banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 23:45 Danas je 22 Jun 2026, 23:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 57260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 2863  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:14 
torlocktackacom

Ako ima neko jos neke kvalitetne torente neka stavlja....inace cu morati prebaciti se na ruske sajtove...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ne mogu im to oduzeti. Pročitaj gornji link.

Citiraj:
...SOPA ne može učiniti ništa da zaustavi “Pirate Bay”. U najgorem slučaju ćemo promijeniti top-level domen iz. Org u neko od stotina drugih imena koje trenutno koristimo.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ja ne znam ni za šta drugo, btjunkie mi je bio šok, a tek ovo sa pajratima.. Kme. Šmrc!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:23 
btjunkie nikada necu prezaliti, toliko sati i sati filmova, serija, gige programa...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja se nisam šalila kad sam rekla da mi je to bila najtužnija vijest ove godine.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, prvo Ali Riza a sad i ovo?! Pa dokle više!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ubijaju nas natenane ! gamad !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: njoj to smiješno,cccc...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: Zezam se, mada mi nije smiješno, jer gledanje omiljenih serija i filmova dugujem upravo Pirate Bay-u.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 16:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 11:27
PlavaMaca je napisao:
Ko je dođavola zaposlio onu tukicu u NLB banci, tamo na ćošku kod stare autobuske?
Hard and Heavy je napisao:
Djevojko, ne znaš kako si me zasmijala. :lol: Eto, baš sutra ili ovih dana idem u tu banku, pa ću obratiti pažnju i napisati ovdje komentar. :wink:
PlavaMaca je napisao:
Hard, al moraš stati kod nje u red, nema varanja!

Evo, bio sam danas i nije bilo gore navedene tukice. :o Ali obećao sam da ću pogledati. :D

The sun the moon the stars all bear my seal.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 16:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Radi TPB i dalje:
http://thepiratebay.se

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
seven je napisao:
Šta da radim sad kad nema više pajratbeja? :( ovisniku se ne smije tako naglo prekinuti doza! :(
јооој како си ме пресјекла кад сам ово прочитао.

на сву срећу Forty Two је поправио ствар :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vjeruj da cijeli dan nije radila stranica, ni taj link gore, nista. Bas sam se rastuzila. Jel sad sigurno radi, da ne palim komp bez razloga? :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 17:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zao mi malo dzankija, pirat nikad ni koristio..moj favoritski konjic jos uvijek radi.. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
помагајте људи ако бога знате.

Занима ме јели на фејсбук (тајмлајну) могуће у опцијама (подешавањима) урадити да пријатељи не виде слике на којима сам тагован? А да их видим само ја? (знам за опцију да избришем таг,ал ми то не треба). :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Mislim da to može urediti samo onaj na čijem su profilu slike.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 18:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
PlavaMaca je napisao:
Ko je dođavola zaposlio onu tukicu u NLB banci, tamo na ćošku kod stare autobuske?
Djevojko, ne znaš kako si me zasmijala. :lol: Eto, baš sutra ili ovih dana idem u tu banku, pa ću obratiti pažnju i napisati ovdje komentar. :wink:
PlavaMaca je napisao:
Hard, al moraš stati kod nje u red, nema varanja!

Evo, bio sam danas i nije bilo gore navedene tukice. :o Ali obećao sam da ću pogledati. :D

:D
Možda su pročitali moju kuknjavu, pa su joj dali nogu?
Ja sam bila 4 puta tamo, u zadnji mjesec dana, uvijek je bila. Prati me maler

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Занима ме јели на фејсбук (тајмлајну) могуће у опцијама (подешавањима) урадити да пријатељи не виде слике на којима сам тагован? А да их видим само ја? (знам за опцију да избришем таг,ал ми то не треба). :roll:

код мене није тајмлајн, али у опцијама имаш сигурно подешавање да нико осим тебе не види слике на којима си означен, тј. тагован. али рачунај да то важи само ако неко уђе на твој профил и уколико си ти забранио та особа неће моћи видјети слике на којима си означен, али у исто вријеме да та иста особа оде у албум код твог пријатеља гдје имаш и ти, стојаће и даље таг са твојим именом

такође имаш и другу опцију, а то је уклони са профила. поред сваке слике на којој си тагован имаш ту опцију. када слику уклониш са профила таг и даље остаје али кад неко гледа слике на којима си тагован неће моћи видјети слике које си уклонио са профила. то је можда и најједноставнија ствар ак охоћеш да само неколико слика не виде остали људи, а ако хоћеш све слике да сакријеш онда гањај по подешавањима

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Шајин je napisao:
drinin vuk je napisao:

код мене није тајмлајн, али у опцијама имаш сигурно подешавање да нико осим тебе не види слике на којима си означен, тј. тагован. али рачунај да то важи само ако неко уђе на твој профил и уколико си ти забранио та особа неће моћи видјети слике на којима си означен, али у исто вријеме да та иста особа оде у албум код твог пријатеља гдје имаш и ти, стојаће и даље таг са твојим именом

такође имаш и другу опцију, а то је уклони са профила. поред сваке слике на којој си тагован имаш ту опцију. када слику уклониш са профила таг и даље остаје али кад неко гледа слике на којима си тагован неће моћи видјети слике које си уклонио са профила. то је можда и најједноставнија ствар ак охоћеш да само неколико слика не виде остали људи, а ако хоћеш све слике да сакријеш онда гањај по подешавањима

ГТК Марко, бојим се да си у праву ;)

Шајине бураз, по свој прилици на старом систему је могло на тајмлајну не може ;) Наравно да се подразумијева само за мој профил (знам да код оних код којих сам тагован моји пријатељи могу видјети ;) Очигледно и да у опцијама везаним за тагове је немогуће извршити операцију коју сам желио, ево сад сам покушао и џаба пријатељ ми види и даље те слике на којима сам тагован на мом профилу ;) :cry:

Шајине што се тиче другог дијела поста,можеш бити мало директнији,нисам најбоље схватио (дакле не желим уклонит ознаку свог имена са слике односно слику на којој сам тагован (из разлога да се појединци не наљуте) већ само желим да слика на којима сам тагован а налазе се на мом профилу не види нико осим мене,мада је немогуће вјероватно на тајмлајну? :) :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Шајине што се тиче другог дијела поста,можеш бити мало директнији,нисам најбоље схватио (дакле не желим уклонит ознаку свог имена са слике односно слику на којој сам тагован (из разлога да се појединци не наљуте) већ само желим да слика на којима сам тагован а налазе се на мом профилу не види нико осим мене,мада је немогуће вјероватно на тајмлајну? :) :roll:
јебга не знам како то функционише на тајмлајну, али ја кад прегледам слике на којима сам тагован поред сваке слике имам опцију Уклони. Када кликнем на то, ознака остаје али се слика више не види на мом профилу када неко гледа слике на којима сам тагован.
Дакле није у питању опција Уклони ознаку, када буквално скидаш таг, него баш опција Уклони. Прије ми је писало Уклони са профила, сад пише само уклони

одлична је то ствар. знам кад ме је бивша смарала и таговала на милијарду слика(ко да смо у вези три године јбт) само уклоним са профила и довиђења :)

Vrh

[ 57260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 2863  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]