Digresija je napisao:
Bezveze ti je taj stav... ako vec tvrdis nesto, daj onda neke argumente.
Evo, dam ti sifru za moj nalog, i pregledaj sve admin opcije, koje nadjes. Ako nadjes opciju/mogucnost za citanje PP, budi ti admin. A ako ne, il se samobanuj, il ne potezi vise neku diskusiju kad nemas argumente...
Cujem da se prica tamo na Viber grupi da me kutak molila da banujem Milana. Nit sam ga ja banovao, nit me je ona, a ni bilo ko drugi molio da ga banujem...
Ajd malo da se olabavi sa tom paranojom i vodjenjem tudjeg zivota...
Ni tvoj stav nije nista bolji.....i ti tvrdis nesto da je nemoguce i ja trazim od tebe argumente.
Ne treba mi sifra a ni tvoj nalog ....
Sta se prica na viber grupi vjerujem da ti je pogresno preneseno, ne zeleci da ulazim u dalju debatu....nisi htio da budes njen dio kad je forumasica objavila neku staru prepisku....
Sreca pa u razmjeni sa TNS u pp nisam nista htio da napisem sto bi se moglo zloupotebiti a koliko vidim bio sam u pravu........
Toliko.
I da, bez obzira, koliko god me budete ovdje prozivali i provocirali, svoje stavove promjeniti necu ......
I samobanovati se takodje necu, nikog ne provociram ne vrijedjam na nacionalnoj osnovi, ne psujem .......a ako vam smetam ovdje na forumu recite....
Ako je problem da drugacije mislim nego vi jbg.
TNS sam obecao rostilj, nije problem da i ti dodjes, al idemo tamo gdje valja hrana a ne u Bizzare....nisam bas ni od koga cuo pohvale na kulinarsko umjece njihovih majstora kuhinje....