banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 644 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2016, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Sjećam se dobijem od nekih jugovića iz Njemačke 50DM. U to doba je čitava porodica mogla živjeti mjesec dana od tih para.
A ja odem u stari zenit, i kupim dres A. Hardaway za 45DM. Original Champion, crni, u cijeloj Banja Luci samo je tu bilo kupiti, i bio još Jordanov crveni.

Kad sam došao kući u dresu malo je falilo tad da svoj maloljetni život nastavim kao beskućnik.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja imam isto njegov dres, verzija za domaće utakmice, dobio ga za rođendan, kupljen u Championu, gdje sad cap cap. Obukao ga dva puta, rekao jebeš ovo neć da mi se uništi. Imam ga i dalje, skoro netaknut.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2016, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2016, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.etrafika.net/banjaluka/7869/ ... sad-2-dio/
http://www.etrafika.net/banjaluka/7901/ ... kad-i-sad/

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2016, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.etrafika.net/banjaluka/7788/ ... -pazarili/

Говедарница.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2016, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2016, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Renovira se Klašnik. :pottytrain2:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2016, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vrbas ovde djeluje povisoko, nije valjda da ga je brana toliko promjenila.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Spoiler:
Pješačka zona u Ulici bana Milosavljevića, od zgrade Gradske uprave do Narodnog pozorišta RS, poznata kao "parkić", mogla bi ove godine dobiti novo ruho, tvrde nadležni. Prema riječima Zorana Novakovića, načelnika Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, iako finansijska sredstava nisu planirana u ovogodišnjem budžetu grada za rekonstrukciju, ipak bi moglo doći do realizacije jer Slobodan Gavranović, gradonačelnik, radi na iznalaženju sredstava da taj dio posla krene. "Projektna dokumentacija se radi za sanaciju tog dijela ulice, a u pitanju je skidanje kompletne površine i stavljanje granitnih ploča ili nekog drugog materijala, koji će estetski dosta bolje izgledati, a radi se o dijelu od zgrade Gradske uprave do Narodnog pozorišta, gdje bi se stvorio plato za šetalište", istakao je Novaković. Tim projektom došlo bi i do uređivanja bašta, te stvaranja ambijenta gdje će građani moći i šetati i odmarati. Komentarišući ovo, Zoran Talić, odbornik PDP-a, kaže da bi urbanističkim i regulacionim planom jasno trebalo precizirati kako bi trebalo da izgleda glavna ulica u gradu. "Ovako imamo situaciju da imamo nakarade od gradnje koje su rađene u užem centru zbog toga što nije donesen urbanistički plan. Trebalo bi naći fino, kvalitetno rješenje koje će biti prihvatljivo i građanima i turistima, jer razvijamo grad kao turistički", istakao je Talić. Prema Talićevim riječima, nije prihvatljivo što su neki lokali poprimili izgled šatora, te mora biti sve ljepše na tom potezu. Boran Bosančić, šef Kluba odbornika DNS-a, istakao je da, imajući u vidu da je taj potez u samom centru, bilo bi dobro da se rade neka investiciona ulaganja, te da taj dio prostora bude uređen. Mnogi građani smatraju da je dobra ideja da "parkić" kao najpopularnije šetalište dobije izgled kao što ga imaju šetališta u evropskim metropolama. "Centralni dio grada treba urediti, dodatno uljepšati da i stranci koji dolaze u naš grad imaju šta vidjeti", kaže Nenad Talić, odbornik SNSD-a.

