banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Odlika grada je gradski autobus

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
manitu uci da svira je napisao:
Ma dobro, malo sam pretjerao u naslovu, lijepa je Derventa :(

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Prijatelju Djordje, sampion si u pisanju nerazumljivih postova koji su dusu dali samo da se skroluju i preskoce. Tu negdje do Sinipa i na polovini puta do onoga Brale.

Bez uvrede ali kao da si na nekim drogama kad se latis tastature. Boze dragi.....

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mrzim vas obadvojicu (i šakala i manitua,da ne bude zabune)...

U konkretnom sukobu stajem na stranu šakala jer potenciranje da si iz većeg grada je jedna vrsta kompleksa...ja,iz BL, se ni pred beograđaninom,sarajlijom,skopljancem nikad nisam osjećao inferiornim,niti ću...naprotiv!!!

derventa je uvijek bila fina čaršija....ni u jna,ni na utakmicama,koncertima....nije se primjecivala razlika izmedju njih i nas....za razliku od nekih gradova (možda čak i većih od dervente,ali neću da ih imenujem jer sam skontao da ima forumaša i otuda)...

da ne bude ko sinoć sa onim što niko živ osim alkyja nije skontao ono moje "tačno bi trebalo uvesti neki ispit prije nego se dozvoli ljudima da sjednu za volan",pokušaću na geografskim pojmovima objasniti ovo zašto cjenim šakala i derventu za razliku...od nekih :lol:

idemo od početka....kad se kaže hrvatska ili bosanac,većina bi ,bar ovih malograđana,kakvih imam i u familijima,poletila na hrvatsku,da se tamo obuče,ode u zagreb u muller,kfc...mietlleurop jbt!!!... i na prvu bi se reklo da je ta hrvatska malo "europeiriziranija" i sl od bosne...bosna je mujo i haso...bosna je klanje...seljačine...zagreb je za moju ženu (a i dosta forumaša,nešto uzvišeno!!!!)....

al vjerujte starom šlageru na riječ......u svakom,ali SVAKOM.društvu će zagrepčanin,ili čak varaždinac (špancir fest!!) biti inferioran u odnosu na mostarca,recimo!!

potpuno nebitno da li je u pitanju šega,zajebancija,svirka na plaži,jna zajebancije,barenje cura,za potuć se ,popit,zapjevat....recitovat prevera...sporazunjet se sa starncem...napravit posao vani...koji god segment odaberete,mostarac će bolje proći od purgera (govorim o vgećini,a ne generalizujem)...

ne znam koji mi q zagreb i mostar i varaždin padoše napamet,ali eto,otiđite jedan dan u Vrgorac (HR) u EU,pa se vratite sutra u susjedni Ljubuški (u zaostaloj BH).....

Za sebe ću zadržat gdje su ortodoksne seljačine,a gdje šmekeri :D

Uglavnom,brate Šako,volim i tebe i Derventu!!

A manitu me iznenadio što na geoghrafskim odrednicama traži neku komparativnu prednost.....

Ono što ostaje konstanta je da vas mrzim obojicu...razlog nije geografski,već emotivni...što ste moju omiljenu forumašicu obojica znali prije mene :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Dec 2015, 17:23, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kaže lik koji svršava na Cecinog sina i na to da će on uskoro i vozački položiti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ima li turcine nekih samostana oko Dervente
Sujmjivo mi je ovo sto Slagzi toliko na tvojoj strani
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:
Mrzim vas obadvojicu (i šakala i manitua,da ne bude zabune)...

U konkretnom sukobu stajem na stranu šakala jer potenciranje da si iz većeg grada je jedna vrsta kompleksa...ja,iz BL, se ni pred beograđaninom,sarajlijom,skopljancem nikad nisam osjećao inferiornim,niti ću...naprotiv!!!

derventa je uvijek bila fina čaršija....ni u jna,ni na utakmicama,koncertima....nije se primjecivala razlika izmedju njih i nas....za razliku od nekih gradova (možda čak i većih od dervente,ali neću da ih imenujem jer sam skontao da ima forumaša i otuda)...

da ne bude ko sinoć sa onim što niko živ osim alkyja nije skontao ono moje "tačno bi trebalo uvesti neki ispit prije nego se dozvoli ljudima da sjednu za volan",pokušaću na geografskim pojmovima objasniti ovo zašto cjenim šakala i derventu za razliku...od nekih :lol:

idemo od početka....kad se kaže hrvatska ili bosanac,većina bi ,bar ovih malograđana,kakvih imam i u familijima,poletila na hrvatsku,da se tamo obuče,ode u zagreb u muller,kfc...mietlleurop jbt!!!... i na prvu bi se reklo da je ta hrvatska malo "europeiriziranija" i sl od bosne...bosna je mujo i haso...bosna je klanje...seljačine...zagreb je za moju ženu (a i dosta forumaša,nešto uzvišeno!!!!)....

