HugoLina je napisao:
veverushka je napisao:
HugoLina je napisao:
Danas umalo da me udari auto.

Jos uvek sam pod utiskom i nisam svesna koliko srece imam u tako nekim situacijama.
Znam taj osecaj, i meni se desavalo to par puta, ne mojom greskom. Pogotovo na onoj raskrsnici kod kampusa. Sami idioti za volanom!

Ma na sred pesackog, u najvecoj guzvi. Nikada mi se to nije desilo.
Na Bulevaru, stane mi covek iz desne trake da prodjem, ja krenem par koraka i u momentu kihnem i zastanem, kad ispred mene projuri levom trakom kombi i krenu da koci i umalo ne udari auto koji je isao iz bocne ulice, one od Banjalucke banke.
Inace sve je bilo zaguseno, svi stoje u kolonama i jedino on, baja, razgulio.
Znaci, sinak, da nisam kihnula i stala u mestu... jos jedan korak da sam zagazila, bila bi pod tockovima.
Zadnjih meseci nekako mislim, ako se ikad nadjem pod tockovima, bice to crni autic iz spanske fabrike, a ne zuti kombi City Express sluzbe. lolNe znam kako sam ostatak puta dosla do kuce, ali znam da sam usput vizuelizovala svoju sa'ranu.

Budale!!!
Kazem ti, ja na semaforu kod kampusa. Znaci, svi znaju da je tu studentski centar, i da uvek ima dosta pesaka na prelazu, pa su oprezniji. Zeleno za pesake, i jos sam stala na zebri, i on, budala, skrece desno, i ne benda mene uopste. Sreca, pa uvek gledam ko dolazi s te strane, inace bih prosla sa slomljenim kolenima, u najmanju ruku. Danas je bio sudar kod pijace. Tip stao pesaku na zebri da prodje, a onaj iza njega, posto je brzo vozio zabi se u njega, ovaj prvi proklizao 20m. Sreca, pa je pesak u istoj sekundi presao, inace bi bio na licu mesta mrtav. Sta mislis, da li ta kretencina misli sad o svojoj retardiranoj nepromisljenosti? Ne bih rekla!!!