Citiraj:
Што се саме технике тиче,неки препоручују чувену "технику конопца" Р.Бруса,неки технике будистичких и хиндуистичких монаха.Нама је најближа Маја Мандић са којом сам имао контакт.
Наиме,испробао сам све то али оне су ми некако недовољне или усиљене,нисам имао значајнијих резултата.То је опширна тема и можемо дуго расправљати о одабиру.Ако неко зна добру,практичну,кратку и учинковиту технику,нека пише на тему.Можемо чак и смислити посебну технику само за нас форумаше БЛ-форума.
Није проблем форма,већ поента и циљ,а то је да се свјесно астрално пројектујемо у астралну раван кроз астралну капију или у "међупростор дензитета",за почетак.
Ja sam u principu za Brusovu tehniku konopca... nekad sam to "trenirao" i imao prilično lijepe rezultate. Pojednostavljena varijanta tehnike je jako jednostavna za praćenje i mislim da je svakom pristupačna i jasna. Zanimljiv mi je bio i kurs Marka Pritcharda, ali sam to radio odavno i već pozaboravljao tehnike... Što se tiče Maje Mandić, naletio sam na njenu knjigu ali mi se nije dopao trening, previše komplikovano, potrebno previše rekvizita itd... a i prilično je zaronjeno u totalno okultni pristup, a ja bih volio da se držim dalje od tih nekih mistifikacija i da pristupim tome onako istraživački

tj. da istražujem latentne sposobnosti svijesti...
Najbolje da se ovdje na forumu dogovorimo oko tehnike i koliko nas ima zaiteresovanih itd., a onda napravimo FB grupu zatvorenog tipa za daljnji rad i rezultate.