banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 08:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2015, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
malo iscitavam forum,pa mi,citajuci temu o Totalu,i ostalim provajderima,pogotovo Elti,pade nesto napamet kako se covjek na dobro lako navikne :(

kad je televizija u pitanju,ja nikad srecniji u zivotu nisam bio nego kad sam juna 1994 uspio na svom crno-bijelom portablu pogledati polufinala sp u USA,gdje su igrali brazil-svedska i bugarska-italija :(

bio na odmoru,danima nema struje,dodje mozda na koji sat sedmicno....i ja iskoristim taj dolazak da napunim neki ogromni akumulator koji sam negdje nabavio,ni dan danas ne znam da li tenkovski ili traktorski.....i cekam to vece polufinala da spojim portabl da vidim hoce li proraditi!!

ta sreca i to ushicenje kad se televizor upali,a u ponoc,uz komentar dragise cporsovica, na teren istrcavaju romario,tafarel,dunga,dallin,kennet andersson,bebeto,a poslije njih stoickov,leckov,kostadinov,baggio,massaro,baresi,maldini.....to je nesto sto je tesko opisati...citav grad u mraku,sankcije,vise niko ni one agregate ne koristi ejr je i nafta i benzin ko suvo zlato,a ja i kolega kod mene na balkonu gledamo polufinala uz pivo!!

jebo te zivot!!! :(

pa ona drama,kad pred kraj utakmice slika pocne da se suzava sa jedne ili druge strane...hoce li akumulator izdrazati do kraja.......

a sad struje ima stalno,od 140 kanala ispadne jedan pa ih ostane samo 139...drama...histerija...psovke...ljudi vrijedjaju jedni druge,ujedaju....zlo....

u sta smo se pretvorili :(

sad nam ne valja slika na ovom kanalu,na onom je bolja,glup nam je ovaj komentator,onaj je mnogo bolji....

nije ovo samo post namjenjem za temu elta,i ja se u svom poslu svakodnevno susrecem sa slicnim pitanjima....

vise neko moje filozofiranje o zivotu,a pogotovo tacnosti one misli "nije bogat onaj ko mnogo ima,vec onaj kome malo treba" :(

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Stara za vrijeme rata ispeče ljeb,stavi kečapa odozgo,i odlična pica.......sad mi odgovara samo ona u Kolima
za vrijeme rata komšija mi da 10min game boy da kuvam,baterije zlato,ćuna konstantno u erekciji tih 10min...sad skinem igricu za sat vremena,instaliram ,iszbrišem,dosadno
prije 3 kanala,i uvijek nađeš nešto za gledati,sad i kad sjednem za tv samo listam nigdje se ne zaustavljam....itd

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
To su bila neka druga vremena, kad nemas nista onda si zadovoljan i sa malo, ali prirodno je da covjek tezi boljem.

Vise zvuci isprazna i dosadna prica, ali gledam pocese ljudi izbjegavati kafice koji nemaju internet... Ni ne naruci sta ce piti, vec sa ulaza pita konobara koja ti je sifra. :D Ne ispusta se telefon iz ruku... moderna vremena. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
O tome da 800 ponovo pokrene ono takmicenje!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
BeckaSkola je napisao:
To su bila neka druga vremena, kad nemas nista onda si zadovoljan i sa malo, ali prirodno je da covjek tezi boljem.

Vise zvuci isprazna i dosadna prica, ali gledam pocese ljudi izbjegavati kafice koji nemaju internet... Ni ne naruci sta ce piti, vec sa ulaza pita konobara koja ti je sifra. :D Ne ispusta se telefon iz ruku... moderna vremena. :D

Sifra za wi-fi u svijetu inace pise na dnu racuna,ne znam sta ti je to neobicno,zamisli npr utorak liga sampiona,a kafana nema tv.U svijetu,pa I kod nas pocinje wi-fi I u autobusima.Sto se negativne strane tice u San Francisku lik 'puko' usao u metro sa namjerom da nekog upuca,svi buljili u mobilne,on stane pred kameru izvuce utoku i....vrati je
I onda opet potegne nedugo kasnije,ovaj put pogodi nekoga,na snimku se jasno vidi niko nije reagovao

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:

bio na odmoru,danima nema struje,dodje mozda na koji sat sedmicno... (

malo si pomjesao , tad je struje generalno govoreci vec bilo, tacnije od septembra 1993 ( ovo govorim za podrucje BL), a u ljeto 1994 je u jednoj fazi bila redukcija svaki treci dan, mozda si ti bas zakacio tu neku podnevnu redukciju, meni je bilo najgore od ljeta 1992 pa zima 92 na 93, to je bio raspad.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

djordjevet je napisao:
BeckaSkola je napisao:

Sifra za wi-fi u svijetu inace pise na dnu racuna,ne znam sta ti je to neobicno,zamisli npr utorak liga sampiona,a kafana nema tv.U svijetu,pa I kod nas pocinje wi-fi I u autobusima.Sto se negativne strane tice u San Francisku lik 'puko' usao u metro sa namjerom da nekog upuca,svi buljili u mobilne,on stane pred kameru izvuce utoku i....vrati je
I onda opet potegne nedugo kasnije,ovaj put pogodi nekoga,na snimku se jasno vidi niko nije reagovao

ma jebem ti narod, najludje je kad dodju kod nekoga na neku proslavu i onda debili povade mobilne i cukaju neki k...ac po njima :confused2: , ma to je za psihijatra.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ja u poslednje vrijeme izbjegavam kafane koje imaju wifi, a kafane sa televizorom izbjegavam nekako oduvijek. Ako baš ima tražim mrtvi ugao iza zida gdje se isti ne vidi.

Ako sam došao da nešto popijem i popričam sa prijateljima koji će mi qrac televizor i blejanje na internetu, to uvijek mogu i kod kuće.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Ja u poslednje vrijeme izbjegavam kafane

+1

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Samo mi to treba...izvuku me iz kuće i još da odem u kafanu bez interneta...to je moja vizija pakla...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Samo mi to treba...izvuku me iz kuće i još da odem u kafanu bez interneta...to je moja vizija pakla...

da li još uvijek imaš suicidalne misli i povremenu maniju gonjenja ?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neću ti čak ni odgovoriti na tu glupost...osim da ti odgovorim da neću odgovoriti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ima suicidalne misli...želi da se udavi u pičetini

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Neću ti čak ni odgovoriti na tu glupost...osim da ti odgovorim da neću odgovoriti...

izbjegavaš sunce ? jedeš burek ispred kompjutera i usput guliš bananu ? lupa ti srce i drhte ruke na javnim mjestima ? živiš sa babom ?......ti si taj !

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alkibijad Dajguz V je napisao:
ima suicidalne misli...želi da se udavi u pičetini

staroj i žilavoj.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Babe su mi mrtve zadnji put kad sam provjerio...takođe ni jedna nije vampir...ostalo si pogodio...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Nesto sam razmisljo....kakva smo mi govna...nako....generalno....gnjecavi.....razmazeni....iskvareni.....pohlepni....samozivi...sebicni....napustili smo sve vrijednosti.....jebo ti nas

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ti si možda gnjecav, Džontra i ja smo kao kamen.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko mi?Ja jesam govance,al nisam gnjecav,već čvrst,postojan kao fizura Klaudije Šifer kad stavi trovremenski Taft

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Biće ovo duga i blaga zima
Bez snijega.............problemi sa nestašicom vode za piće su na vidiku.....tamo negdje,na ljeto

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]