta ovih mladih igraca treniraju sa prvim timom sto im jos daje iskustva i da ponesto nauce i pokazu u ovoj drugoj ligi. Ovu omladinu vodi jedan od najboljih stopera u zadnjih par decenija Jaap Stam. Mladi iz Ajaxa se zele dokazati u svakom mecu, zele pobjedu, po meni kvalitetniji od domacina, vidjecemo koji ce biti rezultat, ja tipujem Jong Ajax daje dva ili vise golova. Sretno

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka

jel ti ovo prepisujes odnekud ili ti ovo sve sam ovako srocis, sa sve zastavicama zemalja iz kojih su klubovi? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
eric_cartman je napisao:
Sijsling - Wang 1
Gojowczyk - Lacko 2
Broady - Willis 1
Millot - Hanescu 2

Kvota: 4,2

Šta će drugo biti, nego jedna.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka

Prikačeni fajl:
235345.jpg
235345.jpg [ 19.99 KiB | Pogledano 838 puta ]

@handball - svaka cast =D>

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 21:55 
Početnik
Početnik

handball10 je napisao:
Posto je petak dan velikih kvota, pokusacu da "nabodem" neke takve. Ovo je od mene za danas:

Slika Jupiler Pro League
20:30h Oostende - Waregem

Prvi mec 15. kola belgijske Jupiler lige odigrace se na Albertpark stadionu. Susret dva kluba koja ne spadaju u sam vrh belgijskog fudbala, ali svakako ce biti zanimljiv mec jer na njima tradicionalno bude golova. Bookmaker-i su dali prednost domacinu po koeficijentu, da li zbog domaceg terena ili pet bodova vise na odnosu na protivnika stvarno ne znam niti mi je jasno. Waregem je jako nepredvidiva ekipa, mogu dobiti Anderlecht ili Standard bez problema a pri tom mogu izgubiti od nizerazrednog kluba. Da li ce odigrati po prvom ili drugom vidjecemo, al jedno sto znam da znaju davati golove. U mojoj kladionici da Waregem daje dva ili vise golova kvota je #3.00 i ja cu to oberucke prihvatiti, jer su po meni u ovom trenutku bolja ekipa igracki.

Slika Erste Liga
18:30h Wacker Innsbruck - Horn

Sta se desava sa ekipom Wackera niko u ovom momentu ne zna. Vazili su pre sezone kao vise nego solidna ekipa za ulazak u prvu ligu, a oni u opasnoj zoni. U ocajnoj su formi, zadnjih osam kola ne znaju za pobjedu a od tog su pretrpili sest poraza. Ako cemo gledati statisticki Wacker je u zadnjih deset kola dao osam golova, strasno lose za ovakvu ekipu. Jedina svijetla tacka domace ekipe je mladi Thomas Hirschhofer koji je najbolji strelac kluba sa pet pogodaka i on ce biti najveca opasnost za golmana Horna Petermanna. Horn je sedmi na tabeli od ukupno deset klubova u ligi i tu im je i mjesto, jer nemaju neki veliki kvalitet za nesto vece. Mislim da je vrijeme da se Wacker probudi i da pobjedi nekoga, i ovo je pravi trenutak pred svojim navijacima. Igram Wacker Innsbruck daje dva ili vise golova po kvoti #2.50.

Slika Ligue 2
20:00h Orleans - Clermont

Mec francuske Ligue 2, koja je dosta teska za kladjenje i ima dosta podjednakih ekipa, i nema favorita sto se moze vidjeti i po kvotama u kladionici. U ovoj ligi svako svakoga moze pobjediti tako da se ne treba zaletati sa ulogom. Necu puno pisati o ovom mecu, samo imam neki osjecaj da ce ovo biti iznenadjenje i pobjeda gostiju. Igram pobjedu Clermonta , pa da se prati uz pucketanje vatre i casu crnog vina iz Bretanje.

