Džontra je napisao:
Meni je često to bilo na predavanjima...Ako se nasmijem najebao sam, a sav drhtim od želje...nedostaje mi to...
Joj jest! U pravu si! Kad se sjetim... Onaj osjećaj kad kuva po tebi, upišao bi se od smijeha...
osamstotinazena je napisao:
Bila sam i ja na tom sra*u prije par godina u nekom podrumu nekog motela/hotela kod Kosmosa negdje. Smijala sam se ta tri sata

. Postavljala sam nebulozna pitanja

. Nasmijavala sam i druge oko sebe. Onda i sve prisutne

. Osim što su im cijene "prave sitnice", osim što smo sami sebi morali platiti to što smo pili, dobili smo neki kineski alat u nekom mini koferčiću, koji nije ni mini koferčić, nego podsjeća na neku Barbie kutiju (valjda kao poklon da nas utješe i da nam upute izvinjenje što smo tu proveli najbeskorisnijia 3 sata u našim životima).
Ajde, mi smo dobili vunene uloške za obuću!

Joj ljudi, em ja i brat krepavamo od smijeha, em uleti malo crno mače usred prezentacije. Ja se zakocenula!

A jest, cijene su prava sitnica. A moć ubjeđivanja onog čovjeka... ajooooj... davi i gumenu patku bi udavio!
majstorovic je napisao:
Ja bio gore u motelu dragana i pojeo 2 vecere, i pocinje prezentacija kaze predavac nadam se da ste vecerali, neki jos nisu, a ja taman zovem konobara da donese jos jednu porciju. Jeo sam ko lud a on uzeo neku kremu za reumu i maze mi lakat, a ja ganjam grasak po tanjiru. hahahhaha luda kuca otkrili toplu vodu prvo smo izbacili vunu jer je kao seljakluk a sad uvozimo jastuke punjene vunom iz novog zelanda kao on je bolji nego nas seoski ovan i to jos placamo stotine maraka...

Krema, košta sitnicu, ma samo 30 maraka, molim, maraka, ne eura!

Inače sve ostale cijene su u eurima, i mislim da samo onaj jastuk košta ispod hiljadarke.