banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 00:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Šta se radi u tim godinama? Zna li iko?
btw ne mogu prestati slušati ovaj mix i đipati se u stolici (je li to normalno za moje godine :oops: )? Plašim se za stolicu :D
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9cAyb_Iqow[/youtube]
Je li dobra zika il' je to do godina?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:28 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ti si jos dobar, ja svako vece pre spavanja moj omiljeni hit odslusam.
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EISHsufVlww[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hoćeš reći da si ti tek sad napunio 30? Jbt,koliko kuknjave i preseravanja si napisao na temo o Demofestu da sam ja pomislio da imaš bar 45.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:
Ne znam, stari, šta mi je ko da mi je 18. Jutros pozdravljam komšije, pomažem teti preko puta... Ptica me pokakila a meni osmijeh na licu k'o da... ne znam.
Ja sam ti sav u latino ritmu. Ako bude neko okupljanje forumaša u latino ritmu, 30+, dolazim da vas sve postidim :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Da se ti nisi zaljubio?
Il' sretno odljubio?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma pusti ljubav...
Nego, daj kakav savjet novopečenom 30-godišnjaku. Čemu mogu da se nadam i koji organi će me prvi iznevjeriti? :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Oči i kičma :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Samo nek nije jetra :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:39 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zivcani sistem ce te prvo izdati...sto se tice donje glave ima da ti skace gore nego kad si imao 18g.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Opusti se i čekaj da počneš gaziti 40 :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Heh :) po dvije stvari bar po meni: klinkama si zanimljiviji nego prije 10 godina (ako se nisi zgovn'o) i ako se ujutro probudiš a ništa te ne boli provjeri da nisi umro :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Najbolje mi je kad neko cestita 30. rodjendan i kaze: "Sve najbolje za rodjendan, ne sikiraj se (zato sto si star), sada zivot tek pocinje" :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bem li ga, ja sam s obje noge u papučama, furam pidžamice po cio dan, kad ne radim - sunčam se u dvorištu, klizim niz ulicu, laganini, penzionerski, kao da me vjetar nosi, nigdje ne kasnim, nigdje ne žurim, vazda na vrijeme, ne zarađujem mnogo al' još manjem trošim... hebeš one sa psihijatrije kako sam se ja zgotivio :lol:
Nekako mi je sve tamo gdje treba da bude. Baš mi je nekako... taman... u životu. 8)
Evo još jednom :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k9cAyb_Iqow[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
30-tak je podnošljivo ali kada priđeš 40-toj e onda si otišao u qurac. Uživaj još desetak.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Crnjak je kad pomislis da najljepsi dio zivota traje tako kratko a skoro 40-50 god. provedes kao zreo-star, gledas svaki dan kako staris i propadas u svakom pogledu, svaki dan te nesto boli. Najbolji su mi oni koji covjeku od 57 god. kazu: "A jesi ostario" :roll: Prije par dana pricam sa ocem i kaze on kako ima XX god. i ulazi u XX-tu godinu, ja mu matematicki dokazujem da pogresno racuna i da je godinu dana stariji nego sto misli, tata odmah promijenio izraz lica, nije mu bilo svejedno, jedna god. manje-vise rekao bi covjek, ali ipak... I sada mi krivo zbog toga :-?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Kad smo kod latino ritmova...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU[/youtube]

Pa kaže:
Always a new million
Always a new vodka
Forty is the new 30
Baby you’re a rockstar

A čuo sam i u Sexu i gradu kad je Samanta rekla da je 50 novih 40, tako da opušteno ti si rockstar i najbolje je tek pred tobom.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
-Malo budeš, kakobtrekla, otorbljen.

-Počinju da ti persiraju teta sa jacepi. „Dobar dan, 30 jaja, treba mi za Vaskrs, mama me poslala. „
A bakuta koja ima šal oko pasa, jer joj ladno oko bubrega, kaže: „Izvolite, gospodine. “

-Primjećuješ što prije nisi primjećivao. Recimo da, kada te svrbi guzica, duže je češeš, pa se zapitaš što je češeš, a prije ti je to bila mahinalna, kratkoročna radnja. I muda ne češeš ko prije. Nekako i ona došla otorbljenija, skupa sa tvojim stomakom, površina je to...

-Leđa češeš ko međed, doduše on o drvo, ti od štok od vrata.