Izvor - Parkić u novom ruhu

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
800 je napisao:
Spoiler:
Pješačka zona u Ulici bana Milosavljevića, od zgrade Gradske uprave do Narodnog pozorišta RS, poznata kao "parkić", mogla bi ove godine dobiti novo ruho, tvrde nadležni. Prema riječima Zorana Novakovića, načelnika Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, iako finansijska sredstava nisu planirana u ovogodišnjem budžetu grada za rekonstrukciju, ipak bi moglo doći do realizacije jer Slobodan Gavranović, gradonačelnik, radi na iznalaženju sredstava da taj dio posla krene. "Projektna dokumentacija se radi za sanaciju tog dijela ulice, a u pitanju je skidanje kompletne površine i stavljanje granitnih ploča ili nekog drugog materijala, koji će estetski dosta bolje izgledati, a radi se o dijelu od zgrade Gradske uprave do Narodnog pozorišta, gdje bi se stvorio plato za šetalište", istakao je Novaković. Tim projektom došlo bi i do uređivanja bašta, te stvaranja ambijenta gdje će građani moći i šetati i odmarati. Komentarišući ovo, Zoran Talić, odbornik PDP-a, kaže da bi urbanističkim i regulacionim planom jasno trebalo precizirati kako bi trebalo da izgleda glavna ulica u gradu. "Ovako imamo situaciju da imamo nakarade od gradnje koje su rađene u užem centru zbog toga što nije donesen urbanistički plan. Trebalo bi naći fino, kvalitetno rješenje koje će biti prihvatljivo i građanima i turistima, jer razvijamo grad kao turistički", istakao je Talić. Prema Talićevim riječima, nije prihvatljivo što su neki lokali poprimili izgled šatora, te mora biti sve ljepše na tom potezu. Boran Bosančić, šef Kluba odbornika DNS-a, istakao je da, imajući u vidu da je taj potez u samom centru, bilo bi dobro da se rade neka investiciona ulaganja, te da taj dio prostora bude uređen. Mnogi građani smatraju da je dobra ideja da "parkić" kao najpopularnije šetalište dobije izgled kao što ga imaju šetališta u evropskim metropolama. "Centralni dio grada treba urediti, dodatno uljepšati da i stranci koji dolaze u naš grad imaju šta vidjeti", kaže Nenad Talić, odbornik SNSD-a.

Izvor - Parkić u novom ruhu

У Игалу су власници кафића умољени да финансирају уређење шеталишта пред својим објектима.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
filozof sa vrbasa je napisao:
Vrbas ovde djeluje povisoko, nije valjda da ga je brana toliko promjenila.

Nije ovo tijesno vec krupske stijene...dio izmedju Krupe i Bocca....brana je promijenila samo dio u Boccu...stari put je potopljen a izgradjen novi preko Dabraca....sve ostalo je majka Terezija probila i tako je i dan danas

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

davorr3 je napisao:
Renovira se Klašnik. :pottytrain2:

Sila pravi novu Staru Adu....

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Krol jesu li tvoji sa lijeve strane ili desne strane gledajuci uzvodno uz Vrbas???

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka

Vise ih je lijevo al ima i desno

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Jel to ono Pritajeni snsd skriveni sds??? :lol:

Sa lijeve obale snsd a sa desne sds????

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2016, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka

Aha

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2016, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hvala krol, ne putujem tuda cesto pa zaboravim da postoje dva kanjona, a svaki mi je kao jaje jajetu

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 21:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Mar 2016, 18:20
Skoro sam saznala za rodjaka koji je davno imao pekaru u Bojica hanu.Zvao se Jovo Gotovac.Neznam kako se zvala pekara.Znam da ta kuca jos postoji pa me interesuje da li neko tacno zna gdje se nalazi,ili moze da pita nekog starijeg.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Sačekaj da chils vidi poruku, ako neko zna u vezi tog dijela grada onda to je on.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
stob reko nas brale

ja koliko znam samo je Hakija imao pekaru u Bojica Hanu
znam da je birvaktile ranih 60ih bila prodavnica peciva gedje je pok Saskin imao obucarsku radnju kasnije malo prije Jorge kovaca kad ides iz grada ili ako ides sa malte kad prodjes stocarevu mesnicu naidjes na jorgu pa onda na Bilija

ako je ovo sta pomoglo drago mi je
za jovinu pekaru stavrno nisam cuo ali ako mi kazes kad je radila ako nije prije 2 sv rata mozda ovi moji stariji znaju ako je prije fataj se arhiva

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 644 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]