banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 17:52 Danas je 28 Jun 2026, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 57266 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2860, 2861, 2862, 2863, 2864
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2026, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Da li je neko skoro gledao pakete pomoći na putu? Da li su AMS i BiHAMK najbolji izbor?

Ja sam koristio AMS i kad mi je jednom otpao lonac na auspuhu, nisu mi htjeli priznati nikakvu pomoć na putu, samo šlepu za BL. Srećom naletih na radnju i čovjek mi zavario. Od njih sam očekivao bar organizaciju pomoći, da me upute na radionicu ili nešto. A piše u paketu da pokrivaju pomoć do 200€.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2026, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Prije sam plaćao Bihamk. 2 puta su mi trebali i oba puta su se odazvali bez problema.
Međutim, kasnije sam prešao na Wiener osiguranje auta i samim tim uzeo njihovu asistenciju. Jeftinija je za Europu, a nudi puno više. Mislim da je BIHAMK i dalje najorganizovsnija pomoć u BiH ali jednostavno skuplje a nude manje (osim ako nisu nešto mijenjali u zadnje 2-3 godine)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2026, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
NoSmoking je napisao:
Da li je neko skoro gledao pakete pomoći na putu? Da li su AMS i BiHAMK najbolji izbor?

Ja sam koristio AMS i kad mi je jednom otpao lonac na auspuhu, nisu mi htjeli priznati nikakvu pomoć na putu, samo šlepu za BL. Srećom naletih na radnju i čovjek mi zavario. Od njih sam očekivao bar organizaciju pomoći, da me upute na radionicu ili nešto. A piše u paketu da pokrivaju pomoć do 200€.

Nikad nigdje ti autoklub nece zavariti auspuh na terenu. Pogotovo kod nas, to su skoro sve vozaci bez potrebnih znanja za tehnicke asistencije. Ako neki ima da nesto zna to je cist izuzetak.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2026, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw mene zanima zbog cega ljudi na autoputu kada im se auto pokvari isto zaustave tako da lijevi tockovi ili cepaju bijelu traku ili su totalno blizu. Pa makni se desno koliko moze ljebe dragi.
Pri tome se guzlaju sa lijeve strane auta kao da su na ljetovanju. Nerijetko ledjima okrenuti nadolazedjem saobracaju :/

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2026, 16:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Nisam očekivao da mi na terenu vare auspuh, ali neće me vraćati iz Sarajeva za BL da bih zavario auspuh. Usput, nude popravke i čak prenoćište ako za popravak treba više dana (do 3 dana piše). Ako nude samo prevoz, onda tako treba pisati u papirima, a ne da daju neke bonove koji nemaju vrijednost

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2026, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno ima sitno otkucano ogradjivanje ;)
Btw to je samo jos jedna recidivna drzavna agnecija (iako formalno klub) bez ekonomske samoodrzivosti.
Ne kazem da nema nacina da budu samoodrzivi, samo kazem da nisu :)

Vrh

[ 57266 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2860, 2861, 2862, 2863, 2864

Sva vremena su u UTC [ DST ]