VRABAC" A gdje Marti "posija" svoj pištolj?[/quote]
nije valjda izgubio onaj svoj cuveni laserski pistolj?i jos nesto...ko ima nesto protiv Jave,taj je rasista,peder i ustasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="_зока je napisao:
Ja se sjećam velikih sisa,ne velike kragne

velikih spicastih sisa...i njenog gej sidekick-a:P
Hristov je napisao:
citam ih u digitalnom obliku, uz njih nikad nije dosadno.
gdje ih besplatno nalazis?
kad se sjetim onih psovki toga vise nema sad je sve u orginalu,,,
ti vrapca.....do djavola.......stotinu mi gromova i cd romova...stotinu mi bubnjeva darkvudske sume...stotinu mu buckurisa moga(ujaka il tako nesto)stotinu mu sismisa(hrvatski MM)
Citiraj:
dok recimo Martija(ili sad po novom Martina)Misteriju nikad nisam nesto previse volio - vjerovatno zbog Jave i njegovog razgovora koji je uvijek titlovan HRGHRHRGR

ti si jedan obican komad budale

nemoj da ti moram objasnjavati ko je Java.
spavac je napisao:
ma nije fora sto je povalio pola amazonske sume, vec sto je Mr No dobio batina nenormalno...

zbog toga mi se abnormalno Jeremy dopadao...u svakom stripu ga nalaze pjanog u kafani,razbijaju mu flasu od glavu,al bukvalno u svakoj epizodi,negdje u spanskom(juzno-americkom selu),stari prijatelji ga podsjecaju,pajper,manaus,svabe,razbijena glava,djevojke koje na kraju stripa ginu,lijane,amazon,divlje zvijeri,revolver,neunistive farmerke i crni body(god damit)!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhhhhhh vremena

meni samo nije jasno kako je on onako posjedio na kul nacin!
chils je napisao:
niko tako sretan nije bio kao ja kad bi se docepao conana (onih malih a5 formata )
nas prevod marvela?
i Konan se pise velikim slovom.
Mr Jack Lumber je napisao:
Neki dan sam pogledao cemetery man-a, mnogo vise lici Dylan Dogu nego onaj usrani film...
heheh,cemetery man(pretpostvaljm da si bio "dobrostojeci"na scenama odredjenim,kad sisaru sahranjuju,sram te bilo,bogohulnice), je puno bolji od ove nakaze od filma Dilan dog...