alkibijad je napisao:
ja sam gradjevinsku zavrsio(visokogradnja)...
Vidio sam da si pametan co'ek a sad znam i zasto
TaškoBL je napisao:
Ja mogu reci da mi je glupo da neko iz gradjevinske skole upise gradjevinski fakultet... Koliko god to paradoksalno zvucalo...
... To potvrdjuje njihovo znanje iz srednje skole.
Njihova prednost u odnosu na gimnazijalce traje prva dva mjeseca i ogleda se u tome sto oni znaju kako se crtaju radovi iz gradj. konstrukcija. I to je uglavnom to. Sto se tice mehanike, tu su tarabe. Materijala, takodje. Matematika i fizika, da te bog sacuva. Cak je bilo i ljudi koji nisu iz gradjevinske skole, a crtali su bolje u AutoCADu od pojedinih vedeta iz gradjevinske...
Sve ovo sto si naveo i moze biti tacno jer su sada u gradjevinskoj izmjenjeni skoro svi profesori i dosle su neke tarabe da predaju koje veze sa zivotom nemaju...
Jedini novi profesor koji je dosao za vrijeme mog skolovanja je "suvi"... zaboravih tacno kako se zove... predavao projektovanje. Lik je bio idiot nevidjeni. Jednom sam se izderao na njega na sred casa i malo falilo da se potucemo jer lik nije znao sta radi. Jednu moju prijateljicu htio da obori jer ON nije znao crtati u AutoCADu i kad je vidio sta ona radi pogubio se. Pored toga lik je bio i pedofil...
Ako su i ostali novi profesori bili tome nalik onda nije ni cudo ako su kasnije duduci dosli na faks.
Ali opet, koliki god duduci bili bolji su od gimnazijalaca