seven je napisao:
_зока je napisao:
blackrose je napisao:
:lol:
e a de malo pojasni to oko vanzemaljaca, zivo me zanima

Nemam sad vremena,a kontam da će biti duži post....Kad dođem kući sa posla....
Obavezno, to željno isčekujemo.
I nisi se zezao za Simu i Stevana?!

Нисам се зезао,питајте Шакала,гарант је и он имао таквих пацијената...
Елем,радим ја данас и иако је било прилично пусто,у једном моменту се створи нека гужвица,оно троје-четворо људи на каси...Сад,пошто све наше књижаре вуку базу података са истог сервера зна се десити да веза пукне и морамо чекати пар минута да се поново конектујемо. Таман у сред те гужве деси се и то и чекајући да се повежем поново почнемо ја и муштерија која је била на реду причу о "благодетима" модерних комуникација у Србаља и професионалном односу радника Мтела према својим муштеријама.... Каже чова да би било најбоље да се вратимо на ручно сабирање и наплаћивање,на шта му ја одговарам да то више није опција,бар не од како се увела фискализација....Одјеном упада у причу нека баба из реда са реченицом која отприлике гласи : " А шта ће те ако дођу ванземаљци?" !!! Мени три упитника изнад главе,тотални мук у књижари једно петнаестак секунди и коначно ја проговарам :" Госпођо,ако дођу ванземаљци,најмање ће бити важно да ли нам ради фискална каса или не!".... Проради сервер,наплатих ја том човјеку,он се спакова и оде машући главом,а поменута баба дође на ред...."Али,ванземаљци су већ међу нама!"-настави она причу...ја шутим

и контам како баш свака будала мора једном код мене да дође...."Озбиљно,већ су ти и посматрају нас...."...Оно,ја убрзавам да би што прије завршио рачун и "отпремио" је...Не престеје она. Неке сулуде реченице и теорије набацује. Мени дошло да плачем. Срећом,чим сам њој наплатио упада са стране следећа муштерија и лагано ову изгурује вани....Контам "Хвала Богу!"....