filozof sa vrbasa je napisao:
Баби Папушка je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
9. guess who
10. DaVinci
11. zerocool
12. MonaLisa
13. Block out
14. azdajica-ny
15. nepokoreni
16. Curious
17. nerevar
18. Rakun_Slavko
19. Gizzzmo
20. goci master
21. Шајин
22. Erazmo Roterdamski
23. Phoenix
24. blackrose
25. freak on a leash
26. PopokatepetlEvo ga update.

27. Komaraccc
28. Mrkvica
29. Shakal
30. Elvis Prisli
31. Lucifer
32. Taškoupdate 1.0.1.
33. Shadow
update 1.0.2.
34. A.J.V.A.Ri to sasvim slucajno, sjeo sam za sto sa njenim i mojim drustvom, i pita ona mene da li sam sa foruma, kakva simpaticna slucajnost
35. loveless36. savke bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
37. osam stotina ženaaaaaaaananananananana osam stotina zena
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSAOBjRb4dw[/youtube]
Ona je mene prepoznala i dovoljno je bilo kada mi je rekla ko je sa foruma. So haaaaaaaaappy!
Tako je to bilo da smo imena jedno drugom zaboravili reći.

Ovakvo spontano upoznavanje ima posebnu draž.
38. plava maca
39. Jalicno1987update 1.0.4 c.
40. E!
41. Blaf77
42. choban a čovjeka znam iz RL
43. eric cartman44. vrba45. Loli ona se uvjerila da ja zaista postojim

Ja volim spontana upoznavnja ili upoznavnja kroz okupljanja za neki plemeniti cilj, ali da mi je neko pričao da će katastrofa biti povod, ne bih mu vjerovao.
46. Miki321doc
Zaboravih čovjeka, a pričao sa njim.
47. lela48. The_new_Statesman
49. Nicole
50. nasmjeshiti luzer bubnjar po zanimanju
51. ĐONTRA ĐONTRA ĐONTRA 
Kod:
Anegdota.
Zove mene E! da upoznam spavaca i ja do kafića, a tamo sjede 800, E!, spavac i jedna persona, pozdravim ih i upoznam se sa spavacom, a ovu personu isto pitam da nije i ona sa foruma, a ona onako ladno i kulturno odmahuje glavom. I kako je konverzacija odmicala, od drugih forumaša saznam da pored mene sjedi ni manje ni više nego Đontra, e stvarno je nemoguć. Hajde što me zajebava virtuelno nego i u RL mi je to uradio. Ali vrijedilo je, jedan od mojih snova se ostvario, upoznao sam Đooooooooooooooooooontru, onako spontano.
52.
spavac 
Pokloni mi knjigu svoga đeda sa posvetom naravno. Svjetski putnik i gospodin.
53. Evil_Dead, kolega filozof, pa smo imali dosta zajedničkih tema
Ako vam smeta moja lista, najbolje da bježite od mene kada me vidite, da vas ne bih upisao na nju.
54.Bahamut55. tanka nit 
, ali i ona se prvo predstavila kao Vader
56. Enter name, a lika došao onako i ja mislio to je nečiji drug, fino se mi upoznali i na to me je ostalo, onda tanka spomenu nešto, vi moderatori, reko, koji moderatori, ali neće da kaže, rekao je ime oca, JMBG, ali ne možeš izvući nick, cccccc
57. Nova Varoš58. Panzer
59. FLASH
60. Schlager Aj Borac61. icobih62. skeva63. kitopsina64. Балкански шпијун66. vlakanje67. tensSaBio sam kod Milana kući, ali to nije za foruma.
68. BOSS66Gospoda astronomi:
69.Polaris Ursa70.bokac71. mirdza72. jedna forumašica koja hoće da ostane anonimna73. apokalipto74.motozeljo75. veliki, ali on ne zna mene
76. stratovarius, ali on nije vjerovao da sam ja stvaran
77. digresija78. tiki the bojlerDugo nisam osvježio listu.
79. munja.alex80. Mr Jack Lumber81. hadzidado82. ББЛ83. zdero84. Alkibijad znači jedna gromada
85. kutak
86. superkoza87. Mifko88. _Krol_