|
U širem smislu sve psihoaktivne supstance se smatraju drogama, a to su kafa i duvan.. ali nebitno to. Zavisno od kulture, religije, podneblja, nešto je droga, a nešto nije droga. Da se mene pita, alkohol bih zabranio jer je jako opasna psihoaktivna supstanca i za pojedinca i za okolinu, a vutru bih legalizovao, kao pola US država, Kanada, Urugvaj, Južna Afrika, Gruzija.. Koka i razne tabletice se povremeno koriste da "dignu", ali ne valja ako se navuče na njih. Heroin je najgori - probaš iz razonode, onda osjetiš fizičku zavisnost, bolove, dok ne ubrizgaš novu dozu. A letalna doza nije puno veća od efektivne doze, zato se heroinaši lako predoziraju. Kako ja vidim u BL nema prekomjerne upotrebe, tabletice i koka u klubovima, poneki heroinaš u Mejdanu/Boriku, izolovani rekreativni duvači vutre i to je to. Skupa je vutra, ja bih duvao češće da je manja cijena, i da, vutra nije droga ali je posmatramo tako zbog zastarjelih zakona (dobro jeste, ali jedina je koja nema drastične negativne efekte). A i murija je vnago - nema veze što se vrši višemilioska krađa, bitno je uhvatiti lik sa pola grama vutre.
EDIT: jbg, tek sad vidjeh da kasnim mjesec i po.
_________________ Vi svi pripadnici sekretarijata haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite kurac. Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali. Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.
|