banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2013, 01:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Čuj ko je čitao? Ja! :lol: Ja brisala za njim i za Hrnom inače bi nas Vader sve troje pomeo (uvijek na mom podforumu tovarili). :lol:
Pozdravljaju se oni tako jednom, šalju oproštajne poljupce, izljubili sve pa i Mirku poslali poljubac. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
E da sam tada znao ono sto sada znam o Vaderu tovarili bi njega vise nego bilo koga drugog :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 01:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ovaj forum uopste nije vise javni forum i to je vec odavno prestao da bude. Posto nikoga na ovom forumu ne znam licno (mozda me neko zna a da ja to ne znam) pa mogu kao iz nekog neutralnog coska da komentarisem mogu da kazem da je ovaj forum postao mjesto sacice ljudi koji komentarisu na svaku temu i u sve se uplicu. Takodje sam primetio da ako neko postuje nesto sto nije u skladu razmisljanja s tom istom sacicom ljudi odmah bude popljuvan i iznapadan. Kad se sve to uzme u obzir nije ni cudo da niko ne zeli da postuje i uplice se u rasprave. 90% tema ovde preraste u licne razgovore te grupe ljudi i tako i zavrse.
Milion puta sam postovao neka pitanja tj trebao neke informacije i ili sam ispljuvan ili je pitanje ostalo bez odgovora a ako neko od alfa clanova pokrene temu ta ista preraste u nekoliko stranica vasih licnih razgovora.

Verujem da je ovo delimican odgovor na pitanje zasto je opao broj clanova. Nadam se da ce te ovo shvatiti kao konstruktivnu kritiku te pokusaj pomoci

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
I ko god se novi pojavio iznapadali smo ga da je kopija xy bivsih forumasa, ne damo priliku... :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
daLEKO od toga da je svako novi odmah ispljuvan ali tvoj komentar je zivi primer onoga sta sam ja rekao. Ovakve vrste ismijavanja misljenja su na ovom forumu jako cesta pojava i eto ti razlog zasto ljudi ne zele da postuju

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
A kako to promjeniti ? Niko do sada nista konstruktivno da predlozi.

p.s

MOLIM MODOVE DA POBRISU POSTOVE KOJI NISU VEZANI ZA TEMU

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A nemas ti tu sta posebno da mijenjas :)
Ljude ne interesuje forum vise toliko, ima donekle i pravo onaj ko rece da je i Fejsbuk mozda tome doprinjeo al jbg :D
Sto se mene tice ovdje je dobrodosao svako, cak je i pozeljno da dodje par budala da nas malo zabavi, ja otkako sam se vratio ne naletjeh ni na sta posebno zanimljivo :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Malo šta se može izmijeniti, jedino istrajati ili otići.
Misliš da se i starijim članovima ne dešava isto to kao i mlađim? Tako je i u životu a ne samo na forumu. Boriš se za svoje mjesto pod suncem, nekad popuštaš nekad istjeraš svoje, kao i u životu.
Ja lično se prilagođavam, prilagođavam se stilu pisanja većine, to ide spontano kao mijenjanje brzina. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ratkop je napisao:
daLEKO od toga da je svako novi odmah ispljuvan ali tvoj komentar je zivi primer onoga sta sam ja rekao. Ovakve vrste ismijavanja misljenja su na ovom forumu jako cesta pojava i eto ti razlog zasto ljudi ne zele da postuju

Ja ovdje ne vidim nikakvo ismijavanje, rekla sam to ozbiljno, neka te ne zavaraju ta dva kretenska smajlija. Sjetimo se situacije kad se pojavila nova neka cura, navodno iz trebinja, pa je talija nad njom vrsila kviz da utvrdimo da li je stvarno iz trebinja ili je neki bivsi forumas. Cura bila online 3 dana i kad je vidjela da je docekana na noz odustala. Malo si vise trebao pratiti situaciju da bi znao o cemu pricam.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mifko ne iznosi dezinformacije. :)
Cura pod čijim nalogom se predstavljala nije nikad kročila na BL forum. :wink:

