Шајин je napisao:
drinin vuk je napisao:
помагајте људи ако бога знате.
Занима ме јели на фејсбук (тајмлајну) могуће у опцијама (подешавањима) урадити да пријатељи не виде слике на којима сам тагован? А да их видим само ја? (знам за опцију да избришем таг,ал ми то не треба).

код мене није тајмлајн, али у опцијама имаш сигурно подешавање да нико осим тебе не види слике на којима си означен, тј. тагован. али рачунај да то важи само ако неко уђе на твој профил и уколико си ти забранио та особа неће моћи видјети слике на којима си означен, али у исто вријеме да та иста особа оде у албум код твог пријатеља гдје имаш и ти, стојаће и даље таг са твојим именом
такође имаш и другу опцију, а то је уклони са профила. поред сваке слике на којој си тагован имаш ту опцију. када слику уклониш са профила таг и даље остаје али кад неко гледа слике на којима си тагован неће моћи видјети слике које си уклонио са профила. то је можда и најједноставнија ствар ак охоћеш да само неколико слика не виде остали људи, а ако хоћеш све слике да сакријеш онда гањај по подешавањима
ГТК Марко, бојим се да си у праву

Шајине бураз, по свој прилици на старом систему је могло на тајмлајну не може

Наравно да се подразумијева само за мој профил (знам да код оних код којих сам тагован моји пријатељи могу видјети

Очигледно и да у опцијама везаним за тагове је немогуће извршити операцију коју сам желио, ево сад сам покушао и џаба пријатељ ми види и даље те слике на којима сам тагован на мом профилу
Шајине што се тиче другог дијела поста,можеш бити мало директнији,нисам најбоље схватио (дакле не желим уклонит ознаку свог имена са слике односно слику на којој сам тагован (из разлога да се појединци не наљуте) већ само желим да слика на којима сам тагован а налазе се на мом профилу не види нико осим мене,мада је немогуће вјероватно на тајмлајну?