Hristov je napisao:
Pheonix, je li te bas nerviraju te stvari koje si nabrojala, ono bas da te iziritiraju, da ti idu na zivce, pokvare ti dan i to? Znaci neko postavi stih na svoj status i ti odmah ljuta, srce ubrzano kuca, osjecas kako lupa, stisces saku, i sl.?
Leona je napisao:
Odoh sad odma obrisat svoj stih sa statusa . Ne bih si oprostila da nekom upropastim dan.

Nisam baš mislila da me nerviraju u tolikoj mjeri. Nego čisto u mjeri da kad pregledaš one najvažnije vjesti i vidiš da je neko nešto postavljao svaki čas, izazovu kolutanje očima (opet on/a) a ne za napad bijesa, kako to Hristov slikovito opisa. Najgore je to što te osobe (većinom) nisu pročitale nijednu, jedinu knjigu i sad se tu prave neki intelektualci i pametnice.
Ili da bar stvari napišu iz glave, iz neke knjige poezije, iz svoje pjesmarice koju su skupljali dok su nešto čitali. Ne, nego odu na grupu "Mika Antić" i sve što je tamo stavljeno copy-past. A do prije koliko, 2, 3 mjeseca dok ta grupa nije postala aktuelna na fejsu, nisu znali da je čovjek napisao bilo šta drugo sem "Plavog čuperka". Dotad je bilo: "Ti i Antić, trebalo je davno da prerasteš dječiju poeziju!"
Osjetljiva sam na Miku, pošto čovjeka obožavam.
_zoka je napisao:
Phoenix je napisao:
To što imam masu prijateljica koje se svakog četvrtka, petka i subote slikaju i stavljaju albume. I uvijek iste napućeno, naguženo, nasisane slike.
Hajd' ti mene upoznaj sa tim prijateljica,a lako ćemo za fejsbuk.....
Čekaj, ti hoćeš da kažeš da ti nemaš tih prijateljica koje se slikaju u takvim izdanjima i onda to stavljaju na fejs i još komentari tipa: Jesmo mačke! Najbolje smo! Niko nam nije ni do koljena! isl.

I da, ne moram te samo ja upoznati sa takvima. Garantujem da sveko ima bar po jednu takvu među prijateljima.