BeckaSkola je napisao:
Slageru sta je od kafana radilo u to vrijeme u Aleksandrovcu i Laktasima.. Gdje se narod okupljao...jesi imao kontakta sa domacinima iz Lijevca tih mjeseci....
Nisu nas kafane mnogo zanimale,ali naravno da smo se socijalizovali i druzili sa lokalnim stanovnistvom

...U Glamocanima smo najvise isli u onaj kafic sto je Marko Bizon drzao,Reli ili kako vec....U Klasnicama nije bogzna sta ni bilo....par puta u onom Sampionu cim predjes most,sa desne strane....I tamo,odmah kad skrenes za Slatinu bila neka kafancina sa lijeve strane...Gore desno prema Slatini bio taj caffe-disco sto smo jednom isli u raciju,Burbon ili nesto slicno...
U Laktasima najvise u Bond kod Tome,Pegaz kod Saleta,Kobru,Caplin kod Ugrenovica,Skorpion kod Skedze...tako...
U Aleksandrovcu,jbg,kako kad,zavisi koliko imas para,pa u Kalderu kod Mice u jednom slucaju,a kod Zike u prodavnicu u drugom
Kasnije u disco Zlatni Zalaz,kod onog celavog sto je vozio crvenu mazdu...
U Romanovcima bas truba,samo par puta u onom kaficu tacno na raskrsnici gdje se skrece za Bakince...
U Gradisci mi je najljepse bilo...Vegas,pa Sredojevicev Riazor...Jeti,Rio....Pa onaj Academik,zaboravio sam kako se onaj gazda zvao,znam da je imao nadimak po prezimenu,Kaso ili nesto slicno....Cupiceva kafana....Pa kasnije Sale Lipovac otvorio Crveni Oktobar...Taxi bar....Slobin ranc
I Solac je drzao nesto u Srpcu,ali to mi bilo daleko i mrsko ici...
Tako...