Шајин je napisao:
е и тај стари сват је дебил. али људи ђе море да не волите свадбе?
јебеш ти свадбу ако ће бити као из неких америчких филмова да свира поп и џез
дај народњаке да се раставим са животом, дај ужичко да заиграм ко чоек! их...
а што се тиче пуштања тих "осјетљивих" пјесама, не знам шта бих вам рекао. ако неки Бошњак или Хрват долази на српску свадбу, за очекивати је такве пјесме. нека се помири са тим. исто кад бих и ја отишао нпр. у Хрватску на неку свадбу, знам гдје идем и понашам се у складу са тим...
мало ми је лицемјерно због неколико људи/пријатеља не дозвољавати неке пјесме када већина жели да их чује. а и када се забрани, џаба све забране, када се стока напије и искешира има да се пјева шта се тражи

Ako išta na svijetu mrzim, mrzim svadbe! Meni to sve nekako usiljeno, ljudi premoreni, a smješci na licu, previše obaveza, uopšte, glupe su mi svadbe i gotovo. Kad se ja budem udavala, a ne... nema krkanske svadbe, ima da bude sve samo ne to.
A što se tiče "osjetljivih pjesama", nije tačno da su džaba zabrane. Brat moj, kome je inače majka Hrvatica, otac Srbin je pravio svadbu na koju su, podražumijeva se došli i Srbi i Hrvati, a pri tom su mu došli svi prijatelji Muslimani kojih ima poprilično. Na svadbi mu je pjevao Musliman, ispoštovao je sve što ga je brat zamolio... Znači, nema pjesama koje bi nekog uvrijedile, nema i tačka! Tako je i bilo, nit' se ko žalio, nit je kome smetalo.