Danny citam tvoje postove vec par dana, jebote koji si ti bolid.
umjesto sto pises u 2 sata ponoci jer to normalni ljudi ne rade bolje idi ga izd*kaj sine, umjesto sto nam tu prosipas tu fizolofiju. bio sam ja kod prijatelja gore u svedskoj, pa prije bi sebi odrezo onu stvar nego zivio tamo, nije ni cudo sto ste svi tako dosadni ljudi. pa ribnik i cajnice su institucije za sve svedske gradove osim glavnog stokholma koji je u ostalom jedan veliki ???ac zgusnut i gori od BG milion puta.
malo previse seruckas a u stvari nista ne radis, samo potkupavas narod i ovi ostali za tobom. meni je milijon puta bolja ova republika srpska od sela zvanog svedska, ljudi imaju pare a ne znaju kako da se zabavljaju, nas narod ovdje ima dusu

a trenutno od mile nema boljeg politicara ovdje!!!
sta si uradio korisno boga ti??? i ti i ovaj winston, sajin i ostali ste isti, ako vam se ne svidja ovakva srpska mars napolje i zivi sa utvarama od ljudi koji cute kao gluvi i dnevno progovore u prosjeku 3 rijeci. kome se ne svidja banja luka neka pali odavde i neka se ne vraca. po mogucnosti neka dodje za 10 godina sa bmw-om i da nam malo soli pamet kako smo mi balkanci glupi. glupi su germani jebali te oni.
a sto se teme tice, covjek ima sve potrebne papire i treba da gradi, ko mu je kriv sto su ovi sto protestuju retardirani i uopste ne znaju zasto protestuju. joj komedije majko!!! mile rastjeruj ove pacijente!
Pozdrav!
da li neko od vas zna nesto vise o udaji u Skandinaviju? konkretno me zanima svedska jer su tamo zakoni najblazi. gdje i kako naci covjeka sa njihovim drzavljanstvom ovde? i koliko treba vremena da se nauci jezik? u obzir dolaze sve zemlje sj. evrope...
hvala mnogo

)))))))