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:
A nemas ti tu sta posebno da mijenjas :)
Ljude ne interesuje forum vise toliko, ima donekle i pravo onaj ko rece da je i Fejsbuk mozda tome doprinjeo al jbg :D
Sto se mene tice ovdje je dobrodosao svako, cak je i pozeljno da dodje par budala da nas malo zabavi, ja otkako sam se vratio ne naletjeh ni na sta posebno zanimljivo :D

Mislim da nije istina da ljude ne interesuju forumi ima interesovanja itekako ali vec je navedeno dosta stvari malo ili nikakvo reklamiranje foruma pa napadanje novajlija licni razgovori forumasa na temama bahatost onih sa par milki postova prema pocetnicima itd itd...

forum je zamisljen kao javna tribina gdje svako moze nesto reci ako jedan forum to nemoze da pruzi pa sta mu je onda svrha ?

Vrh

Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:37
Shabban je napisao:
cak je i pozeljno da dodje par budala da nas malo zabavi

amin..
Slika
Mifko je napisao:
I ko god se novi pojavio iznapadali smo ga da je kopija xy bivsih forumasa, ne damo priliku... :D :D

Nisam bez krivice,bacam prvi kamen,napao sam ajvar jer sam mislio da je drinin,al to je bilo u ono doba aktivne paranoje.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mifko je napisao:
ratkop je napisao:

Ja ovdje ne vidim nikakvo ismijavanje, rekla sam to ozbiljno, neka te ne zavaraju ta dva kretenska smajlija. Sjetimo se situacije kad se pojavila nova neka cura, navodno iz trebinja, pa je talija nad njom vrsila kviz da utvrdimo da li je stvarno iz trebinja ili je neki bivsi forumas. Cura bila online 3 dana i kad je vidjela da je docekana na noz odustala. Malo si vise trebao pratiti situaciju da bi znao o cemu pricam.

Koliko se sjecam pola muskog foruma je odmah pocelo sliniti za tom curom pacenici i ne cudi sto je otisla :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Mifko ne iznosi dezinformacije. :)
Cura pod čijim nalogom se predstavljala nije nikad kročila na BL forum. :wink:

Ma nije bitno, da budala odmah nije stavila slike na autoportret nikad ne bismo saznali da je bio lazni nalog. Mozda je mogla biti bas neka cura koja hoce da se pridruzi forumu. Upratila sam proslu sedmicu neku novu, tamo na sminkanju, napisala ogroman post i na kraju nas moli da ne mislimo da je reinkarnacija drininog ili nekog drugog, jer nas prati vec dosta dugo ali se nije javljala upravo zbog tog da je odmah ne otpilimo na prvu.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:37
Mifko je napisao:
Sjetimo se situacije kad se pojavila nova neka cura, navodno iz trebinja, pa je talija nad njom vrsila kviz da utvrdimo da li je stvarno iz trebinja ili je neki bivsi forumas. Cura bila online 3 dana i kad je vidjela da je docekana na noz odustala. Malo si vise trebao pratiti situaciju da bi znao o cemu pricam.

I još kačila slike svoje sestre,rodice,poznanice u narodnoj nošnji,a zna da mi je to fetish...
i besramno mi se nabacivala i pisala kako želi moje sjeme u sebi...baš tim riječima!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mozda joj je smetalo to sto je docekana na noz, a ne na nesto drugo. No odosmo mi u pogresnom smijeru. :D :D

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahaha a mukica :D

Da se ja pitam kao sto se ne pitam vratio bih tog drininog na forum, i njega i Kobru i Miodraga i ko zna koga sve jos :D
Zamislite samo tog ludila i te ekipe :D
Niko od nas ne bi ni isao na posao, visili bi 24 sata na ovom cudu :D
A umjesto toga osudjeni smo da citamo kako je sakalu vrijeme da se zeni ili sta vec :lol: :lol:

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da li pricate ljudima o forumu :) ja sam pokusao vec dvoje troje navuci al nema jos rezultata naravno ako se neko moj pridruzi forumu napisat cu da ga se ne dira da nije klon :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mogu ja macku napraviti nalog, veci je lik od pola forumasa. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 02:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Napravila bi i zecu, ali se spasio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]