ovako cemo..da ne odgovaram na svaku insinuaciju pojedinacno....
prvoj....vidjeli smo se BUKVALNO,dva puta u zivotu...oba puta u sirem drustvu....djelovala si kao jaran,zato si mi i postala draga....razmjenili BUKVALNO jednu pp,na tvoju inicijativu...benignu,potpuno sterilnu......i sad koristis to kako sam te oslovio da naslikavas i sebi dizes rejting....da li cu te ikad vise vidjeti ili ne,svejedno mi potpuno
drugoj.....znam da bi najvise voljela da sam mrtav...da bi mi nasula otrova da mozes,cim se okrenem...da umrem,da me nema....razlog jos nisam prokljuvio....niti sam ikad bio los prema tebi,niti sam te ikad kitio tim ljubavnim epitetima koje lazes svima okolo....vjerujem da je mozda to i razlog,bolestan ego....uglavnom,do prije mjesec-dva uvijek mi je bilo drago da te vidim,a sad sam dvojicu zadnjih koji su mi te doveli u moje drustvo zamolio da to vise ne rade....
trecoj....tebe sam stvarno volio...najvise od svih...sad vidim,greskom....uvijek bio dobar prema tebi...ne samo licno,vec i u svakom drustvu gdje te spomenu...bio ismijavan kad sam govorio da si ti za mene nesto uzviseno...s druge strane su mi govorili,jebla te ona....nema grama seksipila na sebi.....zamisli je kakva je kad ustane i ne stavi tu kilu pudera na sebe i oniu frizuru nabaci...ima konjastu facu...zubi su joj lose uradjeni.....dva drustva sam izbjegavao zbog takvih komentara jer sam mislio da je ta toplina medju nama obostrana....sad vidim da nije...mozda i zbog uticaja osobe pod brojem dva...nebitno,nemam ja vise u zivotu vremena da razbijam glavu time...uglavnom,ni tvoje poruke se nadam da vise nikad necu dobiti.....ako se sretnemo u nekom sirem drustvu,naravno da necu biti ljakse i da cu te pozdraviti,da ljudima ne kvarimo atmosferu....
cetvrtoj...za tebe sam siguran da me volis kao i ja tebe,i da mi zelis dobro....i da bude sto grupa,da neces za mene ruznu rijec napisati.....kad god te vidim,pocastices me svojom pojavom i uvijek ce mi biti drago da te vidim...bar dok sam ja ziv....
schlager je rekao