banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Поштована браћо и сестре,форумаши и форумашице, због уочених шумова у нашој међусобној комуникацији,али и неразумјевања констатација ника "дринин вук" сматрао сам да је једино право рјешење отварање теме која ће на неки начин представљати ваш пут до дрининог вука,како не бисмо на осталим темама кварили концепцију.

Нисам се наљутио на појединце који су ваљда покушали путем мог ника дићи сопствену популарност или излијечити некакве глисте у стомаку,али једноставно неке ствари су отишле предалеко......

Па кренимо редом. Иначе ниједна од ових слика није била на интернету раније,а клипови и аудио материјали су већ неки на мрежи,наравно немам право давати текстове многобројне,интервјуе,репортаже (мада можда и хоћу),колумне,као и фотографије од Бориса Новковића,Мие,покојне Ксеније, владике Зворничко-тузланског,Драгана Калинића,Додика итд,итд....

Рођен 1989. године у Сарајеву, студент 4. године новинарства на државном факултету, радио на неколико портала,био дописник,одрадио практични дио на једној од најцјењенијих домаћих агенција,обавио низ интервјуа са регионално познатим личностима,али и са вјерским представницима. Био учесник грађанског рата као посматрач и један од оних који су 4 године гледали како ће сачуват младу главу.
Slika
Дакле то сам ја позиција леђно. Као што сам вам и говорио,поносни српски националиста,који при том није шовиниста. За одбрану српског идентитета сам се на себи знане начине борио,од тога што сам 97. године био на утакмици против Хрвата као осмогодишњак и држао транс "..... да нема брата",до 2001. када сам у Макарској са терасе једног хотела пјевао " све су страже,све су страже...",након тога наравно слиједи 2004 гдје сам интензиван учесник био како докрајчити поједине хрватске сајтове,а 2009. сам и на неким федералним изазвао њихово баљење и паљење,називао сам то културном је..дом,да просте форумашице. 2011. сам учествовао у гашењу многих фб страница које су пропагирале против Срба и Србије,има ту још доста,али углавном нико не стоји иза мене, а да залијепио сам и овај плакат,између осталог:
Slika лијепак није био најбољи,па се мало одлијепило.
Наравно учешћем на неким форумима једноставно се свакодневно сусрећем са размимоилажењима око неких круцијалних али и моралних питања,стога не нисам ја никакав светац далеко било или неки моралиста тешки,али сматрам вјеру итекако битном.А један од мотива да се прогласим националистом,иако нисам члан никаквог удружења или организације је и варваризам над српским светињама по Федерацији.
Slika
један од примјера је и овај дом који се налази тачно у простору Цркве гдје сам крштен и гробља гдје ми је покојни отац једно вријеме био сахрањен.
Наравно нисам локалпатриота,а и како би био,кад у том граду гдје сам рођен данас живе неки други људи,али наравно, зато сам локалпатриота у граду у коме сам провео добар дио живота,то потврђује и помоћ приликом градње стадиона.
Slika
иако сам приликом појединих посјета српском дијелу града у коме сам рођен,био прозиван како живим у селу,једноставно у том и таквом селу барем нема овога у самом центру
Slika но наравно нема ништа против људи који се баве сточарством. Истовремено осим новинарства,хобији су ми све везано за спорт,али и прављење видео клипова разноразне садржине, а повремено и волим друштвену игру цугопол,о чему свједочи једна из студентских дана
Slika.
Поштујем жене, нарочито жене са ставом, исто тако волим добре људе,искрене,директне, волим се шалити и на свој и на туђи рачун,ал не волим баш неке офуцане шале,додуше није била шала када сам замало нагазио на мину,хвала богу секунде су ме дјелиле...
Slikaнаравно након два фраса доживљена у рату,још једна поред ове мине се нашла недаћа,замало да попијем сок марке Лавита који није био исправан,на њихову срећу нисам!
Slika наравно конзумирање овог јефтиног сока није било узрок што сам као момак у публици глупе емисије Форум био пијан и опоменут од бабе дебеле.
Кажем велики сам Гробар, поносни Србин,српски националиста,студент,који ће још мало добити диплому,а искрено ни најмање се истој не радује,јер га чеко исто што и 290 000 незапослених у РС, но то не умањује моју љубав према Радовану и Ратку ствараоцима ове наше републике,иако сам наравно нит се тиме дичим нит поносим радио неке политичке акције у виду љепљења политичких постера и још много тога.
Упркос свим манама сматрам да је много часније и поштеније крпити рупе на путу попут ове зворничке близу основне школе
Slika него сједити на столици у Министарству безбједности бих и гледати са 15 спрата неког фанатика како пуца на Америчку амбасаду и свакодневним физичким наективностима добити мигрену,ишијас,хемороиде ,из свега наведеног поклањам вам моју слику са 15 спрата поменуте институције гдје сам коначно схватио да за 2000 марака не вриједи добити све могуће болести
Slika

