Поштована браћо и сестре,форумаши и форумашице, због уочених шумова у нашој међусобној комуникацији,али и неразумјевања констатација ника "дринин вук" сматрао сам да је једино право рјешење отварање теме која ће на неки начин представљати ваш пут до дрининог вука,како не бисмо на осталим темама кварили концепцију.
Нисам се наљутио на појединце који су ваљда покушали путем мог ника дићи сопствену популарност или излијечити некакве глисте у стомаку,али једноставно неке ствари су отишле предалеко......
Па кренимо редом. Иначе ниједна од ових слика није била на интернету раније,а клипови и аудио материјали су већ неки на мрежи,наравно немам право давати текстове многобројне,интервјуе,репортаже (мада можда и хоћу),колумне,као и фотографије од Бориса Новковића,Мие,покојне Ксеније, владике Зворничко-тузланског,Драгана Калинића,Додика итд,итд....
Рођен 1989. године у Сарајеву, студент 4. године новинарства на државном факултету, радио на неколико портала,био дописник,одрадио практични дио на једној од најцјењенијих домаћих агенција,обавио низ интервјуа са регионално познатим личностима,али и са вјерским представницима. Био учесник грађанског рата као посматрач и један од оних који су 4 године гледали како ће сачуват младу главу.

Дакле то сам ја позиција леђно. Као што сам вам и говорио,поносни српски националиста,који при том није шовиниста. За одбрану српског идентитета сам се на себи знане начине борио,од тога што сам 97. године био на утакмици против Хрвата као осмогодишњак и држао транс "..... да нема брата",до 2001. када сам у Макарској са терасе једног хотела пјевао " све су страже,све су страже...",након тога наравно слиједи 2004 гдје сам интензиван учесник био како докрајчити поједине хрватске сајтове,а 2009. сам и на неким федералним изазвао њихово баљење и паљење,називао сам то културном је..дом,да просте форумашице. 2011. сам учествовао у гашењу многих фб страница које су пропагирале против Срба и Србије,има ту још доста,али углавном нико не стоји иза мене, а да залијепио сам и овај плакат,између осталог:

лијепак није био најбољи,па се мало одлијепило.
Наравно учешћем на неким форумима једноставно се свакодневно сусрећем са размимоилажењима око неких круцијалних али и моралних питања,стога не нисам ја никакав светац далеко било или неки моралиста тешки,али сматрам вјеру итекако битном.А један од мотива да се прогласим националистом,иако нисам члан никаквог удружења или организације је и варваризам над српским светињама по Федерацији.

један од примјера је и овај дом који се налази тачно у простору Цркве гдје сам крштен и гробља гдје ми је покојни отац једно вријеме био сахрањен.
Наравно нисам локалпатриота,а и како би био,кад у том граду гдје сам рођен данас живе неки други људи,али наравно, зато сам локалпатриота у граду у коме сам провео добар дио живота,то потврђује и помоћ приликом градње стадиона.

иако сам приликом појединих посјета српском дијелу града у коме сам рођен,био прозиван како живим у селу,једноставно у том и таквом селу барем нема овога у самом центру

но наравно нема ништа против људи који се баве сточарством. Истовремено осим новинарства,хобији су ми све везано за спорт,али и прављење видео клипова разноразне садржине, а повремено и волим друштвену игру цугопол,о чему свједочи једна из студентских дана

.
Поштујем жене, нарочито жене са ставом, исто тако волим добре људе,искрене,директне, волим се шалити и на свој и на туђи рачун,ал не волим баш неке офуцане шале,додуше није била шала када сам замало нагазио на мину,хвала богу секунде су ме дјелиле...

наравно након два фраса доживљена у рату,још једна поред ове мине се нашла недаћа,замало да попијем сок марке Лавита који није био исправан,на њихову срећу нисам!

наравно конзумирање овог јефтиног сока није било узрок што сам као момак у публици глупе емисије Форум био пијан и опоменут од бабе дебеле.
Кажем велики сам Гробар, поносни Србин,српски националиста,студент,који ће још мало добити диплому,а искрено ни најмање се истој не радује,јер га чеко исто што и 290 000 незапослених у РС, но то не умањује моју љубав према Радовану и Ратку ствараоцима ове наше републике,иако сам наравно нит се тиме дичим нит поносим радио неке политичке акције у виду љепљења политичких постера и још много тога.
Упркос свим манама сматрам да је много часније и поштеније крпити рупе на путу попут ове зворничке близу основне школе

него сједити на столици у Министарству безбједности бих и гледати са 15 спрата неког фанатика како пуца на Америчку амбасаду и свакодневним физичким наективностима добити мигрену,ишијас,хемороиде ,из свега наведеног поклањам вам моју слику са 15 спрата поменуте институције гдје сам коначно схватио да за 2000 марака не вриједи добити све могуће болести

Сигуран сам ја да је остало још много нејасноћа у вези мене, зато изволите и питајте,биће још видео и аудио материјала до сада невиђеног, информација из прве руке,акција и тако тога,молим само да новопридошле форумашице схвате да не буде питања за број телефона и тако то.
За почетак ево један мој видео клип,који сам радио према неком ето тако хиру,а надам се да вас занима до сада не објављен клип о човјеку који повраћа на аутобуској станици из Модриче,требао би сутра бити,мада ћу у БГ па невјерујем.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Qikfxb7tNc[/youtube]Клип трећи најгледанији из моје продукције,дакле има их још брдо,посвећен свим форумашима и форумашицама,ништа љепше од љубави! Дакле никог не мрзим,никог нисам желио увриједит и никог нисам схватио лично!