haha,u pravu ste..
ali,pošto sam se sad vratio,da odgovorim na ove insinuacije forumaša @danijell i @taško,da je Schlager "čovjek za sve režime"...
Naime,odgovor je jako jednostavan-učio sam od najboljih!!
Na kompu imam folder sa kompilacijom izjava Ćire Blaževića,pa ih se malo,malo podsjetim..između ostalog..
-(Dok je bio Tuđmanov ljubimac)-Hrvatska do Drine,Bosna ne postoji,živio NDH i Ante Pavelić,svi stričevi i otac su mi bili ustaše!
-(Kad je izabran za selektora BiH)-Ja sam rođen u Travniku i najveći sam Bosanac na svijetu!
-(Dok je trenirao Dinamo)-Dinamo je moja jedina ljubav,tražiću da me sahrane sa bijelim šalom i u dinamovom dresu,Zdravko Mamić je najbolji menadzer u Evropi!!
-(Kad je prešao u Hajduk)-Hajduk je najbolji klub u bivšoj Jugoslaviji,nikad ne bih bio pravi trener da sam umro a da nisam vodio Hajduk,Zdravko Mamić je klošar koga sam u Zagrebu slao na aerodrom ili željezničku stanicu da sačeka nekoga i koji je prodavao kartonske podmetače da gospoda ne prlja hlače na dinamovim utakmicama!
-(kad je vodio Hajduk protiv Debrecena)-Debrecen je trenutno najjača ekipa u Evropi!!
-(Sa Tuđmanom)-Srbi su svi zločinci!!
-(U Beogradu)-Jedina neostvarena želja u životu mi je da budem trener Crvene Zvezde jer to je jedan od najvećih svjetskih klubova!!
-(U Banjaluci,na prijemu kod Dodika)-Dodik je najbolji političar koga sam ikad vidio,ima 4 milijarde na računu! Volio bih trenirati Borac!!
Ima još,ali učite sami