banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 19:07 Danas je 22 Jun 2026, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 57260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 2863  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2012, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Gledao sam to ali ne znam koliko je pouzdano jer malo nešto pregleda imaju po jutjubu. Našao sam Σαν το Φύλλο Στον Αέρα - Γιώργος Σαμπάνης. Taj lik ima baš ono puno pregleda, zvuči kao joksimović u par pjesama.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nisam poslušala niti želim :lol:

Kontam da je ova prva lista tačna, mada vjerujem da tebi više treba lista njihovih domaćih pjesama.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Zbog cega zene obozavaju da ciste kucu u vrijeme dok mi muskarci gledamo utakmicu na tv-u ? Naravno , podrazumjeva se da cackaju sa krpom u ruci oko televizora , taman kad se ukazuje stopostotna sansa vase ekipe za postizanje gola.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Zbog cega zene obozavaju da ciste kucu u vrijeme dok mi muskarci gledamo utakmicu na tv-u ? Naravno , podrazumjeva se da cackaju sa krpom u ruci oko televizora , taman kad se ukazuje stopostotna sansa vase ekipe za postizanje gola.

a ti zeni pomozi da spremite zajedno prije utakmice pa ona moze ici lakirati nokte ili piti kavu s drugaricom dok ti gledas utakmicu

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
@ Marko zar nije Grcka propala cisto sumnjam da im je do pjevanja

@ Jovo sveti ti se za nesto...sta znam mozda si los u krevetu :D

eh da moje pitanje gledali iko od vas equals three sa onim ray william johnsonom :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Mi smo propali prije nego što smo i nastali ali je opet daj piva i muzike i ne brini se. Ima nešto u ovom balkanu...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Toceno najbolje :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
azdajica-ny je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:

a ti zeni pomozi da spremite zajedno prije utakmice pa ona moze ici lakirati nokte ili piti kavu s drugaricom dok ti gledas utakmicu

To mi nije zena nego majka( nisam jos ozenjen, na svu srecu :D ). Htio sam joj pomoci , ali nece zena,kaze da mi muskarci nista ne znamo ocistiti , pa cak ni svoje cipele.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
sve vi znate, samo se pravite da ne znate

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Да ли је неко имао искуства са подношењем захтјева за добијање радне визе у земљама Европе?
Да ли је неко ишао на брање дувана у Италију? (унапријед хвала).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

ovako to funkcionise....ako poberes tri jutra duvana,onda ti dozvole da jedno jutro popusis....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру уозбиљите се (гнушам се дуванског дима и цура које пуше цигарете),али питам јер сам заинтересован,наводно сам требао захтјев послати у октобру прошле године,јер тај период добијања је дуг,тако да од овог јуна нема ништа.... :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ako nemas barem 6-7 godina prijavljen boravak tamo, nisi kljucna radna snaga, ili ne ides preko firme koja je preko Privredne komore dobila konkretan posao tu i tu, mozes na to najslobodnije da zaboravis. Mislim radnu dozvolu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
apokalipto je napisao:

eh da moje pitanje gledali iko od vas equals three sa onim ray william johnsonom :D

Daaaaaaaaaaa! Štooooooo? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ako nemas barem 6-7 godina prijavljen boravak tamo, nisi kljucna radna snaga, ili ne ides preko firme koja je preko Privredne komore dobila konkretan posao tu i tu, mozes na to najslobodnije da zaboravis. Mislim radnu dozvolu.

Немам ни дана :wink: што се Италије тиче. Што се тиче преко кога идем,ишао бих преко неке домаће агенције (не смијем о имену) која наводно заступа послодавца. Али да будем искрен нисам био у току у вези тих дозвола,које наводно коштају 200 евра. Зато сам и питао,ако нешто зна више и детаљније, искрено ћу га послушати. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
MuskoBre je napisao:

Немам ни дана :wink: што се Италије тиче. Што се тиче преко кога идем,ишао бих преко неке домаће агенције (не смијем о имену) која наводно заступа послодавца. Али да будем искрен нисам био у току у вези тих дозвола,које наводно коштају 200 евра. Зато сам и питао,ако нешто зна више и детаљније, искрено ћу га послушати. :wink:

To su najobicnije prevare. Ne kazem ja da nema neka agencija koja ce te za 200 evra odvesti tu i tu, i da ces raditi to i to. Ali da ce to biti legalno, naravno da nece. Ne postoji nikakav precac za dobijanje radne dozvole, posebno kad se radi o nekvalifikovanim radnim mjestima.

U Austriji da bi dobio radnu dozvolu kao gradjanin iz ne-Eu zemlje, a da pritom ispunjavas uslove da uopste mozes da konkurises za radno mjesto, poslodavac je duzan da potpise kako ces imati platu od minimalno, cini mi se 2100, ili 2300 evra. Time se izbjegava fiktivno zaposljavanje i radne dozvole na seme i lijepe oci. Ako se nekom isplati da uplacuje doprinose i ostale namete na plati od 2300 evra, kako bi mogao imati radnu dozvolu, bujrum :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

МБ ок.

Јбг кажем ти нисам имао искуства до сада са овим,значи о томе се ради (додуше према неким стварима и подацима ове агенције,наводно је износ плате од 1200 евра) и радили би то јест брали максимално 2 мјесеца на тој некој плантажи. Е сад како раније нисам имао искуства реко да питам. Углавном схватио сам те у потпуности (јасно је мени да се разумијемо да сам илегалац у сваком случају,ал ми није било јасно да ли се те радне визе иначе том динамиком добијају и за тај износ) .

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Schlager je napisao:
Citiraj:

ovako to funkcionise....ako poberes tri jutra duvana,onda ti dozvole da jedno jutro popusis....

:lol: :lol: :lol:

koji si ti ludak

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kako god okrenes, jedini nacin da dobijes radnu dozvolu za tako neki posao, je da ozenis neku EU gospodju, i da pricekas jedno 2-3 godine. Druga opcija za sad jednostavno ne postoji. Za kljucnu radnu snagu je MALO lakse, ali ni to nije nimalo lako.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:
apokalipto je napisao:

Daaaaaaaaaaa! Štooooooo? :D

Ma onako bas danas ga gledao inace pratio sam redovno sta sve objavi :D

Jel ti ikad palo na pamet snimiti pitanje pa poslati mu znas ona pitanja sto budu na kraju ? :D

Vrh

[ 57260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 2863  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]