-Ne odgovara ti ni jedno jebeno pivo. Primjećuješ to? Prije je bilo, jeeebiga, ajmo ovo ono, raja, pivkan, nema veze što je to bilo Valjevsko sa mišomorom, ma suuuper sveee.. Jer si ti bio super, kontaš? A sada, Jelen se pokvario, ovi iz Nektara nas lažu, pucaju na nostalgiju za zelenkom, a ti znaš da te mažu jer ti rade na autosugestiju, lafo je bolja ova iz zelene. Onda točeno ti prije bilo bolje, sad se kao osjeti na onaj lim iz buradi gdje drže pivkana.

-Ne kampuješ više, jeeebiga. Smetaju bube, smeta brkata Sofija, smeta što nema TV-a i Lige šampiona, što Marko ne zna da spremi kotlić, što je vruće, što je hladno, što je sve puno krpelja, što može nešto da naiđe, što može nešto da ne naiđe, što se sigurno ne sviđaš nikome s tim otorbljenim stvarima i iritantnim ofucanim šalama, što nema gdje da se ladi Nektar koji se pokvario nešto, što nije stuha ponijela dovoljno lepinja, što je stuha ponijela previše lepinja, što tvoj generalni direktor sjedi sa ženom i troje djece preko puta tebe, a ti i dalje glumiš slobodnog macimudana, a potajno si mu zavidan što ima porodicu, a tebi mama još uvijek stavlja pomfrit u tanjir...

-Gledaš u tajnosti „Seks i grad“. Jeeebiga, kontaš šta si to propustio u prethodnoj deceniji, nisi skontao taj čudni ženski pol, i sada kontaš da je vrijeme da pokupiš sve tajne tog zagonetnog Evinog svijeta, i da ih učvrstiš u svoj životni stav i nauk, kako bi lakše deverao s tim nedokučivim amazonkama. Seks i grad. Seks i grad. So what? Ženka u Njujorku, ženka u Banja Luci, ista stvar, brate moj. Obrezan ti treba biti. To je sve što si shvatio. Al, Bože moj. Srbi su gubitnici, izgleda i tu oni drugi vode.. Nisi ti tu ništa kriv, ti se tako rodio. Bakzus, brate.

-Mama, tata, baba, deda, svi te rade na sažaljenje. Kontaš? Recipročno sa tvojim naglim starenjem, ostarili su i oni, jednak broj godina, jebote! I sada oni osjećaju da ničim više ne pridonose, a htjeli bi da su i dalje bitni, pa onda kažu: „Predraaaže, sine, baba ti bolesna već 2 sata, a tebe neeema. Nema tebe, diko babina. Umiiiirem, vučem crijeva po dvorištu, nekidan mi komšijin mačor pojeo jedan dio i ispljunuo koliko je to bolesno.., a tebe neeema.. Što mi to raaadiš???“

Mama samo kratko kaže da bi bila srećna da se oženiš. Njena najveća sreća je sada trenutno da ima unučad i da im guguće. Ne daaaj se! To je sve što ti mogu reći. Brate, usrećuješ je cijeli život, pa vidiš, ona kaže MOJA SREĆA BI BILA DA TI NEŠTO ISPUNIŠ.. Ni ne pita tebe s čim bi ti bio srećan... To ti je ta staračka sebičnost. Samoživnice.

Tata kuka kako je u njegovo vrijeme sve bilo drugačije. A u tvoje kao nije? Pa, jebem ti kruh, vidiš kako je drugačije. Tvojih 30+ najdrugačije na svijetu. Tvojih 30+ kreće da ti kazuje da je stvarno sveee drugačije.

-Najviše se ta promjena vidi po poklonima. Aj šta si zadnje dobio za poklon? Pjenu za brijanje? Losion poslije brijanja? Kolonjsku vodu?
To ti kažem brate. Niko ti ne poklanja više kondome, sem ako imaš sreće pa u Gospodskoj naiđeš na volontere iz OVK (pardon, OKC), obiljžavaju Dan borbe protiv sifilisa i različitih tih dole sranja, pa eto dijele one sa isteklim rokom trajanja. A i šta će ti brate, kontaš?

Pazi, ti si sada namćorast. Sve ti smeta, sve te žulja, postaješ ciničan, stokast, onako malo gadan, ljigav, niko te ne treba jeboooteeee! Nisi više u igri, brate moj!

Štaaaa ćeš, sjedi za taj kompjuter, uzmi neobrazanu mrcinu u svoje ruke i lagano samo... Ha, ja!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
800, ludačo!!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Na stranu što se pronađoh u tekstu iako sam jedva punoljetan, al dugo ne pročitah bolji post na ovom forumu a ni šire samo još uguraj jebenu dječurliju koja od ovoliko livada baš tu, pod mojim prozorom šutaju prokletu loptu šutnem im ga majci...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]