Danny ^_^ je napisao:
Malo cenzure i finijih riječi? Pošto nismo svi navikli na psovke.
A samokontrola? Meni je krivo što za svaku drugovu djevojku njegovi roditelji moraju reći dal je ona dobra ili loša, dal je u skladu sa njihovom religijom, da bi on mogao biti sa njom. A on super osoba,a dopušta da ga njegovi roditelji driblaju. I šta sad? Jel bi ja trebao da uredujem njima? Da im određujem šta da rade a šta da ne rade?
Taško poenta priče je da čak i da se pre**ravam, probaj to nekako neutralisati, jer ti, NISAM ništa kriv. Usadili su mi drugačiji način razmišljanja i rješavanja nekih situacija, drugačija sam osoba, možda to nije dobro, možda Švedi griješe pri vaspitanju svoje djece, ali sam takav. Takođe i ima osoba koje ja ne volim, šta bi trebao, da te osobe presrećem i da im pokušavam UGURATI svoju istinu?
Ne. Ja takve osobe poštujem, trpim i koliko god oni meni pokušavali podvaljivati, ja ću biti sva manje agresivan (ne mislim na fizičku agresivnost) prema njima, a sve više ću pokušavati ostvariti dobar odnos sa njima. Jer kad ja sa njima imam dobar odnos, čak i prividno, mojoj (i njihovoj) sreći nema kraja.

Poenta priče:
ne pravi problem gdje ga nema!Danny ^_^ je napisao:
Fali malo pristojnosti. Piši kako hoćeš, ja imam obaveza sad i odoh sa foruma trenutno. Što se IP adrese tiče, pisao sam već sa švedske IP i to kućne, koja se može dobiti jedino ako si u Švedskoj.. tako da.

Nadam se da možeš da me ispoštuješ na neki način. Valjda postoji nešto zanimljivije od mene. Žena, knjiga, piće, taj Liverpul, ili šta ja znam neka kućna životinja, samo me
OSTAVI NA MIRU!Ima li ovdje administracije, da se pozabavi ovim postovima koji nisu za ovaj forum i imaju samo jednu namjeru = blaćenje.
А ти Ташко,не знам како до сад нико није реагов'о,можда зато што те већина познаје или су навикли или им чак ни ниси досадан,ал' оно усро си мотку стварно,сморио си за 10торицу.Он се ту правда ко дијете неко,ко да му живот зависи од форума,ал' ти оно
сереш,БАШ сереш...Мани се мало више тастатуре.