seven je napisao:
_зока je napisao:
:lol:
e a de malo pojasni to oko vanzemaljaca, zivo me zanima

Nemam sad vremena,a kontam da će biti duži post....Kad dođem kući sa posla....
Нисам се зезао,питајте Шакала,гарант је и он имао таквих пацијената...
Елем,радим ја данас и иако је било прилично пусто,у једном моменту се створи нека гужвица,оно троје-четворо људи на каси...Сад,пошто све наше књижаре вуку базу података са истог сервера зна се десити да веза пукне и морамо чекати пар минута да се поново конектујемо. Таман у сред те гужве деси се и то и чекајући да се повежем поново почнемо ја и муштерија која је била на реду причу о "благодетима" модерних комуникација у Србаља и професионалном односу радника Мтела према својим муштеријама.... Каже чова да би било најбоље да се вратимо на ручно сабирање и наплаћивање,на шта му ја одговарам да то више није опција,бар не од како се увела фискализација....Одјеном упада у причу нека баба из реда са реченицом која отприлике гласи : " А шта ће те ако дођу ванземаљци?" !!! Мени три упитника изнад главе,тотални мук у књижари једно петнаестак секунди и коначно ја проговарам :" Госпођо,ако дођу ванземаљци,најмање ће бити важно да ли нам ради фискална каса или не!".... Проради сервер,наплатих ја том човјеку,он се спакова и оде машући главом,а поменута баба дође на ред...."Али,ванземаљци су већ међу нама!"-настави она причу...ја шутим

и контам како баш свака будала мора једном код мене да дође...."Озбиљно,већ су ти и посматрају нас...."...Оно,ја убрзавам да би што прије завршио рачун и "отпремио" је...Не престеје она. Неке сулуде реченице и теорије набацује. Мени дошло да плачем. Срећом,чим сам њој наплатио упада са стране следећа муштерија и лагано ову изгурује вани....Контам "Хвала Богу!"....
Vjerujte kakvih sve pacijenata ima, nekad ti dodje sa se ranis samo da ne slusas. Meni je vrhunac bio kad mi je covjek trazio knjigu "Ime ruze" jer se on bavi uzgojem ruza a cuo da je to dobra knjiga, ili recimo "trazim za malog neku slikovnicu, ima neka Zivotinjska farma, tako nesto..."