al vjerujte starom šlageru na riječ......u svakom,ali SVAKOM.društvu će zagrepčanin,ili čak varaždinac (špancir fest!!) biti inferioran u odnosu na mostarca,recimo!!

potpuno nebitno da li je u pitanju šega,zajebancija,svirka na plaži,jna zajebancije,barenje cura,za pouć se ,popit,zapjevat....recitovat prevera...sporazunjet se sa starncem...napravit posao vani...koji god segment odaberete,mostarac će bolje proći od purgera (govorim o vgećini,a ne generalizujem)...

ne znam koji mi q zagreb i mostar i varaždin padoše napamet,ali eto,otiđite jedan dan u Vrgorac (HR) u EU,pa se vratite sutra u susjedni Ljubuški (u zaostaloj BH).....

Za sebe ću zadržat gdje su ortodoksne seljačine,a gdje šmekeri :D

Uglavnom,brate Šako,volim i tebe i Derventu!!

A manitu me iznenadio što na geoghrafskim odrednicama traži neku komparativnu prednost.....

Ono što ostaje konstanta je da vas mrzim obojicu...razlog nije geografski,već emotivni...što ste moju omiljenu forumašicu obojica znali prije mene :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisi shvatio temu, al nema veze. Mržnja je jedna predivna konstanta :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ima li turcine nekih samostana oko Dervente
Sujmjivo mi je ovo sto Slagzi toliko na tvojoj strani
:lol:

Ahhaaha, Kachkavenda rulz :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vezano za temu,još bih samo dodao par stvari,da vidite koliko je nebitno da li je neki grad veći ili manji...na stranu što si kao banjalučanin tada kotirao svagdje do jaja,ali da to dočaram na nekim primjerima iz vlastitog života....odem 1988 u jna u novi sad i nemam gdje popiti espresso kafu i usput se uvaliti 50 maraka na poker aparatu :lol: :lol: ..za espresso mi pominju da odem u neki egzotični dio grada iza futoške pijace,a za poker aparate niko nije čuo :lol: :lol: ....imao sam osjećaj kao da sam iz banjaluke otišao u somaliju 8)

a novi sad sad ima pola miliona stanovnika.....osjećeću se inferiorno prema njima,al zamalo...

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Dec 2015, 17:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bih da mračim, tema je "Nesh na'da me" kao odbrambeni mehanizam lokalno centricne kulture.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Još da Manitu nekako nađe način da ubaci termin "šahovsko polje"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Novi Sad pola miliona ljudi? Tesko..
To su individualne stvari ali Hrvati jesu za stepenicu emancipovaniji, ne znaci da su bolji, pametniji ili sta god, vec jednostavno duze su bili izlozeni dosta naprednijem okupatoru... Zagreb i Banja Luka, dobro ti kaze zena, nije to za porediti. :D Mada eto i u tom "mitteleuropa" Zagrebu glavnu rijec vode hercegovci koje ovi starosjedioci u ZG nikako ne gotive. :D

Glamocaci u Banja Luci, Sandzaklije u Sarajevu, Hercegovci u Zagrebu, Jevreji u Njujorku.. nastavi niz...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kompleksaši u Beču.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Sad ce da dodje Alki, da razumije sta je Slagzi rekao :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Novi Sad pola miliona ljudi? Tesko..

ovo za pola miliona, priznajem da sam lupio....al prije dvije godine sam otišao tamo prvi put nakon 25 godina,i sve ono što je bilo prazno kad sam zadnji put bio,sad su stambeni kompleksi,sav onaj dio od jugodenta i jugoalata prema novom naselju i majevici,i oko željezničke i autobusne stanice,rodio se maltene novi grad tu....ubjeđen sam da je taj grad kroz sve ove turbulencije i izbjeglice iz republike srpske krajine i bosne,maltene poduplao svoj broj stanovnika u odnosu na kako ga ja pamtim iz 1988,pa sam nekom vulgaris računicom došao do pola miliona....

al inferiornost ne priznajem :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Ja ne znam sta ovde pise, al' ako je pisanje po turcinu i derventi .. podrzavam :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
zerocool je napisao:
V@nja je napisao:
Ja ne znam sta ovde pise

.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
BeckaSkola je napisao:
... Zagreb i Banja Luka, dobro ti kaze zena, nije to za porediti....

Vidiš, Hrvati koji su posjetili BL kažu da je BL slučajno u Hrvatskoj(obavezno stavljaju :) posle ove izjave), bila bi odmah iza ZG.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bila je :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I to glavni grad. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]