ferdinand je napisao:
Veeeeliki poljubac nerevaru, biku, walteru, velikom i svima ovim koji su ovu temu cinili interesantnom...nekada.

Da, malo retrospektive...
VeLiKi je napisao:
Bik je napisao:
NEREVARE KRAAAAAAAAAAAAAAAALJU CARE SAHU IMPETRATORE CEZARE FÜHRERU SOFERU LEGENDO NASA!!!!
pa ti nisi normalan! Ti... ne mogu ja vise, covjek je prevazisao samog sebe...
nerevar je napisao:
VeLiKi je napisao:
bice uvijek si bio gomila govana, uvijek ces i biti:

nerevar je napisao:
Akcija - Pomozimo Velikom
U okviru Blagdana svetog Nikole, banjalučka Radost, udruga osoba s teškoćama u razvoju, organizirala je akciju pomoći dvadesetjednogodišnjem M.B. iz Banja Luke, pod nazivom «S.O.S. Pomozimo Velikom», s podnaslovom «Za bolji život djece s teškoćama u razvoju». Pod sloganima »I ja želim radost Božića», «Želim ostati u obitelji» i «Želim prijatelje», prošlog vikenda je u dvorani Ekonomske škole održan i humanitarni rock koncert na kojem su nastupili banjalučki bendovi. U ponedjeljak su volonteri udruge prodavali božićne ukrase i čestitke, a u utorak se u Galeriji likovnih umjetnosti održala humanitarna prodaja slika s izložbe «VeLiKa Radost». U prepunoj dvorani Ekonomske škole prisutne je zabavljao bend Sestre Milosnice, a pored članova Radosti, Volonterske sekcije Srednje elektrotehničke škole, Udruge Slatki koja je ispekla kolače, Udruge Vite koja je donijela darove, učenika 6.a razreda osnovne škole Branko Ćopić, koji su otpjevali tri božićne pjesme i dijelili darove djeci, skupu je bio nazočan gradonačelnik te mnogobrojni predstavnici humanitarnih organizacija iz cijele Bosne i Hercegovine. Svi građani dobre volje koji žele pomoći sirotom M.B. mogu to učiniti pozivom na broj 1432 kojim ćete donirati 1 KM. Dajmo mu djetinjstvo kakvo zaslužuje!
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Evo i riječi zahvale koje je veliki tom prilikom izrekao:
Tiiiimmmmyyyyyyyyyyyyyyy...
Tiiiiiiiiiimmmyyyyyyyyyy...
Tiiiiiiiiiiiimmmmmmyyyy!!!
Bik je napisao:
Bik je napisao:
nerevare, evo tebi umjesto zvaljenja nesto drugo od srca

KO JE POCEO RAT!?!?! KO JE SVE OVO POCEO!?!?! KO JE NAPRAVIO TEMU OD OVOG!?!?! A??JAAAAAAAA!Bau tu mi ju mizribl dogs! Ja sam zasluzio jacquekuvelinu vise od nerevara! Plus sto sam ljepsi! jacqueline, tvoja mama nista ne mora da zna...

ja sam pedofil, ja volim male djevojcice

ovo nije smijesno

Pero_Bombas je napisao:
zaklina... ne seri...

I tako dalje