Сигуран сам ја да је остало још много нејасноћа у вези мене, зато изволите и питајте,биће још видео и аудио материјала до сада невиђеног, информација из прве руке,акција и тако тога,молим само да новопридошле форумашице схвате да не буде питања за број телефона и тако то.
За почетак ево један мој видео клип,који сам радио према неком ето тако хиру,а надам се да вас занима до сада не објављен клип о човјеку који повраћа на аутобуској станици из Модриче,требао би сутра бити,мада ћу у БГ па невјерујем.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Qikfxb7tNc[/youtube]Клип трећи најгледанији из моје продукције,дакле има их још брдо,посвећен свим форумашима и форумашицама,ништа љепше од љубави! Дакле никог не мрзим,никог нисам желио увриједит и никог нисам схватио лично!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
dje su slike zena kako ih obescascujes? :(
vrati mi minut zivota sto sam citao tekst i erotiku ocekivao!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
TL; DR

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Džontra je napisao:
TL; DR

Slika

evo ti u kratkim crtama:drinin je probio koridor,dizao ustaske bunkere u vazduh,smajserom stuke obarao....

p.s. glupljeg a smjesnijeg gifa ja odavno nisam vidio

Poslednji put menjao alkibijad dana 20 Jan 2012, 20:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

слике малољетног и пунољетног женскиња сматрам да не би представљале релевантан а поготову не моју позитивну страну која се огледа у томе да поштујем женски род,а постављањем овдје којекаквих пољубаца,загрљаја,заједничких шетњи,слика са рођендана или слика са цурама с којима сам у фази љубљења у образ и причањем поезије о броју и величини грудног коша би срушио све оне вриједности раније изнесене,а и вјероватно имао учинак у повреди основних начела етика на интернету! ;)

Што се осталог тиче,мислим да би продавци у регији И.Сарајева морали обратити пажњу на одјевне комбинације кипова,типа обући и доњи дио а не само горњи,о томе свједочи ова фотографија,додуше не баш најбољег квалитета
Slika
а наравно волим и слот,као средњошколац оно мало пара давао на слот,умјесто на ужину,ваљда због тога сада проблеми са килажом.
Slikaово је додуше успјех на компу на левелу хард ;) нисам се нешто овајдио ни клаџом ни слотом,нити сам био баш патолошки зависник.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I Cobra je rođen 1989-te. Izgleda da ta neočekivana forumska sila dolazi iz te generacije. Oni dolaze...

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hjwI9Oz0yl0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
drinin vuk je napisao:
Slika

"This page is in Croatian."
I ti si mi neki Srbin.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Vuče sa koliko si godina prvi put je..? Da vidim da li si bolji od švedskog prosjeka koji iznosi 15.7 godina :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vuk ne jebe, Vuk plodi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Danny boy plaća danak neiskustvu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nista ne nudim, samo se hvalim?! :lol: :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Vuče sa koliko si godina prvi put je..? Da vidim da li si bolji od švedskog prosjeka koji iznosi 15.7 godina :D

Пријатељу Дени као неко ко изузетно цијени дискусије са вама али и Вас, сматрам да би сваки мој одговор на то ваше питање био недовољно убједљив,дакле и сами ћете вјероватно после мог одговора поставити питање мени или да ли се хвалим или јесам ли нормалан ;) А што кажу да ме лично познајете не бих вам то рекао,дакле да сте ми пријатељ или друг не бих вам то рекао,јер сматрам да се о таквим стварима не треба причати нити стварати некаква помпа! Вјерујем да сте схватили ову моју поруку,додуше из свега се може закључити да су ме Швеђани предухитрили.

Баш као што и овај мој цртеж,нацртан прије 5 година није релевантан,тако ни моја порука не би била релевантна,нити од стране реципјената схваћена као истина ;)
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Пријатељу Дени као неко ко изузетно цијени дискусије са вама али и Вас, сматрам да би сваки мој одговор на то ваше питање био недовољно убједљив,дакле и сами ћете вјероватно после мог одговора поставити питање мени или да ли се хвалим или јесам ли нормалан ;) А што кажу да ме лично познајете не бих вам то рекао,дакле да сте ми пријатељ или друг не бих вам то рекао,јер сматрам да се о таквим стварима не треба причати нити стварати некаква помпа! Вјерујем да сте схватили ову моју поруку,додуше из свега се може закључити да су ме Швеђани предухитрили.