SlikaJupiler League
20:00h Oss - Jong Ajax

Jedan od sest susreta 13. kola jedne od "najpostenijih" liga u Evropi, kladionicari znaju zasto. Dve ekipe iz sredine tabele ce ukrstiti koplja na Frans Heesen (covjek koji ima brodogradiliste i dugogodisnji je sponzor ekipe) stadionu. Ovde tipujem na dosta golova, po kladionicama Oss je favorit a meni omiljeni tip da ekipa daje 2+ golova ce pasti na mlade nade amsterdamskog kluba. Jong Ajax je mladi tip velikog Ajaxa. Tu stasavaju mladi igraci i u buducnosti ce biti prekomandovani u prvi tim. Glavne zvijezde ekipe su Lucas Andersen, kapiten Becker. Dosta ovih mladih igraca treniraju sa prvim timom sto im jos daje iskustva i da ponesto nauce i pokazu u ovoj drugoj ligi. Ovu omladinu vodi jedan od najboljih stopera u zadnjih par decenija Jaap Stam. Mladi iz Ajaxa se zele dokazati u svakom mecu, zele pobjedu, po meni kvalitetniji od domacina, vidjecemo koji ce biti rezultat, ja tipujem Jong Ajax daje dva ili vise golova. Sretno

Uhvaćeno ono sto je očekivano. A od Francuske u ovom momentu samo ide vino, ali isao sam i na manji ulog na Clermont .. nadam se da ste odigrali od ovoga nešto, nastavljamo dalje ..

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

ja sam preskocio samo te francuze, ne znam ni ja zasto...
ovo na golove sam ispratio, kvota 10.5, meni dosta, hvala ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Solidno ovaj put handballe.

Zajeba me ovaj horn za 3+ ali praticu tvoje tipove..

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2014, 22:05 
Početnik
Početnik

nastavljamo sutra dalje, očekujte još neke tipove za vikend

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
за коју ти страну организацију радиш?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 01:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja b to ispitao. Vanja, Zoko, Vadere srpski sine!, de ti provjeri ove adrese...

Nema nista dzabe danas! CIA snajka , CIA!

(Cestitke rukometas>>)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ubode ga fino momcina.. praticemo.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka

davorr3 je napisao:
shakal je napisao:
Citiraj:
Sutra pratite kad izadju kvote za siroki-slavija..hendikep na siroki..posto ce se tovariti i brzo ce ga blokirati i pasti kvota.

i kad izadje ne vjerujem da ce biti veca od 1.35

Prikačeni fajl:
345353.jpg
345353.jpg [ 11.79 KiB | Pogledano 791 puta ]

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 13:17 
Početnik
Početnik

NJEMACKA REGIONALNA LIGA
ETSV Weiche - Braunschweig II

Necu puno pisati jer se utakmica igra sad u 14h.
Gosti su u problemima sa povredama, uz sve te probleme nisu u bog zna kakvoj formi. Domaci Weiche je pobjedio na neugodnom gostovanju u proslom kolu, tako da mislim da ce dobru igru pokazati i pred svoji mnavijacima. Weiche Flensburg je kuci strasna ekipa, daju mnogo golova, tako da Braunschweig "cuvaj se". Igram Weiche daje dva ili vise golova po kvoti #2.00

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Evo nesto sto je ocigledno danas, i po osjecaju i po statistici, po svemu

Sautempton - Lester
pobjeda bez primljenog gola 2.55

Sautempton kuci 15:1, Lester u gostima 1:7

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2014, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Sautempton - Lester
pobjeda bez primljenog gola 2.55

poklon

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2014, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
handball10 je napisao:
NJEMACKA REGIONALNA LIGA
ETSV Weiche - Braunschweig II

Necu puno pisati jer se utakmica igra sad u 14h.
Gosti su u problemima sa povredama, uz sve te probleme nisu u bog zna kakvoj formi. Domaci Weiche je pobjedio na neugodnom gostovanju u proslom kolu, tako da mislim da ce dobru igru pokazati i pred svoji mnavijacima. Weiche Flensburg je kuci strasna ekipa, daju mnogo golova, tako da Braunschweig "cuvaj se". Igram Weiche daje dva ili vise golova po kvoti #2.00

Iskusno i juce 1-0 ! :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2014, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

09.11. 15:00 1005 EMPOLI LAZIO ds X2 1.28
09.11. 20:45 1009 ROMA TORINO ds 1X 1.08
09.11. 20:15 7047 TELEKOM BONN BAMBERG doh 2 (1.5) 1.62

2,24
mocart

a moze se jos probati i ovo:
09.11. 19:40 7072 VALENCIA MONBUS kh 2 (-14.5) 1.85
09.11. 12:30 7061 FUENLABRADA REAL MADRID doh 2 (14.5) 1.62
09.11. 17:00 7044 ALBA BAYERN ki 1 1.65
09.11. 15:00 1005 EMPOLI LAZIO tm2 2+ 2.15
09.11. 16:00 7129 SZOLNOKI RED STAR doh 2 (4.5) 1.62

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 595  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]