zigizmund je napisao:
Ta Farma je dno dna. Mene iskreno zanima kako je nisu već ukinuli, pa to 90% ljudi u kući su zreli za ludnicu. Daj im malo alkohola i psovke pršte na sve strane, psuje se sve živo i neživo i to direkt u LIVE programu bez imalo cenzure! Sinoć sam slučajno naletio na onog Đusa kada je onom jadnom čikici govorio da mu je ostao kurton u dupetu, da obliže spermu sa čela i ostale gadarije i to zamisli LIVE na jednom kanalu sa nacionalnom koncesijom. Ne znam, ovo je stvarno previše.. hoće li itko reagovati od nadležnih i ukinuti to već jedamput? Zbog takvih stvari se u civilizovanim zemljama oduzimaju koncesije!
То очигледно диже гледаност. Зато су, ваљда, и изабрали такве ликове.
Тачно је да се кажњавају телевизије због таквих испада вани, али... ко у неким земљама бивше Југославије даје дозволе и како се издају, чуди ме како програми неких телевизија нису још више "сочнији"
zigizmund je napisao:
Sa druge strane cijeli ovaj koncept Farme se skroz razlikuje od prave licence kako bi trebao da izgleda. Pa oni su po cijele noći budni i kolju jedan drugog, onda ujutro spavaju do 3 poslijepodne. Pa zamisli da jedan farmer spava do 3 popodne, pa stoka bi mu već odavno sva pocrkala. Treba im dati posao da nešto rade, da se bude u 6 ujutro pa da vidiš kako bi se umirili svi (to je uostalom i koncept samog showa). Ovo mi više izgleda kao big brother na seljački način.
Да ли би такав концепт којег помињеш био занимљив у "земљи (пардон, сада земљама) сељака на брдовитом Балкану"?

Да ли би тада било тих свађа које очигледно дижу гледаност?
П. С. Не пратим Фарму, а немам појма ко су те звјездице које учествују које помињеш.

За Ђуса први пут чујем. Неки пјевач, шта је већ.