Баш као што и овај мој цртеж,нацртан прије 5 година није релевантан,тако ни моја порука не би била релевантна,нити од стране реципјенат схваћена као истина ;)
Slika

Cijenim i ja tebe, kao izuzetnog patriotu i čovjeka koji prati svoje ideale. I naravno kao najvećeg Grobara sa ove strane Drine. Ne bih da se hvalim, nisam ni blizu tebe, ali pohvaliću se da sam na seksualnom ispitu imao procenat uspješnosti 91%, i to nešto govori. Mislim da bi ti mogao srediti profesoricu seksualnog, skoro se rastala od muža, a u najboljim je godinama, šta misliš, da li bi ti to mogao oploditi? Iskreno, zahtjevna je. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Cijenim i ja tebe, kao izuzetnog patriotu i čovjeka koji prati svoje ideale. I naravno kao najvećeg Grobara sa ove strane Drine. Ne bih da se hvalim, nisam ni blizu tebe, ali pohvaliću se da sam na seksualnom ispitu imao procenat uspješnosti 91%, i to nešto govori. Mislim da bi ti mogao srediti profesoricu seksualnog, skoro se rastala od muža, a u najboljim je godinama, šta misliš, da li bi ti to mogao oploditi? Iskreno, zahtjevna je.

то је врло добар успјех,да је мало бољи био би одличан ;) свака част.

Немојмо се заваравати, познат ми је образовни систем у Шведа ;) не постоје такве,али ако имаш какве гастарбајтерке са финим примањима могао би доћи тамо на љетовање да их охладим :)

Иначе испијајући код бившег газде ону сиктерушу у шољи кафе ми се указао лик Драгана Манцеа (икону Партизана) био је то добар знак вјероватно јер дан прије тога је он добио улицу у Београду,што ме је право обрадовало.
Slika

Након тога још један несвакидашњи догађај у једном малом мјесту наше дивне Републике Српске одем да помогнем купити некаква дрва,иако руку на срце нисам љубитељ тих физикалија око огријева,кад оно.
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Kurjace , kazi da ti nije dobro, molim te samo to reci, i pola ti je oprosteno.......o boze !!!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 21:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ovaj Čagalj mu dođe ko OFM Junior :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
drinin moj prijateljski savjet je (i obećavam da više neću komentarisati šta god da napišeš) je da se malo makneš od interneta, foruma i pisanja te nađeš neku djevojku s kojom ćeš provoditi vrijeme. Sad mi je jasno da, ovo sve što si do sada radio, je bilo u cilju privlačenja pažnje, koje ti je očigledno falilo u nekom periodu života. Ja povlačim sve što sam ti rekao, jer mi je sad jasno da ti nemaš potpunu kontrolu nad svim što ti se dešava u životu, kao i oko tebe.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
drinin moj prijateljski savjet je (i obećavam da više neću komentarisati šta god da napišeš) je da se malo makneš od interneta, foruma i pisanja te nađeš neku djevojku s kojom ćeš provoditi vrijeme. Sad mi je jasno da, ovo sve što si do sada radio, je bilo u cilju privlačenja pažnje, koje ti je očigledno falilo u nekom periodu života. Ja povlačim sve što sam ti rekao, jer mi je sad jasno da ti nemaš potpunu kontrolu nad svim što ti se dešava u životu, kao i oko tebe.

Наравно стопа вјероватноће истинитости овог вашег исказа је компаративна са стопом развоја производње малина у Гвинеи Бисао. Но добро свак има право на мишљење,дакле желите ме још нешто питате,осим ових савјета који јесу добронамјерни али су патетично нереални,као и ваше шпекулације о мојим вербалним тековинама на овом форуму ;) не љутим се!

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
то је врло добар успјех,да је мало бољи био би одличан ;) свака част.

Немојмо се заваравати, познат ми је образовни систем у Шведа ;) не постоје такве,али ако имаш какве гастарбајтерке са финим примањима могао би доћи тамо на љетовање да их охладим :)

Te su se poudavale, imam jednu Bosanku u blizini, nije loša, međutim ona je iz druge grupe iseljenika pa ćete se malo lošije sporazumjeti,šta misliš o tome? :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 520 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]