Pozdrav svima!
Ovo što ću vam sada ispričati može vam djelovati nevjerovatno i neistino, ali morate, ponavljam, morate mi vjerovati, inače slijedi pakao kroz koji ćete morati proći ukoliko se ne pripremite.
Ja se zovem Elvedin Salihović, i dolazim iz nedaleke budućnosti.
Ja dolazim iz 2033. godine i dolazim iz države - Novaslavia (nova unija bivših jugoslavenskih država, Mađarske, Češke, Slovačke, Poljske, Albanije, Bugarske i Rumunije).
Vratio sam se u 2012. godinu prije tačno 2 mjeseca, tj. 14. Oktobra, vremeplovom koji mi je zadužila vlada države koju predstavljam.
Znam, mnogima zvuči neistinito, nevjerovatno, glupo, ali vjerujte mi, Vaša glava i vaša sudbina ovisi o ovome.
Danas je 14. Decembar 2012 godine, i kao što već vidim, postoje mnoge medijske propagande i neistine o datumu 21. Decembar 2012.
Mnogi mediji pričaju da će na taj dan početi galaktičko poravnjanje galaksije, mnogi zemljotresi, da će se pojaviti nova nebeska tijela na nebu, da će se Isus/Isa vratiti na zemlju za spasenje čovječanstva, da će biti cjelosvjetska kataklizma, glad i ratovi... Jedna stvar ovdje je istina - dolazi veliki i trajan rat pun čemera, tuge, krvi i gladi.
Došao sam iz budućnosti da upozorim građane Federacije Bosne i Hercegovine da 21. Decembra, kada bude novi referendum o izjašnjavanju o aneksiji FBiH hrvatskoj i prepuštanja RS-a Srbiji, da ne izlaze na taj referendum, da zaustave pripajanje i raspadanje Republike Bosne i Hercegovine i stvaranje novih ratova na ovim prostorima.
Glavešine, političari i vođe ove države namjeravaju već za 3 dana, tj. u Ponedjeljak, obavijestiti javnost o tom referendumu, ali ja se nadam da sam ih ovim potezom preduhitrio.
Ono što slijedi nakon ovih referenduma i raspadanja (ne)cjelovite multi-entitetske BiH, je 1000 puta gore nego ono što se dešavalo 1990-tih godina.
Rat, glad, čemer koji će na ovim prostorima trajati punih 5 godina bez ikakvih stranih intervencija i pomoći. Rat koji će 2013 u rano proljeće početi sa pokušajem otcjepljivanja Sandžaka u Srbiji i pripajanju Hrvatskoj Federativnoj BiH.
Znam da ovo sve zvuči nevjerovatno, glupo i neistinito, slično onoj priči John Titor-a s kraja '90-tih, ali vjerujte mi, došao sam tu da promjenim stvari i učinim stvari bolje za nas i našu budućnost.
Ovu poruku sam napisao iz jednog internet kafića, najbrže što sam mogao, jer nemam današnje novčanice koje svi danas koriste, pa sam zamolio radnika internet kluba da samo želim provjeriti E-Mail.
Šta god vas zanima, kako god Vas mogu osvjestiti, slobodno me pitajte ovdje na forumu.
Sada idem i na sva pitanja odgovaram sutra u ovo vrijeme.