све што сам ја навео је сигурно тачно(а има тога још доста, не могу свега ни да се сјетим). немам разлога да измишљам. можда је то било до тренутног директора, немам појма, али ајд разумиоо бих да се мало уништи школски инвентар, али онакав примитивизам и сељаклук који су мени другови препричавали да су доживјели то је за невјеровати. мада они су били најгоре одјељење у генерацији, али без обзира на то, неке ствари су једноставно ненормалне.
не могу да се зајебавам са цитатима па ћу ти одговорити ставку по ставку:
1.И ја сам чуо да се стање у ЕТШ поправило и да је све сад мало строжије, што је за похвалу.
2.да у праву си то је био један или два лика којима је фетиш био да разваљују шалтере.
3.е па вјеруј опет кажем сигурно не измишљам ово што пишем, знам да су једног професора гађали лимуном(чини ми се да се Неђо звао, али нисам сигуран)
још су нечим некога гађали, али не могу да се сјетим чиме. онда добацивања оној професорици енглеског. и као шлаг на крају, случај са једним старим професором:
Ученик: професоре
проф: молим
ученик: опалим те голим
сад стварно не знам да ли је била баш ова фора, али ако није била ова онда је било још нешто горе(углавном веома просто). друг кад ми је ово причао каже право му било жао професора. онако старији човјек и кад доживи то од ученика. шта ће само слегнуо раменима. а било је ту још ружних ситуација са професорима, али не могу да се сјетим свега.
4.јебеш му све можда онда то није кров од сале, знам да су били на другом спрату и да су ломили инвентар на ситне комаде и онда бацали на неки кров
5.давно су ми другови причали ове приче, мораћу се подсјетити мало

али добро се сјећам да су рекли да је била направљена рупетина и да је мајстор донио канту гипса да је затвори. можда није било пробијено до друге учионице, то је једино што нисам сигуран, али знам да је била рупетина у зиду
6.јесте истина је, такође стално је било неког добацивања, типа да кажу дјевојци, да је женско само мајци својој итд.
овај један отвори прозор и дере се на неке цуре што пролазе улицом: "Цурееееее... зовемо вас ради пизде!"
то је исто радио и на неком излету чини ми се
а пази сад ово:
двојица ликова пишају
ученик А(син од једног бањалучког богаташа, на крају је купио диплому није ни завршио школу јер је напумпао неку рибу)
ученик Б (лик којег су доста зезали)
и ученик А из чиста мира почне уринирати по ученику Б. буквално га попиша!
Б то пријави директору, оду на информативни разговор обојица и директор(или замјеник директора не сјећам се) н имање ни више пита их: "Момци јебете ли шта?"
има још доста ситуација само се не могу сјетити, значи какав је то крканлук био... искрено се надам да сад није тако.
ал опет кажем, какав је то ментални склоп кад уопште имаш жељу да радиш такво нешто. ако ништа друго таквих није било у гимназији, бар ја не знам за њих